FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”

Rapid a pierdut cu Sepsi OSK, 0-1
Rapid a pierdut cu Sepsi OSK, 0-1

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 17:49 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 18:22

Daniel Stanciu (49 de ani), fost oficial la FCSB, Dinamo și CFR Cluj printre altele, în prezent la FC Argeș, se declară „aproape sigur” că Adrian Mutu (45) va fi reinstalat ca antrenor la Rapid.

Mandatul lui Cristiano Bergodi pe banca Rapidului s-a încheiat, oficial, astăzi. Italianul a fost demis după seria catastrofală din play-off, 4 înfrângeri în 4 meciuri, rezultate care i-au lăsat pe giuleșteni pe locul 5, la 16 puncte sub liderul FCSB.

Bergodi fusese instalat la Rapid cu câteva zile înainte de startul sezonului, după ce precedentul A1, Adrian Mutu, a ales să dea curs unei oferte de la Neftchi Baku, din Azerbaidjan.

„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid
RAPID
„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid

Daniel Stanciu, care a ocupat funcții administrative la multe cluburi importante din Superligă, e convins că „Briliantul” va reveni pe banca Rapidului. Mutu este liber de contract în prezent, după ce a demisionat de la CFR Cluj în urma eșecului usturător din Cupa României, 0-4 cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara.

Daniel Stanciu presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că revine Adrian Mutu!”

Eu sunt aproape sigur că va veni Adrian Mutu la Rapid”, a afirmat Stanciu la Liga DigiSport.

El a explicat de ce prevede o astfel de mutare: „Decizia lui Mutu de a pleca, oferta pe care a primit-o au fost de pe o zi pe alta. Mai era o săptămână până să înceapă campionatul, în ultimele zile de cantonament a primit oferta.

Eu zic că Mutu este înaintea lui Șumi ca variantă. Este intuiția mea, nu am informații. Eu cred că a rămas într-o relație bună cu domnul Șucu, cu Angelescu. Nu știu cu Daniel Niculae, dar nu cred că sunt probleme”.

În primul mandat la Rapid, Adrian Mutu a înregistrat 27 de victorii, 12 egaluri și 15 înfrângeri. Cu el pe bancă, giuleștenii au încheiat sezonul 2022/2023 pe locul 5.

E totuși greu de crezut că Șucu s-ar orienta către Mutu, în fața presiunii suporterilor de a-l instala, în sfârșit, pe Șumudică. Galeria Rapidului nu mai pare dispusă să facă concesii.

Până ca giuleștenii să numească un antrenor cu puteri depline, de pregătirea echipei se vor ocupa Bogdan Lobonț, Adrian Iencsi și Ciprian Niță, toți parte din staff-ul lui Cristiano Bergodi.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Vlad Munteanu, la GSP Live: „Trebuia un șoc la Rapid!”

Citește mai multe știri din Superligă:

Speranță pentru Nicolae Păun, după lovitura-horror încasată cu Rapid. Dioszegi a revenit asupra declarațiilor prăpăstioase: „Eram la brutărie și nu aveam semnal”
SEPSI
Speranță pentru Nicolae Păun, după lovitura-horror încasată cu Rapid. Dioszegi a revenit asupra declarațiilor prăpăstioase: „Eram la brutărie și nu aveam semnal”
Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”
Rapid
Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
mihai_capraru
mihai_capraru  •  17 Aprilie 2024, 07:34
Postat de aspida pe 16 Aprilie 2024, 19:00

A mers din plin campania de denigrare a Rapidului, inceputa cu arestarea galeriei, terfelirea lui Nico, blamarea lui Sucu, etc. La schimb, Gica, Gigi ( fac gimnastica spunand...) Iftimie, Rotaru, Firea&Pandele, adica comasatii, sunt laudati. Ati reusit, felicitari !

Acum zi sincer, tu crezi ce scrii aici? De aia a pierdut Rapid 4 meciuri la rand, ca s-a intervenit politic? Ca au arestat un infractor din galerie? Hai sa fim seriosi, ceva s-a stricat la echipa, e o diferenta mare intre Rapid din meciul cu FCSB (acel 4-0 care m-a uns pe suflet) si ce au jucat in play off. Problemele vin din interior, nicidecum de la cei enumerati de tine. Daca vrei sa vezi asta, oricum nu ajuta pe nimeni, raul a fost facut, sper doar sa prinda Europa si sa nu mai vad Farul vreodata in cupele europene dupa bataia de joc de anul trecut.

mihai_capraru
mihai_capraru  •  17 Aprilie 2024, 06:54

Asta intr-adevar ar fi culmea prostiei. Cat ar fi Sucu de nou in fotbal, greseala asta nu cred ca ar fi stare sa o comita. Adica nea Mutu pleaca antrenor mediocru de la Rapid, se intoarce antrenor slab dat afara de 2 echipe si il pui inapoi de bun? Nea Stanciu cred ca a lansat asa, o gluma si multi s-au dus dupa fenta. Sau e prieten cu Mutu si a zis sa ii mai creasca nitel cota, ca e la pamant acum si sa il oferteze repede careva ca nu cumva sa semneze cu Rapid si sa piarda oportunitatea de a-l avea in ograda.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  16 Aprilie 2024, 20:58
Postat de lefter_popescu pe 16 Aprilie 2024, 19:44

Boloni ar fi o varianta super. Însă s-ar mai întoarce el în România după episodul in care FRF si-a bătut joc de el doar ca sa-i facă loc fiului lui nea Cashcheta ?

Păi dacă Bölöni nu are și el cascheta

Vezi toate comentariile (17)
Comentează