FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Anunț clar dinspre Rapid: „Șumudică e cea mai bună variantă pentru noi!”

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 16:35 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 17:02

Daniel Niculae, oficialul Rapidului, a analizat situația de pe banca echipei din Giulești. Și spune că și-l dorește ca antrenor pe Marius Șumudică.

Rapid l-a numit pe Bogdan Lobonț interimar, iar acesta trebuie să ducă echipa în cupele europene pentru a continua și din vară. Întrebat despre o posibilă aducere a lui Marius Șumudică, Daniel Niculae a fost categoric, declarând că în opinia lui ar fi cea mai bună soluție.

Becali l-a păcălit pe Șucu » Epic fail la Rapid: „Băi Dane, chiar atât de idiot mă crezi?!”
CONCLUZIE
Becali l-a păcălit pe Șucu » Epic fail la Rapid: „Băi Dane, chiar atât de idiot mă crezi?!”

Daniel Niculae: „Marius Șumudică e cea mai bună soluție pentru Rapid”

„Bogdan e antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție de locul de la final, vom decide dacă vom continua cu el sau nu.

Din punctul meu de vedere, probabil că Șumi e cea mai bună soluție în acest moment pentru Rapid. E o variantă foarte bună, e un rapidist convins și a câștigat campionatul. Sunt convins că poate face o treabă foarte, foarte bună.

Vom avea o ședință la finalul campionatului și vom vedea. Totul e pe repede înainte, da, dar timpul nu este de partea noastră”, a declarat Daniel Niculae în emisiunea „Liga DigiSport”.

E clar că toată lumea a greșit. Dar primul care plătește e antrenorul. S-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Nu trebuia ca lucrurile să persiste așa. Era o situație dezastruoasă. A venit acest meci cu FCSB și acum ne propunem să terminăm cât mai bine sezonul. Acum așteptăm victorii pentru că nu putem continua la nesfârșit așa. Am văzut o reacție la meciul cu FCSB și sper să mai fie și până la finalul campionatului.

- Daniel Niculae

Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă și îmi va fi pe plac, asta e! Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor.

- Marius Șumudică

Șumudică și Niculae s-au certat, dar s-au împăcat

În vara lui 2023, Nico a fost principalul opozant în calea venirii lui Șumudică, iar antrenorul a precizat din start că nu va putea lucra niciodată cu el în club.

„Eu cu Daniel Niculae nu voi putea lucra niciodată. Nu ne-am «curentat» niciodată. Este decizia mea: nu vreau să lucrez cu Daniel Niculae. Eu dacă aș ajunge la Rapid vreodată aș lucra numai cu Dani Coman, dar acolo există un conducător, un investitor, care se numește Dan Șucu și care are o relație foarte bună cu Daniel Niculae.

Eu îl respect pe Daniel Niculae, n-am nimic cu el, l-am avut coleg când eram și eu jucător, apoi l-am și antrenat, n-am niciun fel de problemă, dar nu mă văd lucrând cu el. Nu mă văd! Nu suntem compatibil. Eu dacă aș veni, de exemplu, să mă bat pentru campionat la Rapid peste 5 ani de zile, una din condiții ar fi să vin cu Dani Coman președinte. Asta e condiția pe care aș pune-o”, spunea Șumudică la podcastul „Profu' de Sport”.

Iar Niculae, după ce Rapid îl numea pe Cristiano Bergodi, l-a ironizat pe Șumudică într-o postare pe Instagram: „Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!”.

Apoi, cei doi s-au împăcat. „Am avut o discuție cu Niculae, am avut o discuție despre ce s-a întâmplat. Au fost nemulțumiri la un moment dat, am bătut palma, ne-am împăcat, suntem bărbați. El m-a sunat și ne-am înțeles, nu păstrăm ranchiună”, spunea Șumi.

VIDEO. Bogdan Lobonț, declarații înainte de Farul - Rapid

Citește și:

Mircea Rednic așteaptă telefonul lui Șucu: „Sunt ultimul care a luat titlul cu Rapid. Eu cred că ai nevoie de un antrenor cu experiență”
Petrolul - UTA 1-1
Mircea Rednic așteaptă telefonul lui Șucu: „Sunt ultimul care a luat titlul cu Rapid. Eu cred că ai nevoie de un antrenor cu experiență”
„Ăsta e spiritul Rapidului!” » Robert Ilyes, interviu despre situația la zi din Giulești și un detaliu remarcat la generația lui: „Chiar făceam un calcul”
RAPID
„Ăsta e spiritul Rapidului!” » Robert Ilyes, interviu despre situația la zi din Giulești și un detaliu remarcat la generația lui: „Chiar făceam un calcul”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
gicapuia
gicapuia  •  23 Aprilie 2024, 19:04
Postat de boerbist pe 23 Aprilie 2024, 16:52

Nu stiu de ce, dar declaratiile astea imi amintesc de Nea George, cu buchetul de flori. De ziua lui Rednic, parca?

Buna asta !

Newman
Newman  •  23 Aprilie 2024, 19:00

Daca il pune pe Sumudica,Sucu face cea mai mare greseala.Va fi inceputul sfarsitului pentru Rapid.Echipa va fi condusa de Sumi si galerie.Sucu va fi doar portofelul.

racetrack
racetrack  •  23 Aprilie 2024, 18:02

Eu zic ca Mircea Rednic e cea mai buna varianta dintre cele imediat disponibile, dar ma rog, ei decid.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează