FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

RAPID. Cele două aspecte care l-au nemulțumit pe Alexa după tragerea la sorți a play-off-ului: „UTA are un avantaj”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 16:06 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 16:17

Dan Alexa (40 de ani), antrenorul Rapidului, nu e mulțumit de tragerea la sorți a play-off-ului ligii secunde. 

Rapid va începe play-off-ul cu două deplasări, la Mioveni și Ploiești. Nu e singurul aspect de care Alexa e dezamăgit. Tehnicianul giuleștenilor ar fi vrut să organizeze duelul cu UTA, pentru a juca pe un gazon natural. Arădenii joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul Motorul, unul cu gazon sintetic.

Alexa: „Fiecare meci e o finală”

„Fiecare meci, indiferent cu cine am fi căzut, este ca o finală. Începem cu două deplasări, asta poate să fie un neajuns, din cauza faptului că suntem pe poziţia a şasea, vom juca trei meciuri în deplasare. Este un meci foarte greu, o finală, Mioveni este o echipă care şi-a anunţat intenţiile de a promova, şi-a schimbat antrenorul, o echipă cu foarte multă experienţă la nivelul Ligii 2.

Noi suntem Rapid, mergem încrezători, ne-am pregătit foarte bine, sunt cinci finale în care trebuie să dăm absolut totul, în care trebuie să fim foarte bine pregătiţi şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, să promovăm. Terenul de la Arad este diferit faţă de toate terenurile din Liga 2, au avantaj ei, dar, repet, exista posibilitatea să jucăm chiar primul meci cu ei, sigur ne-am fi dorit să jucăm la Bucureşti pentru că ne avantajează terenul de iarbă.

VIDEO / Dan Alexa se ia de conspiraționiști: „Mai e vreunul care spune că e vrăjeală?”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Victor Angelescu, acționarul lui Rapid: „Trebuie să câștigăm patru meciuri”

WhatsApp Q&A » Dan Alexa intră în provocarea GSP: cum răspunde cu un emoticon la întrebări și afirmații inedite

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
123933885588721
Con Dasca  •  17 Iunie 2020, 19:54

Da are un dezantaj mare Rapidul ca FRF ia adus pe cei de la UTA de la 14 puncte distanță fata de ei la 6 puncte. Rușine Alexa și fedaratie de nimic.

163253500722316
Emanoil Radu  •  17 Iunie 2020, 18:03

Domnul Alexa ,nu crezi ca UTA a fost din start dezavantajata, prin organizarea acestui simulacru de play- off!?? Rapid trebuia sa-si castige dreptul de promovare ,în sezonul regulat, cu " marele ,imensul ,Etc antrenor " Pancu. E in locul matale,as fi fericit ca macar aveti dreptul la a doua șansă! Nu mai fi asa plangacios !????????????

2620014341589349
Bowler Mark  •  17 Iunie 2020, 21:03

Da pentru ca nu a respectat normele si s-au antrenat in grup in pandemie,nu mai zice nimic dl.Alexa,ca trebuiau penalizati...in alte tari echipele au fost excluse ptr.asa ceva

Vezi toate comentariile (14)
Comentează