FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid debutează cu dreptul în 2011 » Sburdă Herea!

Articol de , - Publicat marti, 25 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2011 10:34

Cu "dubla" lui Herea şi reuşita lui Sburlea, Rapid a început furibund în Spania seria amicalelor de iarnă: 3-1 cu Dnepr!

Marius Şumudică a început meciul cu Dnepr cu Dani Coman în poartă şi cu Pancu titular în centrul liniei mediane, în sistemul 4-1-4-1. În primele 45 de minute cu ucrainenii de pe locul 4 în prima ligă, rapidiştii n-au găsit însă poarta. "Pancone" şi-a încercat de cîteva ori şutul de la distanţă, Dnepr a zguduit o dată transversala lui Coman, iar Cesinha a fost certat de Şumudică pentru ocazia uriaşă irosită înaintea pauzei. Brazilianul se demarcase perfect în 8 metri, însă a şutat în portar.

"Furie" vişinie la reluare
Intrarea lui Ovidiu Herea a dezlegat repriza a doua. Mijlocaşul a marcat prima dată din penalty-ul obţinut de Lazăr (53). Ucrainenii au egalat un minut mai tîrziu, dar Herea a lovit imediat a doua oară cu un şut din afara careului, în urma unei acţiuni superbe purtate pe partea stîngă. Sburlea a închis tabela din centrarea perfectă a lui Roman, primind laude la final de la Marius Şumudică: "Prin modul în care se pregăteşte, Sabrin mă face să cred că în sfîrşit va începe să-şi demonstreze adevărata valoare la Rapid".

Joi, cu Rosenborg
Următorul amical e programat pe 27 ianuarie, de la ora 17:00, cînd gruparea din Grant va debuta în turneul "Copa del Sol" contra norvegienilor de la Rosenborg, în direct pe Dolce Sport. În grupă cu giuleştenii mai sînt Malmo (Suedia) şi Spartak Moscova (Rusia).


"A fost un prim meci bun de pregătire, i-aş evidenţia pe Bozovici şi pe Lazăr. Chiar dacă nu au semnat încă prelungirea contractelor, au jucat foarte bine"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Un meci important de verificare pentru noi şi contează mult că am cîştigat. Mai am goluri şi pentru turneu, dar mai ales pentru retur"
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid


Rapid - Dnepr (Ucraina, I) 3-1

Au marcat: Herea (53-pen, 56), Sburlea (67) / Lyopa (54)
Rapid: D. Coman - C. Costa, M. Constantin, Glauber, Bozovici - C. Lazăr - Grigorie, Spadacio, Pancu, Cesinha - Cassio. Antrenor: Marius Şumudică. Au mai jucat: Straton, Ezequias, M. Roman, Herea, S. Frunză, Sburlea. Meciul s-a disputat ieri, la Oliva Nova.


Fanii: "Suspendaţi-l pe Duarte!"
Toată lumea din Giuleşti e supărată pe Rui Duarte. Şefii abia aşteaptă să-l amendeze, Şumudică îl pregăteşte pe Costa pentru postul de titular ca fundaş dreapta, iar vestiarul nu-i mai suportă ifosele portughezului. În plus, într-un sondaj iniţiat pe gsp.ro nu mai puţin de 72% dintre votanţi îl vor suspendat pe fundaşul care absentează deja de două săptămîni de la antrenamente!

Inbox:
»» Pancu a fost folosit din primul minut al amicalului de la Oliva Nova, chiar dacă se alesese cu o problemă la picior la ultimul antrenament şi devenise incert înaintea jocului.
»» Bornescu, Nicolae Grigore, Marcos Antonio şi nou-venitul Olberdam au acuzat probleme medicale şi nu au fost folosiţi deloc ieri.
»» Dinu Gheorghe: "Va fi foarte greu să-i convingem pe Bărboianu şi Găman să semneze cu noi. Dacă vor fi declaraţi liberi de contract, cei doi craioveni vor cere mulţi bani".
»» Răduţă urma să semneze aseară cu FCM Tg. Mureş, iar azi va pleca cu echipa lui Sabău în Antalya. Vîrful rapidist a fost împrumutat pînă la vară.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (20)
denethor.
denethor.  •  25 Ianuarie 2011, 21:03

sper sa nu mai jucati in europa, sa mancati lebedele pe unde va duceti...

cismasuciprian
cismasuciprian  •  25 Ianuarie 2011, 19:39

nikolay ii rupeti pe toti la picioare cum ati facut si cu Pandurii, hotii hotilor sunteti numai suntem tigani suntem hotii acum?:))) cand numai merge cu tyganio o da ti cu hotii....eu cred ca va inselati de cluburi....mai incolo e steaua aici suntem rapid....

geosl
geosl  •  25 Ianuarie 2011, 18:48

cei de la dolce fac promo pentru joi de la ora 17.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează