FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

VIDEO + FOTO Incidente la porțile stadionului Giulești, înainte de Rapid - Dinamo » „Bocciu” dă vina pe șefii clubului Rapid: „Vor răspunde!”

Incident în Giulești, cu mai puțin de o oră până la începerea derby-ului dintre Rapid și Dinamo. Galeria alb-vișiniilor a fost oprită de mai mulți reprezentanți și amenință că nu mai intră pe stadion. +6   FOTO
Incident în Giulești, cu mai puțin de o oră până la începerea derby-ului dintre Rapid și Dinamo. Galeria alb-vișiniilor a fost oprită de mai mulți reprezentanți și amenință că nu mai intră pe stadion.

Articol de , , - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 21:18 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 21:58

Incident în Giulești, cu mai puțin de o oră până la începerea derby-ului dintre Rapid și Dinamo. Galeria alb-vișiniilor a fost oprită de mai mulți reprezentanți ai Jandarmeriei și a amenințat că nu mai intră pe stadion. Până la urmă, suporterii alb-vișinii, în frunte cu liderul Liviu Ungurean, au intrat în arenă.

Jandarmeria Română a oprit membrii galeriei rapidiste și le-a confiscat acestora abonamentele. Dat fiind faptul că duelul dintre Rapid și Dinamo este unul cu un grad ridicat de risc, organele legii susțin că toate persoanele care intră la meci trebuie legitimate. 

Iar mai mulți fani ai rapidiștilor nu pot intra pe stadion dat fiind faptul că CNP-ul din buletin nu se potrivește cu cel de pe abonament, chiar dacă până acum nu fuseseră probleme în acest sens. 

Adrian Mititelu insistă pentru un antrenor de la o echipă din Superliga » Decis să-i achite clauza de reziliere
FCU Craiova
Adrian Mititelu insistă pentru un antrenor de la o echipă din Superliga » Decis să-i achite clauza de reziliere

Jandarmii au invocat articolul 10, alineatul 2, litera E din legea 4/2008. În acest caz, abonamentele greșite ar urma să fie restituite organizatorului, în speță clubul Rapid. 

Incidente la porțile stadionului Giulești, înainte de Rapid - Dinamo » „Bocciu” dă vina pe șefii clubului Rapid: „Vor răspunde!”

VIDEO. Galeria Rapidului a amenințat că nu intră la meciul cu Dinamo 

Iar galeria Rapidului, prin vocea liderului Liviu Ungurean, s-a arătat scandalizată de decizia organelor legii. Cel poreclit „Bocciu” a invocat legea privind protecția datelor cu caracter personal, amenințând că fanii rapidiști nu mai intră la partidă!

+2 FOTO

„Am avut o mică neînțelegere cu domnii de la Jandarmeria Română, din cauza faptului că suntem posesori de cărți de identitate, suntem cetățeni cu drepturi depline. Eu sunt posesorul unui abonament pe care scrie porecla mea, iar domnii de la Jandarmerie au vrut CNP, nume, prenume și fotografie. 

O firmă de ticketing din România nu are cum să prelucreze datele cu caracter personal fără acordul meu. Aici vor răspunde oamenii din clubul Rapid, pentru că Jandarmeria este acoperită de un paragraf din lege în care se scrie că așa trebuie să fie abonamentele. 

O să vorbim cu clubul și cumpărăm bilete, renunțăm la abonamente. Vom intra în stadion și vrem să ducem spectacolul mai departe! Jucăm cu Miliția, dar la noi acasă nu le merge! E greu”, a precizat liderul galeriei rapidiste. 

VIDEO. Imagini de la porțile stadionului Giulești înainte de Rapid - Dinamo 

Fanii rapidiști consideră că măsurile luate de Jandarmerie reprezintă un abuz. 

„Ne-au luat abonamentele. Tata a plecat la mare și a zis că îmi lasă abonamentul ca să mai vin cu un prieten la meci. Am intrat, mi-au luat abonamentul și acum nu mi l-au dat înapoi. 

Mi-au zis că dacă vreau să mi-l dea înapoi trebuie să dau 40 de lei. Dau bani ca să îmi iau abonamentul pe care l-am cumpărat de la FC Rapid. În condițiile în care ei au zis că putem da abonamentul altcuiva, dacă noi nu putem ajunge la meci. Noi acum ne rugăm de ei să ne dea abonamentele înapoi!

E un abuz. Nu știu cât o să mai țină chestia asta”, a spus un suporter rapidist, pentru GSP.

Citește și: 

Un club din Liga 3 a cumpărat golgheterul Petrolului și îi dă un salariu de 3 ori mai mare!

Dorinel Munteanu, după Petrolul - Oțelul: „Dacă era 3-0 sau 4-0 după primele 30 de minute, nu se mira nimeni”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
soad
soad  •  02 Septembrie 2023, 00:45

Oare GSP cand va decide sa il ignore pe acest individ ce se crede stapan pe Giulesti?

Normal
Normal  •  02 Septembrie 2023, 00:44

Bocciu, asta se crede prea important si ar trebui sa se trezeasca pentru ca s-a atarnat pe langa Rapid si ar trebui sa nu-si mai bage nasul unde nu-i fierbe oala

Vezi toate comentariile (2)
Comentează