FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Ce au decis până la urmă suporterii Rapidului, la debutul lui Bogdan Lobonț pe bancă

Galerie Rapid (foto: Cristi Preda/GSP)
Galerie Rapid (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 13:33 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 15:10

Fostul lider al galeriei Rapidului, Gheorghe Răducanu, a anunțat că fanii giuleștenilor vor fi prezenți sâmbătă seară în tribunele Arenei Naționale, pentru a susține echipa în derby-ul cu FCSB, deși lua un calcul din nou un boicot.

  • Derby-ul FCSB - Rapid este programat sâmbătă seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

UPDATE, ORA 14:00

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat că „Rapid a solicitat și celelalte 1.000 de bilete, deci vor veni toți. Diseară se va trece de 45.000. Sold-out1”.

Știrea inițială

Au fost multe discuții, în cursul săptămânii, legate de prezența suporterilor Rapidului, sâmbătă seară, pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB.

Întrucât Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, nu era de acord ca giuleștenilor să li se ofere o întreagă tribună, așa cum procedase Rapid la precedentul derby cu susținătorii roș-albaștrilor, au existat inclusiv zvonuri potrivit cărora Bogdan Lobonț nu se va bucura de susținere la debutul pe banca alb-vișiniilor.

FCSB amână sărbătoarea, dar îi pune Rapidului o piedică mare în drumul spre Europa! Derby în atmosferă de vis pe Arena Națională » Clasamentul actualizat din play-off
FCSB - RAPID 2-2
FCSB amână sărbătoarea, dar îi pune Rapidului o piedică mare în drumul spre Europa! Derby în atmosferă de vis pe Arena Națională » Clasamentul actualizat din play-off

Galeria Rapidului va fi sâmbătă seară pe Arena Națională

Zvonuri care au fost infirmate, în această dimineață, de fostul șef al galeriei Rapidului, Gheorghe Răducan. „Poate că în condiții normale am fi refuzat prezența. Pentru că Rapid le-a oferit toată peluza, iar ei procedează așa, ar fi fost mai corect să nu mergem deloc.

Dar echipa traversează un moment delicat, iar galeria noastră a demonstrat de atâtea și atâtea ori că susține echipa indiferent de situație. Am trăit noi și mai rele decât ce e acum așa că nu cedăm, cum nu am făcut-o niciodată!

Lumea e supărată, e normal, iar jucătorii au obligația să arate că se pot ridica de jos. Și au ocazia perfectă la meciul cu FCSB”, a declarat cel poreclit Gigi „Corsicanu”, pentru Digi Sport.

Rapidul are înfrângeri pe linie în play-off, dar conducerea speră ca Bogdan Lobonț să schimbe macazul

Rapid a pierdut până acum toate cele 4 meciuri susținute în play-off, iar la începutul săptămânii, conducerea clubului a decis să-l înlocuiască pe antrenorul Cristiano Bergodi cu Bogdan Lobonț.

”Pisica”, fost portar al giuleștenilor, va lua loc pe bancă până la finele sezonului, iar dacă va duce echipa în cupele europene, acționarul Dan Șucu i-a promis că va rămâne în funcție și stagiunea viitoare.

Între FCSB și Rapid sunt 16 puncte în clasament!

Înaintea derby-ului, el s-a declarat optimist, chiar dacă cele două rivale bucureștene sunt despărțite de 16 puncte în clasamentul din play-off-ul Superligii.

Rapid se clasează pe 5, cu 28 de puncte, în timp ce FCSB ocupă primul loc, cu 44 de puncte, dar Lobonț este convins că „spectacolul va fi total atât în tribune, cât și în teren”.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. FCSB - Rapid » Elias Charalambous prefațează derby-ul cu Rapid: ”Sunt sigur că fanii vor face cea mai bună atmosferă care s-a văzut în ultimii ani în România” + Situația accidentaților și laude pentru jucătorii săi

VIDEO. FCSB - RAPID. Bogdan Lobonț, declarații înainte de derby

Mai puteți citi:

MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”

Episod genial din prima ligă a României: „Erau cu două gagici de mână! «Ce fac ăștia, n-au meci mâine?!». Am înnebunit”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
GIGIsport.ro
GIGIsport.ro  •  20 Aprilie 2024, 18:26
Postat de tororosso pe 20 Aprilie 2024, 16:03

Răducanu ” Boicot ” ...ce motive au să boicoteze de fapt acești trubaduri ? Nu vor să vină să-și susțină echipa ? nicio problemă . Mereu găsesc motive puerile acești indivizi .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

GIGIsport.ro
GIGIsport.ro  •  20 Aprilie 2024, 18:26
Postat de tororosso pe 20 Aprilie 2024, 16:03

Răducanu ” Boicot ” ...ce motive au să boicoteze de fapt acești trubaduri ? Nu vor să vină să-și susțină echipa ? nicio problemă . Mereu găsesc motive puerile acești indivizi .

Ba, dar idi ot mai esti!!

Gogule
Gogule  •  20 Aprilie 2024, 16:43

Ei, e si curent acolo sus în peluza, sunt de înțeles...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează