FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO+FOTO Și bătuți, și plouați, și accidentați » Încă un pas greșit făcut de jucătorii Rapidului

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 16:26 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 19:38

Rapid, locul 7 din Liga 1, a fost învinsă și în al doilea amical din Turcia, scor 1-3, de Samsunspor, formație din a doua divizie turcă. Dragoș Grigore s-a accidentat în prima repriză și a părăsit terenul după doar jumătate de oră.

Pentru Rapid nimic nu merge bine în cantonamentul din Turcia. Giuleștenii au cedat și în cel de-al doilea amical, cu Samsunspor, scor 1-3. La pauză turcii aveau deja un avans de 3 goluri. Berk Taskin (11) și Eraldo Cinari (17, 33) au punctat pentru Samsun.

Profit pentru FCSB și Rapid » Cum au obținut cele două rivale sume importante în acest sezon
ANALIZĂ
Profit pentru FCSB și Rapid » Cum au obținut cele două rivale sume importante în acest sezon

 Vremea n-a fost nici de data asta de partea fotbalului, a plouat torențial, mai ales în prima repriză, când a fost și grindină. Pentru Rapid a înscris Alami, în minutul 79, din apropiere. Echipa lui Mihai Iosif a lovit și de două ori bara

Eșecul nu-i singura veste rea pentru rapidiști. Dragoș Grigore, titular în acest meci, a părăsit terenul accidentat în prima repriză. 

Ultimul meci al giuleștenilor, în cantonamentul din Turcia, va avea loc pe 14 ianuarie, împotriva vicecampioanei Poloniei, Rakow.

Echipa folosită de Rapid: H. Moldovan (46 Drăghia) - Săpunaru (65 Stănici), Dandea, D. Grigore (30 Ignat) - Goge, Albu (80 A. Dumitrescu), Crepulja, Florică (46 Demici) - Moise (46 Alami), Bnou Marzouk (46 Pănoiu), R. Ilie.

FOTO Imagini spectaculoase din amicalul Rapid - Samsunspor

+9 FOTO

VIDEO Mihai Iosif: „Suflul pe care îl avem în fiecare derby vine din ADN-ul rapidist! Legenda continuă! Istoria merge mai departe”

Citește mai multe știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Impresarul susține că 4 echipe din Serie A îl vor: „Asta ar putea fi suma de transfer”

Mihai Iosif își dezvăluie secretele într-un interviu pentru GSP: „Legenda continuă, istoria merge mai departe”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  12 Ianuarie 2022, 20:02

Luati de aici gigistilor: ***. Si Carol al doilea sau Mihai erau comunisti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Ianuarie 2022, 10:57
Postat de Jiří Janečko pe 11 Ianuarie 2022, 23:59

Echipele acelea din Turcia, Kazahstan, Azerbaijan etc. chiar si din ligi inferioare, despre care vorbesti, elimina echipele fruntase din campionatul Romaniei ca pe banda rulanta. Nu crezi ca ar fi timpul sa spui, DA, acesta este nivelul campionatului din Romania!!!

Mai spune-o o dată , poate înțeleg și băgătorii de seamă de serviciu până la urmă! În altă ordine de idei , nu a fost decât un meci amecal în care se joacă TOTAL diferit ca într-un meci oficial. Rezultatele din amicale chiar nu spun nimic , sau aproape nimic!

ucluj2011
ucluj2011  •  12 Ianuarie 2022, 10:55
Postat de emil1986 pe 11 Ianuarie 2022, 17:51

Clona FC R este o echipa f.f. slaba, care a acumulat foarte multe puncte cu ajutorul arbitrajului.

Băgătorii de seamă și trompetele de serviciu ale lui Becali! Clonă este capul tău măi găgăuță. Și FCSB-ul bineânțeles. Nu spune lucruri pe care nici tu nu le crezi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează