FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 0-0

video Concluziile lui Mihai Iosif după remiza tensionată cu FCU Craiova + cum le răspunde criticilor: „Așa vom fi în vestiar!”

Mihai Iosif / Sursă foto: GSP +20   FOTO
Mihai Iosif / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 23:02 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 23:35

Mihai Iosif (47 de ani), tehnicianul Rapidului, și-a expus trăirile după remiza cu FCU Craiova, scor 0-0. Criticat după eliminarea din Cupă, antrenorul giuleștenilor afirmă că e satisfăcut de jocul echipei sale.

Totodată, Mihai Iosif e nemulțumit de faptul că Rapid e nevoită în continuare să evolueze departe de casă. Stadionul giuleștenilor nu e gata pentru moment, alb-vișiniii disputându-și meciurile de pe teren propriu la Mioveni.

Mihai Iosif: „Am dominat categoric timp de 80 de minute”

Am făcut un meci bun spre foarte bun, am dominat 80 de minute categoric. Ne-a lipsit doar golul azi, dar cred că am făcut un meci bun. Sunt mulțumit de joc, dar nu de scor.

Sunt mulțumit pentru jocul echipei. Suntem peste tot acasă, dar, de fapt, nu suntem nicăieri. N-avem și noi casa noastră. Eu cred că e o supărare accentuată în cadrul echipei. Am pierdut un meci la Timișoara. Putem să facem ceva? Eu sunt mulțumit de locul în care suntem. Toți pentru unul și unul pentru toți, așa vom fi în acest vestiar. E nevoie de unitate totală pentru a reuși la Rapid!

Noi suntem nou-promovată, să nu uităm acest lucru. Nu se sudează chiar așa de repede o echipă. Meciul cu Clinceni? Vreau să-l tratăm cu maximă seriozitate. Academica Clinceni poate produce surprize, sper să nu se întâmple cu noi”, a spus Mihai Iosif, la microfonul Look Sport+. 

Criticile, un sport național în România, vin în necunoștință de cauză. Indiferent de nume, jucătorii care dau randament vor fi folosiți

- Mihai Iosif, antrenor Rapid București

Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului

Finalul partidei Rapid - FCU Craiova 1948 a adus un moment extrem de tensionat. Cristi Săpunaru, atacat cu o sticlă în minutul 72, a fost greu de calmat, meciul fiind întrerupt timp de aproximativ un minut.

Ce s-a întâmplat, mai exact? Deși partida de la Mioveni se joacă fără spectatori, o sticlă de apă a zburat dinspre zona oficialilor de la Tribuna I a „Orășenescului” din Mioveni, către jucătorii Rapidului. Aproape să fie lovit, Săpunaru a avut o criză de nervi și s-a luat la harță cu puținii oameni aflați în zona respectivă a stadionului.

+44 FOTO

Partida a fost întreruptă mai bine de un minut, timp în care jucătorii Rapidului și ceilalți oameni din staff s-au contrat verbal cu cei aflați în tribună, care se pare că ar fi oficiali sau susținători ai Craiovei.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Rapid - FCU Craiova 0-0

+16 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!

VIDEO+FOTO Au ratat din toate pozițiile! Ritm excelent în Rapid - FCU Craiova » Clasamentul ACUM

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
2944926335589436
Ovi Caravan  •  02 Noiembrie 2021, 16:22

Nu iteleg de ce prazarii se iau de Isif si de Sapunaru. Inainte de efect trebuie sa ne uitam la cauza: ce a provocat scandalul? Mititelul junor s-a apucat sa arunce cu sticle de apa in jucatorii Rapidului. Nu este primul incident acum citeva saptamini arbitrul de linie a fost lovit cu un papuc. Interlopii ar trebuii sa stea mai mult prin puscarie nu la meci. Asta a lui Mitittelul in afara de faptul ca nu este educat, este si urit foc (a incercat sa-si ascunda uritenia cu tatuaje) si gata pe scandal. Nu sint suporter a lui Iosif, cred ca Rapidul ar avea nevoie de un antrenor mai bun, dar Iosif s-a dovedit a fi mai bun ca orice antrenor a avut Craiova

368023036732853
Iuga Mircea  •  02 Noiembrie 2021, 07:15

Nu îl mai numiți antrenor pe D-l Iosif! Un antrenor are diplomă,el nu .E ca în curtea școlii: unu mai mare zice: eu antrenez echipa cutare.Așa e Mihai Iosif.E ca și cum ai pune un tîmplar să facă instalație electrică la o casă:cînd e gata instalația și vrei să aprinzi lumina îți ia foc casa!!!!!

paolo13
paolo13  •  02 Noiembrie 2021, 05:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează