FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid se va despărţi de Olberdam şi Candido Costa » A început curăţenia

Vara trecută, Costa a venit gratis de la Belenenses Foto: Raed Krishan
Vara trecută, Costa a venit gratis de la Belenenses Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 18 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 17 mai 2011 20:23

Giuleştenii nu le vor mai prelungi angajamentele lui Candido Costa şi Olberdam. Frunză şi Vidanov nu-şi cunosc încă soarta

Rapidiştii nu se gîndesc doar la achiziţii, ci şi la oamenii de care se vor despărţii în această vară. Mai mulţi jucători din lot, în mare parte sosiţi la începutul sezonului, îşi încheie contractele la 1 iunie, iar conducerea a decis care vor fi cei lăsaţi să plece. Candido Costa (30 de ani) şi Olberdam de Oliveira (26 de ani) nu i-au mulţumit pe şefii din Grant şi vor pleca din România la începutul săptămînii viitoare. Cînd au venit, cei doi au semnat pe un sezon, iar clubul are opţiunea de a le prelungi automat pentru încă doi ani, însă nu o va activa în cazul lor.

Glauber rămîne
Printre jucătorii care se află în aceeaşi situaţie mai sînt Glauber Berti (27 de ani), Pavel Vidanov (22 de ani) şi Sorin Frunză (33 de ani). Stoperul brazilian va îmbrăca tricoul alb-vişiniu şi în campionatul viitor pentru că i-a convins pe conducători în această primăvară, cînd a evoluat meci de meci în locul renegatului Marius Constantin. În privinţa fundaşului bulgar, lucrurile nu sînt încă decise. Acesta ar putea fi păstrat deoarece Marcos Antonio (28 de ani) e posibil să plece la Braga, în Portugalia. În plus, Vidanov are un preţ accesibil, 300.000 de euro, plătibili în trei rate anuale, pentru un transfer definitiv. Pînă acum el a fost împrumutat de la ŢSKA Sofia pentru 35.000 de euro!

I-a supărat pe şefi
Un alt fotbalist la care Rapid ar putea renunţa în această vară e Sorin Frunză. Oficialii clubului se gîndesc să nu-i mai prelungească angajamentul după ce mijlocaşul a depus memoriu la LPF pentru a-şi cere drepturile financiare restante. Frunză nu a solicitat şi să devină liber de contract!


5,40 e media notelor gsp obţinute de Costa în cele 12 meciuri jucate la Rapid

5,73 e media notelor gsp obţinute de Olberdam în cele 11 partide în care a îmbrăcat tricoul vişiniu

Nu deschid porţile
Deşi se gândeau să lase intrarea liberă la partida cu Braşov, ultima din acest sezon, şefii din Giuleşti au decis să pună în vînzare bilete, însă la preţuri reduse. Un tichet la tribuna a II-a va costa 10 lei, precum şi cel de la peluza a II-a. Cine va dori să stea la tribuna I va trebui să scoată din buzunar 30 de lei. Biletele vor fi puse în vînzare, azi, la casele de la stadion, dar şi la Fan Shop.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (16)
pancone84
pancone84  •  18 Mai 2011, 23:00

Nu renuntati la Olberdam. Este un jucator peste tot restul mijlocasilor nostri. Chiar nu vedeti asta?

ubuka
ubuka  •  18 Mai 2011, 20:55

Olberdam nu a avut timp sa se acomodeze. Spadacio nu mai are motivatie pentru ca nu e platit si la varsta lui conteaza foarte mult. Lasat sa plece daca nu i se poate plati salariul. Marcos Antonio merita sa joace la un club mai mare desi mi-as dori sa ramana cu Glauber pe centru. Sburlea are nevoie de mai multe meciuri. Bornescu sau Coman tre sa plece ca reprezinta o cheltuiala in plus mai ales ca Straton a demonstrat ca poate. De la Craiova pot fi adusi vreo 2 jucatori foarte interesanti si utili. s.a.m.d. Da oare cine ne asculta pe noi??

madridpytyc
madridpytyc  •  18 Mai 2011, 20:17

straton rui duarte marcos antonio marius constantin(glaubert) eszquias fundasi....... roman herea lazar tibi balan bozovici mijlocasi curelea (curtean)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează