FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GLORIA 2-0

Rapid şi-a revenit după eşecul cu Dinamo » Locomotiva Herea

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Rapidul şi-a pierdut nervul şi entuziasmul din primele etape şi, deşi a dominat meciul cu Gloria, a cîştigat gîfîind aseară. Vezi cele mai importante faze ale partidei Rapid - Gloria Bistriţa 2-0! (video)

Cînd n-a fost Marius Avram să nu vadă penalty la Bozovici şi să dea altul în compensaţie la duelul dintre Marcos Antonio şi Frăsinescu, meciul din Giuleşti a avut culoare. Afectaţi încă de muşcăturile "cîinilor" din Ştefan cel Mare, rapidiştii au început turbaţi meciul. Şi s-au aruncat peste Albuţ şi buturile Bistriţei. Herea şi-a asumat rolul de vîrf adevărat şi a dat la poartă din toate poziţiile. Cu stîngul puţin peste (8), cu capul (10) şi "foarfecă" laterală (42), ultimele direct în Albuţ, dar a scuturat plasa din penalty pe final de primă repriză.

Vîrfuri tocite
Sburlea şi Cassio însă nu-şi găsesc deloc ritmul. Dacă primul aleargă şi se zbate, fără rost ce-i drept, brazilianul a oferit faza comică a meciului. Centrarea lui Rui Duarte (43) l-a lovit ca o ghiulea în cap, deşi, aflat în 3 metri, putea doar să împingă balonul în poartă! Gloria s-a mulţumit să stea la pîndă şi era să-i iasă dacă Moraes (32) ajungea mai repede la mingea deviată cu capul spre colţul lung de Mureşan. Acelaşi Mureşan (55) putea aduce liniştea în Giuleşti, dar a şutat fix în Bornescu de la 14 metri, din zonă centrală.

Şumi le-a pus zgardă
Păţit după episodul Dinamo, Marius Şumudică a comandat prudenţă după gol, de multe ori abuzîndu-se de pase înapoi, spre iritarea fanilor. Iar Giuleştiul n-a mai respirat deloc fotbal, preferînd apărarea excesivă. Ciprian Petre (71) era să-l lase fără reflexe pe Şumudică, dar, scăpat singur, a tras în Rui Duarte, care a pus perfect piciorul în calea porţii. Tot omul decisiv al Rapidului, Herea, a adus liniştea în prelungirile partidei, marcînd al 5-lea său gol în acest campionat. Chinuit şi cu un joc şters, ce a umbrit debutul entuziasmant de sezon, Rapidul a acumulat aseară 3 puncte mai importante decît estetica partidei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Ca atunci când era bine! De când n-a mai avut Dinamo un start de sezon atât de spectaculos
Superliga
Ca atunci când era bine! De când n-a mai avut Dinamo un start de sezon atât de spectaculos

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (9)
sslr
sslr  •  21 August 2010, 17:27

n-a fost furt deloc... penalty jenant si marius constantin dat afara de 2 ori... cat de penibil sa fi o arzi ca @filozoful?!maxim! ce furt a fost la steaua cu branesti, paranoice?

flyarad
flyarad  •  21 August 2010, 17:19

mi se pare cam tendentioasa absolut fiecara propozitie scrisa acolo.Lasa ca aveti cuvinte frumoase rezervate pentru steaua , .Si mai aveti pretentii de a va numi gazetari.Sunteti de fapt in lumea a145645a in materie de jurnalism si tot ce scrieti voi influeneaza absolut fiecare echipa din acest camionat.Dati-va foc !!!!!!!!

filozoful
filozoful  •  21 August 2010, 13:46

,,,mai bine o victorie chinuita decat MECIURI CASTIGATE PRIN FURT(VEZI steaua-craiova,SI steaua-Victoria BRANESTI.RUSINE GSP-istilor,pupatori in fund ai lui becalii & turma...HOTIILE ASTEA SE VAD SI FARA BINOCLU DOMNILOR!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează