FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid şi Vaslui fac schimb de jucători » Pavlovici in, Straton out!

Postul favorit al lui Pavlovici e mijlocaş la închidere
Postul favorit al lui Pavlovici e mijlocaş la închidere

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2012 19:55

Copos a bătut, în sfîrşit, palma cu Porumboiu şi l-a transferat pe mijlocaşul sîrb, cedîndu-l definitiv la Vaslui pe portarul de 22 de ani.

George Copos a reuşit ieri să se înţeleagă cu Adrian Porumboiu şi să-l aducă în Giuleşti pe Milos Pavlovici (28 de ani), mijlocaşul cerut expres de Răzvan Lucescu. Pentru a-l convinge pe fostul arbitru să-l lase pe sîrb în Giuleşti încă din această iarnă, Copos l-a cedat definitiv la Vaslui pe portarul Cătălin Straton (22 de ani)! Iniţial, şeful din Grant îl propusese pe Ezequias Tavares (31 de ani), fundaşul stînga ce se află tot în ultimele 6 luni de contract, însă moldovenii au refuzat: "Ce să facem cu el? Mai are puţin şi se lasă!".

Astfel, portarul crescut la Rapid e, începînd de ieri, fotbalistul galben-verzilor şi s-a alăturat acestora în cantonamentul din Poiana Braşov. Pavlovici a semnat aseară cu rapidiştii un contract pe trei ani şi jumătate şi va cîştiga 15.000 de euro pe lună! "Sînt bucuros, mă aflu în faţa unei noi provocări şi sper să nu-i dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine", a spus Milos pentru GSP.ro.

"M-am înţeles cu George, am făcut un schimb de jucători. Straton e al nostru, iar el l-a luat definitiv pe Pavlovici" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

"Domnul Hizo m-a vrut la Vaslui, pentru dînsul am acceptat, noi am colaborat foarte bine la Rapid. În Giuleşti nu aş fi avut şanse să joc" (Cătălin Straton, portar FC Vaslui)

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
karlhamilton
karlhamilton  •  22 Ianuarie 2012, 12:47

de vreo 2 ani,ma rog sa apuc ziua asta,sa-l vad pe puscaria asta de jucator de fotbal plecat de la vaslui.e cel mai slab strain din liga 1,o pasa de 3 m nu poate sa dea.si copoase,nu l-ai luat la pret de grau plus ceva rapita,l-ai luat asa cum a zis porumboiu,la pret de porumb,si din asta se face mamaliga,fix cum este el ca jucator(nu ca fotbalist).

red_dog_geo99
red_dog_geo99  •  22 Ianuarie 2012, 12:22

Daca e adevarata stirea, felicitari pentru Porumboiu. Straton e peste petarda aia care au ei in poarta acuma.. cerniauskas sau cum il cheama. Rapidul nu i-a dat prea multe sanse lui Straton.

criticul89
criticul89  •  22 Ianuarie 2012, 11:01
Postat de forumeer pe 22 Ianuarie 2012, 04:55

O petarda pt o fumigena, bun troc! Vericuleeeeee, asta de mai jos, esti cam intunecat taica sau mie se pare mie :)) ? Ti-ai ales la fix echipa, vericuleeeee!

ce sa facem mah, ne mai luam si noi petarde ca nu avem bani pt second-hand-uri ca praslea cel mic, balan, prepelita sau dananae ca voi :)))))) cam observ ca reuniti craiova in ghencea; maine poimaine mancati praz de bucurie :)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează