FOTBAL  »  Superliga  »  RĂDOI IESE LA ATAC ÎMPOTRIVA ECHIPEI DIN GRANT

“Rapidiştii nu sînt bărbaţi”

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Căpitanul Stelei acuză prestaţia lui Săpunaru şi compania din meciul cu CFR, iar despre clujeni spune că “sînt uneori penibili”.

Rădoi a luat ieri la ţintă Ra­pi­dul, victimă colaterală în războiul Steaua - CFR. Căpitanul vicecampioanei a trimis săgeţi în direcţia giuleştenilor atunci cînd a răspuns la întrebarea “a fost blat partida CFR - Rapid?”.

“Nu ştiu dacă se poate numi blat acel meci. Însă este clar că rapidiştii nu au fost bărbaţi în cele 90 de minute. Asta e părerea mea, apropo şi de ceea ce s-a tot discutat despre «cazul bricheta», cînd cei de la Rapid au zis că noi nu am fost bărbaţi şi am plecat de pe teren”, a spus Rădoi, acuzîndu-i voalat pe giuleşteni că au acceptat să piardă meciul de la Cluj pentru a pune piedică Stelei în drumul spre titlu.

Mirel a comentat şi faptul că Steaua ar putea fi ţinta unei alianţe care îşi doreşte să oprească trupa lui Lăcătuş să cîştige al 24-lea titlu: “Sincer, nu cred în alianţe împotriva noastră. Argument: dacă noi vom cîştiga cele cinci partide sau vom avea patru victorii şi un egal, vom fi campioni, indiferent de ceea ce vor face unii sau alţii”.

În final, Rădoi i-a luat în coli­ma­­tor şi pe cei de la CFR: “Cîte­o­da­tă au comentarii penibile de-a drep­tul, vorbesc despre Steaua nonstop, indiferent de echi­pa cu care au meci”.

RĂDOI DESPRE...

... primele oferite de CFR adversarelor Stelei
“Chiar nu contează, pentru că Stea­ua are valoare să cîştige tot pînă la final, indiferent de cîţi bani au promişi adversarii”

... politica de transferuri a Stelei din vară
“Este greu să vină 10 jucători, pentru că asta ar însemna să plece cel puţin 7. Puţin probabil să se-ntîmple aşa, deoarece toţi fotbaliştii Stelei sînt valoroşi”

... finalul campionatului
“Ultima etapă se va juca pe 7 mai. Acea zi poate fi una de mare, mare sărbătoare”

... cariera de antrenor la Steaua
“Mi-aş dori să joc undeva doi ani de zile, după care să mă întorc la Steaua. De asemenea, mi-ar plăcea să fiu antrenor. Nu neapărat al Stelei, fiindcă ar fi o pălărie mult prea mare pentru început”

... accidentările sale
“Vin după două operaţii şi nu este vina medicului pentru accidentarea mea. Nu sînt singurul jucător accidentat, iar unele probleme intervin în timpul meciurilor, cînd doctorul nu are cum să te ajute”

ÎL ACUZĂ PE TRICĂ “Ce-o avea în cap?”
Rădoi s-a dezlănţuit şi la adresa lui Trică, golgeterul lui CFR. “Nu mă mai miră nimic la Trică. Nu ştiu ce e în capul lui, văd ca a început să facă numai declaraţii care nu-şi au rostul. Dacă el a uitat unde a făcut marea perfor­man­ţă ca fotbalist, e treaba lui. Văd că acum se bazează că vom pierde la Craiova, dar a uitat că el a înjurat şi suporterii olteni? Acum sînt buni oltenii, nu? Sincer, nu-l mai înţeleg. Ne luăm la mişto între noi, fotbaliştii? Parcă nu suporta bulgarii, iar acum vrea să meargă din nou acolo? Ce putem face noi este să îi dăm o palmă jucînd bine şi cîştigînd titlul”, a spus Rădoi.

“Nu am înjurat suporterii din Ghencea şi nici pe cei de la Craiova. Sînt prieten bun cu Mirel şi trebuie să ne respectăm. El trebuie să înţeleagă că sîntem implicaţi într-un război şi, de aceea, uneori nervii mai cedează. Eu îmi apăr clubul, el şi-l apără pe al lui”
Eugen Trică mijlocaş CFR

Patru alegeri ale lui Rădoi
1. Cel mai bun fotbalist din Liga I - Nicolae Dică
2. Ce ar schimba în fotbalul românesc - Ipocrizia unor conducători
3. Atuurile care l-au făcut fotbalist - Norocul, talentul şi munca
4. Cei mai buni prieteni din fotbal - MM Stoica, Olăroiu, Zenga

“Nu-l înţeleg pe Rădoi. Noi am jucat la Cluj fără Pancu, iar Coman, săracu’, abia stătea în poartă! Jucătorii n-au de ce să fie acuzaţi!”
Fathi Taher acţionar Rapid

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (122)
 •  19 Aprilie 2008, 01:07

fa putoare penala te crezi si tu vreo vedeta,vai ti-a cerut radoi nr.dar tu de fapt esti un wc public,marsh in pu.. mea la supt nu o mai arde pe aici ca ne plictiseti.taci si sugi in continoare si nu te mai baga-n seama aiurea basino.

 •  18 Aprilie 2008, 16:51

MAI NASOL DECAT SA FIE FILMATI TOTI STELISTII CAND AU RUPT-O LA FUGA NU SE POATE. STELISTII , SANDU, BECALI , BASESCU , DEACONU PRENIATU' = HOTI !!! IAR RADOI : A ZIS BINE ANDREY PORTARUL LOR VECHI - CA L-A VAZUT DUMNEZEU SI D'ASTA E MEREU BOLNAV : E BULANGIU RAU , CARACTER INFECT , MILOG , POMANAGIU , HAHALERA CA SI NASU' LUI.

 •  18 Aprilie 2008, 13:19

vreau sa aflati cat de "barbat" este radoi.in 2006 lucram ca vanzatoare la magazinul "zara"din mall-ul "plazza" la articole pt.copii.a intrat in magazin radoi impreuna cu sotia si cu copilul.dupa ce au privit mai multe articole,familia radoi a iesit din magazin.dar,surpriza la nici 5 min. a revenit in magazin "barbatul"radoi cersindu-mi nr.de telefon.degeaba , i-am replicat ca eu sunt fan dinamo si a spus ca pt. nr.meu de tel.ar tine si cu dinamo.ffooaarrt

Vezi toate comentariile (122)
Comentează