FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii se ceartă de la Cassio

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

După ce a asistat pe viu la amicalul cu Şahtior (1-2), Copos l-a criticat public pe Dinu Gheorghe pentru decizia aducerii lui Cassio.

Cel mai scump transfer al Rapidului din intersezon, Cassio Barbosa (26 de ani), a devenit subiect de ceartă între şefii clubului giuleştean.

După amicalul pierdut sîmbătă seară cu Şahtior (1-2), în care vîrful lusitan a avut din nou o prestaţie mediocră, patronul George Copos a răbufnit pentru prima dată în acest sezon la adresa preşedintelui Dinu Gheorghe: "L-am fi luat pe Moraes, dar de unde bani?! S-au făcut nişte transferuri care nu s-au dovedit inspirate, am adus jucători care nu cred că vor confirma! Am impresia că ne-am depăşit bugetul".

"Vamă" n-a ezitat şi i-a dat imediat replica şefului din Giuleşti: "Cassio va confirma, veţi vedea. Sînt surprins totuşi de afirmaţia lui Copos, fiindcă după prima etapă, cu FC Vaslui, avea altă părere despre achiziţiile făcute de mine". Rapid a plătit nu mai puţin de 700.000 de euro portughezilor de la Leiria în schimbul lui Cassio, atacant al cărui unic gol pentru alb-vişinii rămîne cel din amicalul jucat în iulie, cu FC Snagov (6-0)!

220.000 de euro e salariul anual al lui Cassio, al treilea de la Rapid, după Spadacio (280.000) şi Dani Coman (250.000)

"Suferim la capitolul atacanţi, voi fi mulţumit pe deplin de lot dacă vine şi Moraes. Îi mulţumesc anticipat domnului Copos dacă rezolvă şi acest transfer"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Îmi place Rapidul, a făcut transferuri bune, se vede că e acolo un preşedinte care a ştiut cum să organizeze achiziţiile. Nu văd de ce nu s-ar bate la titlu"
Mircea Lucescu, ex-antrenor Rapid

"Unii m-au dezamăgit"
Marius Şumudică spune că Sorin Frunză e în urmă cu pregătirea fizică şi s-a arătat nemulţumit de cum a jucat echipa în repriza a doua a amicalului cu Şahtior. "Frunză vine după două săptămîni în care nu s-a antrenat, mai are de lucru. Pentru mine rezultatul real este cel din prima repriză, 1-0. Am fost dezamăgit de cum au evoluat unii jucători după pauză, era un meci internaţional şi ar fi trebuit să încerce să facă ceva pentru tricou", a spus Şumi.

Şumi către ultraşi: "Ce-aveţi cu Coman?"
Dani Coman a fost huiduit de suporteri la revenirea pe teren în tricoul Rapidului, în timp ce numele lui Mircea Bornescu a fost scandat de galerie la meciul cu ucrainenii. "Nu ştiu ce au suporterii cu Dani şi nu mi se pare normală o astfel de atitudine. Ar trebui să fie alături şi de el. Fanii ştiu că la mine va apăra mereu cel mai în formă", a comentat Şumudică. "Rapidiştii adevăraţi m-au aşteptat cu braţele deschise", s-a limitat să spună Coman.

- "Le spun tot timpul jucătorilor că trebuie să terminăm pe locurile 1-3. Cu CFR Cluj ne vom lupta pe viaţă şi pe moarte etapa viitoare! Avem moral, putem cîştiga", a anunţat Şumudică.
- Conducerea giuleşteană le rezervase jucătorilor mese în clubul Player după partida cu Şahtior, însă Şumudică şi-a chemat ieri elevii la antrenament dimineaţă, de la ora 9:00.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
musca_lym
musca_lym  •  08 Septembrie 2010, 01:19

coman un dobitoc care nici macar nu este in forma care a plecat de la noi ca un las si care crede ca acum va fi peste bornescu niciodata tradatorule jeg imputit si mai ia si 250000 cand cu bani astia puteau sa il aduca pe capitan inapoi adica pe maftei

alessandro_skorpion
alessandro_skorpion  •  06 Septembrie 2010, 15:49

CASIO... PETARDA NR 1! TRANSFERUL ASTA A FOST CU ADEVARAT O TZEAPA! MAI ȘTIȚI VOI CE A FACUT ZOTA CAND EREA DIRECTOR GENERAL LA RAPID? CAM ASHA CEVA A FACUT NENEA VAMĂ! AFACERI CU JUCATORI...

sido7000
sido7000  •  06 Septembrie 2010, 10:43

-Cassio nu are o mancare favorita.El mananca orice. -Cassio poate sa joace fotbal si sa manance in acelasi timp. -Daca dieta ar fi o persoana atunci Cassio ar omori-o -Odata existau placinte in lumea asta dar a aparut Cassio si ele au disparut. -Cand cineva mananca un hamburger, Cassio mananca doi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează