FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidul nu şi-a rezolvat problema atacanţilor » Sotelo bezmetic, Ioniţă figurant

Ioniță a prins 5 meciuri pentru Rapid de la revenirea sa. A marcat un gol, cu Petrolul, și are o medie a notelor gsp de 4,80. Sotelo pare un OZN în atacul
Ioniță a prins 5 meciuri pentru Rapid de la revenirea sa. A marcat un gol, cu Petrolul, și are o medie a notelor gsp de 4,80. Sotelo pare un OZN în atacul "feroviar"

Articol de - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 11:16

Aduşi în iarnă pentru a întări ofensiva, cei doi atacanţi au ajuns o povară pentru Răzvan.

Răzvan Lucescu a cerut întăriri în atac în această iarnă, iar George Copos, după ce a eşuat în tentativa de a-l aduce în Grant pe Curelea, l-a mandatat pe preşedintele Constantin Zotta să-i îndeplinească dorinţa tehnicianului. Mai întîi, conducătorul din Grant l-a repatriat pe Alex Ioniţă (22 de ani), însă atitudinea delăsătoare de la antrenamente şi faptul că nu acceptă criticile antrenorului au făcut ca vîrful împrumutat de la Koln să nu prindă lotul în ultimele două partide: la Vaslui (1-0) şi cu Dinamo (0-0).

Cunoştinţe tactice zero
După accidentarea lui Pancu, Zotta a mai tras un loz, aducîndu-l în Giuleşti pe argentinianul Sanchez Sotelo (24 de ani), liber de contract. Deşi Răzvan l-a folosit un sfert de oră la Chiajna (0-1), de atunci sud-americanul nu s-a mai aflat în lot. Motivul? Acesta are mari carenţe din punct de vedere tactic şi e nepregătit fizic!

Astfel, deşi fusese adus pentru că Pancone era indisponibil, argentinianul nu i-a ajutat deloc pe giuleşteni în perioada în care veteranul a fost lovit. În aceste condiţii, Lucescu junior a fost nevoit să-l mute în atac pe Herea! Problemele s-au resimţit din plin în jocul alb-vişiniilor: în ultimele 5 meciuri, aceştia au marcat doar două goluri şi ambele din penalty-uri executate de Herea.

"Aţi vrut atacanţi, v-am adus!"
La meciului cu Dinamo, exasperaţi că giuleştenii nu aveau pe teren nici un vîrf veritabil, fanii de la tribuna 0 şi-au vărsat nemulţumirea către Copos: "Nea George, ne promiţi un atacant ca lumea de cînd a plecat Daniel Niculae, cînd îl aduci?". Patronul a răspuns: "Am adus doi în iarna asta: Sotelo şi Ioniţă, uitaţi-vă la ei!".

"Ioniţă nu a jucat la Vaslui, în Cupă, pentru că a fost menajat în vederea derby-ului cu Dinamo" (Constantin Zotta, înaintea meciului cu Dinamo)

"Nu se află într-o formă bună, de aceea Răzvan a hotărît să nu-l oprească în lot. Nu ştiu dacă va juca nici la Cluj" (Constantin Zotta, după meciul cu Dinamo)

23 de zile au trecut de cînd giuleşteni au marcat ultima oară un gol din acţiune. S-a întîmplat la partida Rapid - Petrolul (2-0), disputată pe 11 martie

18 mii de euro însumează salariile lunare ale lui Sotelo şi Ioniţă

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (9)
stefan2005
stefan2005  •  05 Aprilie 2012, 01:11

problema este k surdu este surd orb si nu prea inteligent.singurul atu pe care il are este faptul k este finul lui asa zisu antrenor razvan care crede k surdu stie fotbal.poate er trebui trimisi inpreuna undeva in liga3

bob0
bob0  •  04 Aprilie 2012, 13:10

Voi nu aveti deloc rabdare cu jucatori !! Sotelo poate face diferenta, dar cand vine nepregatit si vine intr-un nou campionat e normal sa fie contestat, am pierdut jucatori buni, djalovic mai ales despotovic, in spania rupe despo, iar djalovici e folosit la nationala serbiei. DAR in ROMANIA adica RATATmania la cum sunt conducatorii e normal, asa cum avem rabdare cu Razvan Lucescu, asa trebuii sa avem si cu jucatorii noi venitii. La Ionita se vede clar figuriile lui si harfele de copil. Eu nu l-as mai folosit pe acest jucator, cu sau fara fitze, la cum a jucat si la ce a facut, totul in scarba, in schimb SOTELO, nepregatit a schimbat 2 pase, oricum e greu sa joci 4-3-3 asa !!

viru5ak3
viru5ak3  •  04 Aprilie 2012, 12:00

Dar Gangioveanu unde este?? homosexualu de lucescu tine la echipa numai finii? de cand a venit mucosul asta de lucescu nu am vazut un meci bun..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează