FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - RAPID 0-1

Răzvan Lucescu a tremurat cu Voinţa Sibiu: "Am scăpat din infern"

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 10:00

Răzvan Lucescu a recunoscut după meci, la Fanatik Show, că s-a temut ca jucătorii lui să nu pice fizic la Sibiu

Vezi AICI rezumatul MECIULUI Voinţa-Rapid 0-1

- Domnule Lucescu, o victorie cu emoţii?
- Am avut emoţii pentru că ştiam că ne aşteaptă un infern la Sibiu. Sînt foarte fericit, a fost o perioadă extrem de grea pentru noi, cu meciuri foarte tari, extrem de încărcată, după un joc cu PSV în care am fost solicitaţi la maximum. În plus, ştiam că Sibiul e o echipă care oricînd poate controla jocul cu mingi peste apărarea noastră. Era un meci de luptă, din care greu poţi să scapi. Sînt bucuros că noi am reuşit s-o facem.

- Ce lucruri pozitive aţi remarcat la echipă?
- Jucătorii care au intrat în a doua repriză au arătat acelaşi spirit de a-şi ajuta echipa. Asta arată că am un grup unit şi responsabil.

- E bine venită această pauză pentru Rapid?

- Da, cu siguranţă! Sînt cinci jucători care au lipsit la Sibiu şi asta ne-a îngreunat şi mai mult misiunea. Vorbim de accidentări, dar mai ales de suspendări. Uite că n-am fost nebun cînd am încercat să subliniez cu Ceahlăul şi cu Dinamo că am fost dezavantajaţi, dovadă că în acest moment fotbalul românesc e zguduit de un nou scandal în arbitraj.


30 de zile trecuseră de la ultima victorie în campionat a Rapidului, 2-1 la Piatra Neamţ în etapa a cincea

"Nu am reuşit să tranşăm jocul în prima repriză aşa cum ne propuseserăm, dar a ieşit bine. Era normal să cedăm un pic fizic în repriza a doua"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

"Cred că meritam un punct măcar. În afara acelui penalty pe care nu-l comentez, Rapid n-a prea avut alte ocazii"
Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu

Fază la limită
În minutul 72, Cornel Coman a reluat cu capul din 4 metri în urma unui corner şi a reuşit să înscrie, dar golul a fost anulat de la margine pe motiv de ofsaid. Reluările DigiSport nu lămuresc pe deplin dacă asistentul Eduard Dumitrescu a avut sau nu dreptate. Tuşierului i se poate imputa faptul că nu a lăsat avantaj vîrfului, aşa cum regulamentul prevede într-o fază la limită.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (15)
doctorvlad
doctorvlad  •  03 Octombrie 2011, 15:06

razvan joaca cu frica...asta e diferenta dintre el si sumudica!

pulux
pulux  •  03 Octombrie 2011, 11:24
Postat de andy_1950 pe 03 Octombrie 2011, 01:33

Reluarile sunt clare: a fost offside. Atacantul e mai aproape de poarta, nu stiti regulamentul! Poate va ia Cioby cateva ore de meditatii cu Tudor la Palat.

lasa`i frate....ca toti gsp`isti sunt angajati la stana cu oi din pipera! Normal ca nu o sa tina cu rapid. FZR!!

zadkiel
zadkiel  •  03 Octombrie 2011, 10:57

Rapid sta foarte rau la conditia fizica! Daca ar fi venit dupa un meci de C1 si nu C2, mancau bataie la Sibiu! La iarna sus la munte si rupti in doua la antrenamente, altfel in retur nu va clasati mai su de 4!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează