FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Prima reacție a lui Andrei Cristea după ce a fost demis de la Iași: „Păcat, eram al treilea golgeter”

Andrei Cristea (36 de ani)
Andrei Cristea (36 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 15:29 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 15:47

Antrenorul-jucător Andrei Cristea (36 de ani) a fost demis de pe banca lui Poli Iași după patru meciuri, în care nu a obținut nicio victorie. El va continua doar ca fotbalist la moldoveni. 

  • CONTEXT: Azi dimineaţă, Comitetul Director al lui Poli a fost convocat de edilul Mihai Chirica la Primărie. La o şedinţă provocată de rezultatele dezastruoase ale echipei şi de conflictul lui Andrei Cristea cu „centralul” Radu Petrescu, întâlnire ce s-a încheiat cu un adevărat cutremur în club
  • Directorul de scouting, Anton Heleşteanu, a fost dat afară 
  • Preşedintele Ciprian Paraschiv a primit o sancţiune cu 10 la sută din salariu pe 3 luni, perioadă în care toate deciziile sale vor fi trecute prin „filtrul” CD şi contrasemnate de preşedintele acestuia, Mircea Ursu 
  • Andrei Cristea, care era antrenor-jucător, se întoarce pe teren. Numai ca jucător!

Andrei Cristea se afla în timpul antrenamentului și pregătea partida cu FC Argeș când a aflat că nu va mai fi antrenorul lui Poli Iași. Momentan, echipa va fi pregătită de Marian Rada. Fostul antrenor al Rapidului a sosit în Copou chiar zilele trecute și l-a înlocuit pe Mugur Cornățeanu, care era antrenorul principal din acte fiindcă Andrei Cristea nu deținea licența A.

Andrei Cristea: „Toate sacrificiile le-am făcut cu sufletul pentru club şi pentru acest oraş”

„Nu vreau să comentez foarte multe, doar că eu am acceptat această poziţie într-un moment extrem de greu pentru echipă. În acelaşi timp eram al treilea golgheter al campionatului, toate sacrificiile le-am făcut cu sufletul pentru club şi pentru acest oraş.

7este poziția pe care o ocupă acum Andrei Cristea în clasamentul golgeterilor, cu 7 goluri marcate

Îmi pare rău, sunt la dispoziţia clubului. Îmi doresc foarte mult să ne salvăm, indiferent de poziţia pe care o voi avea şi sunt convins că vom pune umărul cu toţii mai departe pentru salvarea echipei”, a declarat Andrei Cristea conform Prosport.

Andrei Cristea, demis de la Poli Iași

Poli Iași suferă în Liga 1. Moldovenii n-au mai câștigat din septembrie și au doar 16 puncte, fiind pe ultimul loc. Andrei Cristea fusese numit la cârma echipei la începutul lunii februarie, după ce conducerea a decis să-l înlocuiască pe Daniel Pancu. Cu el pe bancă, Poli Iași a înregistrat un egal și două înfrângeri în Liga 1 (3-3 cu Sepsi, 2-3 cu Astra, 0-2 cu Voluntari). În plus, ieșenii au fost eliminați în această perioadă din Cupa României (0-3 cu Petrolul)

VIDEO. Cine este jucătorul pe care voia să-l dea afară Daniel Pancu înainte de a fi demis de la Poli Iași

Citește și alte știri de azi din scandalul de la Poli Iași:

3 nume cunoscute pentru înlocuirea lui Andrei Cristea pe banca lui Poli Iași

EXCLUSIV Primarul Mihai Chirica dezvăluie de ce l-a demis pe Andrei Cristea: „Nu tolerez așa ceva! Să se lase, să stea în tribună şi să mănânce seminţe!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează