Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 20:36

Teodor Istrate, corespondent Mediafax la Vaslui, explică de ce Reghecampf i-a numit proşti pe doi ziarişti şi cînd a renunţat tehnicianul Stelei să-l agreseze fizic pe Cristi Lapa, corespondentul Gazetei


- Teodor, ce s-a întîmplat la conferinţa de presă de după FC Vaslui - Steaua?
- Reghecampf a venit, a început să vorbească şi a zis că încearcă să spună cît mai multe pentru că nu acceptă întrebări. În acel moment, colegul meu, Cristi Lapa, de la Gazeta Sporturilor, a ieşit din sală.

- Şi apoi?
- Reghe a continuat să vorbească, a refuzat să răspundă la o întrebare şi atunci am zis eu «În cazul ăsta să-l lăsăm să se pregătească de Champions League!», după care am plecat din sală. El a început să zîmbească şi s-a ridicat.

- Pînă aici s-a văzut şi la TV, ce a urmat?
- Reghe m-a ajuns din urmă, cînd eram deja afară. Cînd a trecut pe lîngă mine mi-a zis: "Eşti un prost". Apoi i-a zis la fel şi lui Cristi Lapa, care a reacţionat şi i-a zis "Dacă noi sîntem proşti, înseamnă că şi tu eşti la fel!". Reghe s-a oprit din mers, s-a întors şi l-a luat de după ceafă pe Cristi.

- L-a lovit?
- Nu. Doar şi-a apropiat foarte mult faţa de faţa lui, moment în care o colegă a strigat către cei care încă nu ieşiseră din sala de conferinţe: "Veniţi repede să-l filmaţi pe Reghe că a sărit să bată un ziarist!". Imediat, probabil realizînd ce e pe cale să facă, i-a dat drumul lui Cristi şi a plecat.

- Încă o întrebare. Observatorul de joc, Marcel Lică, v-a căutat să vă întrebe ce s-a întîmplat?
- Nu. Nici sîmbătă seara, nici azi, duminică, pînă la ora la care m-ai sunat tu!

Citeşte şi: Pe Reghe l-au lăsat nervii! » "A vrut să-mi dea un cap în gură!"

MM: "Calm, calm, calm!"
Paradoxal, cel care a detensionat atmosfera încinsă de sîmbătă a fost managerul Stelei. Mihai Stoica a ajuns destul de tîrziu în zona vestiarelor şi văzîndu-i pe ziarişti că îi strigau lui Reghe "Nu ţi-e ruşine să ne faci proşti?!", a intervenit şi le-a repetat: "Calm, calm, calm, nu ştiu dacă v-a zis chiar aşa, dar să ne calmăm!".


"Nu am avut nici un incident, habar nu am despre ce este vorba. Nu ştiu cine şi ce interes are de inventează asemenea lucruri! Erau unii pe hol, îmbrăcaţi în gecile de la Vaslui, care tot vociferau, dar eu nu i-am băgat în seamă şi m-am dus în cabină"
Laurenţiu Reghecampf, pentru fanatik

"Minciuni ordinare pentru a afecta imaginea celui care a făcut ca Steaua să joace aşa cum îşi doresc fanii. Au inventat nefericiţii că Laur a cedat nervos şi a vrut să bată ziariştii. Proba video demonstrează altceva, un antrenor relaxat, zîmbitor şi fericit"
Mihai Stoica, ieri pe contul de facebook

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda