FOTBAL  »  Superliga  »  REDNIC LA DINAMO

REDNIC LA DINAMO // VIDEO Reacție virulentă a lui Niculescu, după ce a fost UMILIT de Dinamo: "Nu sunt un terchea-berchea! Mi-ați spulberat visul după 13 antrenamente!"

FOTO: Cristi Preda +6   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 13:05

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly. "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare". 

Niculescu a reacționat dur astăzi, la câteva ore după ce a fost anunțat că Rednic revine la Dinamo:

"Situația e anormală! Nu sunt eu superstițios, dar uite ce s-a întâmplat în ziua de 13, după 13 antrenamente la Dinamo. Nu mă așteptam vreodată să mi se întâmple una ca asta tocmai la Dinamo.

Dinamo a fost visul meu, spulberat după 13 antrenamente. Merg să vorbesc acum mai multe. Dar nu sunt un terchea-berchea să rămân pe bancă la acest amical, foarte urât, dar asta e țara în care trăim", a zis Niculescu. 

Niculescu n-a stat pe bancă la amicalul cu Dobroești (L4 Ilfov) jucat azi la Ștefănești, 23-0 pentru Dinamo, și va pleca direct la RIN pentru a-și rezilia contractul. 

De altfel, Rednic a hotărât să nu facă vreo declarație până când despărțirea Niculescu - Dinamo nu va fi făcută oficial. 

Citește șiEXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (59)
iosif_xii
iosif_xii  •  13 Octombrie 2018, 13:35

Nu-i nimic, claudiule. Se intoarce roata si rinamo retrogradeaza oricum, chiar si cu rednic pe banca.

zecs93
zecs93  •  13 Octombrie 2018, 14:38
Postat de iosif_xii pe 13 Octombrie 2018, 14:35

Care legende ma? Aia sunt niste betivani care beau spirt tras prin paine..! Voiau doar bani de la Gigi! Pentru ce sa le dea?? Sa intretina niste putori??

Betivani care si-au rupt genunchii peentru clubu vostru, exact cum ziceam, atunci nu mai ziceti de Dinamo ca ii da afara pe legendele sale, inafara de Rednic, Multescu,Lupescu nimeni nu are valoare intr-o functie, si schimbarile din organigrama clubului au fost foarte bune !!! Cand stai pe loc, ramai mediocru, ca sa avansezi trebuie sa aduci oameni competenti, Niculescu nu era unu din ei, nici Bratu, am zis de la bun inceput, Rednic sau Multescu !!!

mihai_luchian
mihai_luchian  •  13 Octombrie 2018, 20:56

A luat banul gros, primă de instalare plus 40000 clauza, cine face banii ăștia pe lună? Plus simpatia publică pentru că a fost "umilit". Mai bine nu se putea. Sau crede cineva că Niculescu putea redresa echipa? Pfffffff

Vezi toate comentariile (59)
Comentează