FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe a anunţat data limită pentru întăriri » Achiziţii pînă pe 7 ianuarie!

Articol de - Publicat sambata, 29 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 21:52

Reghecampf i-a transmis lui Gigi Becali că vrea ca toţi jucătorii care vor fi transferaţi să fie prezenţi la reunire, altfel nu mai acceptă alte veniri


Steaua mai are 10 zile de vacanţă, însă Reghecampf trage un semnal de alarmă în privinţa campaniei de achiziţii. Înainte de a pleca în Brazilia, unde va petrece Anul Nou, antrenorul roş-albaştrilor a anunţat ce pretenţii are referitor la jucătorii nou-veniţi.

"Am discutat şi cu patronul şi i-am spus şi lui că e esenţial ca pe data de 7 ianuarie, atunci cînd ne vom reuni, să îi am pe absolut toţi sub comandă! Pînă atunci trebuie rezolvate toate achiziţiile pe care ni le dorim deoarece, dacă le vom face ulterior, nu mai au aceeaşi importanţă. Orice zi de întîrziere contează", a declarat Reghecampf.

Pînă acum, Steaua a perfectat un singur transfer. E vorba despre Gabi Iancu (18 ani), de la Viitorul Constanţa, pentru care s-au plătit 500.000 de euro. La începutul anului 2013, Steaua caută să rezolve şi aducerea unui fundaş dreapta, urmînd să aleagă între grecul Kontoes, de la AEK Atena, şi bulgarul Milanov, de la FC Vaslui.

14 februarie e data la care Steaua va juca meciul tur cu Ajax, din "16-imile" EL, primul oficial pentru trupa lui Reghecampf pe 2013

Mai sînt 1.000 de bilete!
Steaua a anunţat că s-au rezervat deja o mie de bilete pentru meciul de pe 14 februarie, de la Amsterdam, dintre Ajax şi Steaua. "O mie de bilete rezervate deja pentru Ajax-Steaua, cinci sute din cele rămase sînt oprite pentru ultraşi. Mi-e că vor avea o surpriză olandezii. Cum să nu-ţi dai viaţa pe teren în condiiţe astea?", a postat MM. Cei care vor să facă deplasarea în Olanda îşi pot asigura bilete pe adresa de email [email protected].

"Rusescu seamănă cu mine"
Gică Craioveanu a vorbit despre fotbalistul care l-a entuziasmat în acest sezon al Ligii 1. "De multe ori Raul Rusescu îmi aduce aminte de mine. Eu zic şi am spus mereu: e foarte uşor să aduci mingea în faţa porţii, dar e foarte greu să o bagi în aţe. E un jucător extraordinar, trage foarte bine la poartă, îşi asumă responsabilitatea, nu se fereşte să intre în combinaţii", a declarat Craioveanu la DigiSport.

"Sînt foarte fericit!"
Reghecampf speră să rămînă cît mai mult timp pe banca Stelei, dar e convins că într-o zi se va produce şi despărţirea de roş-albaştri: "Ştiu că va veni un moment în care va trebui să plec şi de la Steaua, dar mi-aş dori foarte mult ca acest moment să fie cît mai târziu. Eu, în momentul de faţă, sînt foarte fericit de ceea ce fac la Steaua".

Bănel ţine cu Steaua
Fostul stelist Bănel Nicoliţă are numai cuvinte de laudă pentru trupa din Ghencea, mai ales că a terminat anul la 10 puncte în faţa locului 2: "Steaua nu mai poate pierde campionatul! Nu există adversar pentru ea. Vă daţi seama ce distanţă e faţă de Rapid, Dinamo, CFR Cluj... Asta e cea mai mare umilinţă pentru duşmani".

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (10)
jalemare
jalemare  •  29 Decembrie 2012, 15:44

nu mai ia jiji pe nimeni. noroc cu reghe care face din rahat bici.

vvalyy
vvalyy  •  29 Decembrie 2012, 13:42

bine spus de nicolita "cea mai mare umilinta pt dusmani" diferenta de puncte :)))))

vaalah
vaalah  •  29 Decembrie 2012, 12:08
Postat de adrian84 pe 29 Decembrie 2012, 08:56

Cat de amuzant poti fi, aproape la fel ca echipa ta care mai este putin si se dezintegreaza.

Rugam UEFA sa continue sa monitorizeze FC RUȘINEA ROMÂNIEI 1948 nu numai sa fie out din Europa 3 ani ci sa nu mai obțină iar licența pt 2013-2014 prin corupție !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close