FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe "Meireles" » Antrenorul Stelei concurează cu mijlocaşul lui Chelsea la capitolul tatuaje

Unul dintre tatuajele lui Reghecampf +3   FOTO
Unul dintre tatuajele lui Reghecampf

Articol de - Publicat duminica, 08 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 iulie 2012 14:34

Antrenorul Stelei îşi etalează tatuajele de pe braţe: pe dreptul şi-a scris "I am right next to you", iar pe stîngul, numele soţiei sale, Anamaria.

Laurenţiu Reghecampf concurează cu jucătorii fani ai tatuajelor. Nu are chiar atît de multe ca maghiarul Vass, proaspăt adus la CFR, care şi-a "îmbrăcat" aproape tot corpul, nici precum Cristi Tănase ori Ştefan Grigorie, fiecare cu mîinile acoperite cu desene şi înscrisuri. Dar şi-a tatuat şi el cîte ceva pe fiecare mînă.

Pe dreapta scrie "I am right next to you", "Sînt chiar lîngă tine", iar pe cealaltă mînă e inscripţionat "Anamaria", numele soţiei sale. Pe braţul stîng mai există şi chipul bebeluşului pe care antrenorul Stelei şi managerul lui U Cluj îl au împreună, iar pe cel drept chipul lui Luca, băiatul lui Reghe din prima căsătorie.

Anamaria e şi ea fană a tatuajelor. Şi-a desenat cîteva broscuţe şi un cod de bare. Reghecampf şi Anamaria s-au căsătorit la Las Vegas, în 2011. Soţia tehnicianului Stelei a fost impresar înainte să devină conducător la U Cluj, dar a mai lucrat alături de soţul ei la Chiajna, în returul sezonului trecut.

Meireles e acoperit tot
Dintre fotbaliştii cunoscuţi, majoritatea au tatuaje. Cel mai extravagant din acest punct de vedere e portughezul Raul Meireles. Mijlocaşul central de la Chelsea e desenat aproape complet, are braţele acoperite total şi aduce cu personajul Michael Schofield, din serialul Prison Break.

Scholes e duşmanul
Există şi excepţii printre jucătorii profesionişti de top. Paul Scholes, una dintre legendele lui Manchester United, a criticat recent într-un interviu: "Se pare că în ziua de azi nu mai poţi să fii fotbalist dacă nu ai tatuaje! Dar mie nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol".

Citește și:

„Trebuia să primească cartonaș roșu, a intrat ca la rugby” » Reacția uluitoare din presa olandeză după meciul cu România
Nationala
„Trebuia să primească cartonaș roșu, a intrat ca la rugby” » Reacția uluitoare din presa olandeză după meciul cu România
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României
Euro 2024
Ianis Hagi, luat la mișto de britanici: „O pungă de ceapă” » Jenant: cu cine a fost asemănat decarul României
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3
Nationala
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (7)
zoomrapid
zoomrapid  •  09 Iulie 2012, 04:26

Cat de ret4rd4ti trebuie sa fiti ca sa il comparati pe bufonul Reghe`ncur cu Meireles? Pai Meireles are cateva opere de arta tauate pe el iar Reghe`ncur are niste litere pe care le poate face si un puscarias de la Rahova. Si-a scris mare cat casa ca sa vada toti chiorii ce scrie pe mana lui... de parca ar fi unicul tatuaj din lume ceea ce si-a scris el... Mai are de scris pe tot spatele.... "My mother si my angel" si pe piept "Only GOD can judge me!" si dupa aceea... se poate duce Dupa Nastase in celula Rahova.

viezure
viezure  •  08 Iulie 2012, 18:11

voi, astia de la GSP, vorbiti de libertatea de expresie a presei si de alte valori, dar STERGETI comentariile ca niste fosti comunisti infumurati. Sunteti penibili. De ce stergeti comentariile ? care nu contin vulgaritati, ci adevaruri, sunteti din ce in ce mai penibili, prostavanilor. De fapt, voi sunteti gazeta de bucuresti, cand vine vorba de provincie sau alte locuri din afara romaniei, sunteti gazeta copy/paste. Si pentru jurnalistu'stelist care mi-a sters mesajul, sustin in continuare ca Reghe e un pui de cocalar. E pararea mea... lamuriti-ma, sa-o spun la GSP este un drept sau un priviliegiu? Clan de comunisti!!!

viezure
viezure  •  08 Iulie 2012, 17:57

iar nu mai aveti ce sa scrieti.. pai daca-i comparati tatuajele acestui cocalar zis reghe cu ale portughezului, dupa tipul de tatuaje, reghe zici ca are tatuaje de puscarias, facute de baietasi la coltul blocului. Pe pielea lui Meireles = Ink Art ! Regheton ar trebui sa-si lase parul lung si cretz cu cararea pe mijloc, ar fi BETON PE SISTEM TURBO. :) stergeti comentariul a doua oara...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează