FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe nu-l suportă pe MM! » Conflictul incredibil care îi învrăjbeşte pe cei doi stelişti

Antrenorul și managerul Stelei arată în public că se înțeleg bine, dar ascund un conflict incredibil
Antrenorul și managerul Stelei arată în public că se înțeleg bine, dar ascund un conflict incredibil

Articol de - Publicat vineri, 25 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 24 mai 2012 22:03

Tehnicianul a aflat că Mihai Stoica a înjurat-o pe Anamaria, soţia lui, şi e nervos că trebuie să colaboreze cu el. Ei evită discuţiile directe şi comunică mai mult prin intermediul lui Becali.

Steaua abia şi-a schimbat staff-ul, dar atmosfera deja e proastă şi riscă să se deterioreze şi mai tare. Modificările pe care Becali le-a făcut recent în conducere au împărţit clubul în două: Reghecampf şi Anamaria Prodan, pe de o parte, şi Mihai Stoica, de cealaltă parte.

A înnebunit cînd a auzit că i-a înjurat nevasta!

Managerul nu a fost de acord cu numirea lui Reghe ca "principal", dar nu s-a putut opune dorinţei lui Becali şi acum caută să gestioneze relaţia cu un antrenor care-l urăşte. Un conflict dintre MM şi Anamaria Prodan reprezintă motivul pentru care Reghecampf nu-l suportă pe Stoica.

Fostul fotbalist a aflat că managerul din Ghencea a înjurat-o pe soţia lui, într-un conflict pe care l-au avut în trecut. "Reghe ştie că MM a înjurat-o pe Ana în faţă, dar a fost obligat să colaboreze cu el, deşi se plînge încontinuu din cauza asta. Înainte să fie numit în locul lui Stoichiţă, el i-a cerut lui Gigi să nu fie nevoit să colaboreze cu Stoica, exact cum a procedat şi Ilie Stan. Numai că Becali n-a mai fost de acord", povestesc persoane din club.

A transferat doar antrenorul
Gigi l-a liniştit totuşi pe noul tehnician: "MM rămîne în club, nu-l mai dau afară, dar te las pe tine să-ţi faci echipa aşa cum vrei. Şi staff, şi lot, tot!". De aceea, managerului i-au fost blocate pînă acum iniţiativele pe care le-a avut în materie de transferuri. "Cînd MM are o idee sau un nume de jucător dorit, el îl sună pe Gigi ca să-i propună. Patronul îl sună mai departe pe Reghe, care argumentează de ce nu e de acord cu soluţia lui Stoica. Aşa decurg lucrurile în club", a povestit aceeaşi sursă.

Pînă în acest moment, fotbaliştii luaţi au fost, cu toţii, aleşi de către antrenor: Rocha, Filip, Dumitraş. Managerul a anunţat după ce au picat tratativele pentru Wesley că va aduce alt atacant mai bun, din străinătate, însă Reghecampf a pronunţat deja faţă de Gigi numele pe care le doreşte: Adam Nemec şi Mihai Pintilii. Un vîrf slovac liber de contract şi pe mijlocaşul central de la Pandurii.

L-a ameninţat cu un proces!
Mihai Stoica şi Anamaria Prodan au avut şi un conflict public recent. MM a comentat la DigiSport după meciul pe care Chiajna l-a pierdut la Vaslui (0-4), în returul campionatului: "Baruch ori a jucat la pariuri, ori nu mai înţeleg eu nimic!". Era vorba despre portarul israelian al ilfovenilor, care avusese o prestaţie dezastruoasă în acea partidă. Anamaria a reacţionat anunţînd că-l va da în judecată pe Stoica.

MM s-a scuzat imediat!
"Teatrul" pe care MM şi Reghecampf îl joacă în apariţiile publice conţine şi momente penibile. Managerul a declarat zilele trecute la TV: "Reghecampf nu e şeful meu. La Steaua nu există şefi, doar colaboratori". După ce a intrat la TV, MM l-a sunat pe Reghe, i-a povestit ce a spus şi l-a rugat să nu se supere pentru comentariu.

Reghe are mai mulţi aliaţi
Noul antrenor n-a venit singur la Steaua. El şi-a adus colaboratori în staff-ul tehnic, plus pe Aurelian Băbuţan în poziţia de director sportiv. Acesta l-a înlocuit pe Narcis Răducan. Deşi n-are nici o funcţie oficială în club, Anamaria Prodan e şi ea implicată alături de Reghe. MM mai e în relaţii bune doar cu "Mache", Marius Ianuli, nepotul lui Becali care ocupă postul de team manager.

Ana e "impresar oficial"
Becali îl anunţase pe MM că are de gînd să-l numească pe Reghecampf cu mult timp înainte ca mutarea să se producă. "Patroane, dar eu cu ce o să mă mai ocup?", l-a întrebat Stoica. "Cu nimic, Reghe va avea libertate. Iar Anamaria n-o să lucreze la Steaua, dar va fi un fel de «impresar oficial» al clubului", i-a răspuns Gigi.

S-au certat şi pe cantonamente
Mihai Stoica şi Reghecampf nu s-au înţeles nici măcar în privinţa locului în care ar trebui făcută pregătirea din vara asta. MM a venit cu varianta Scoţia, pentru care avea oferte. Dar Reghe şi aliaţii lui l-au convins pe Becali că ideea e proastă şi scumpă: "Mai bine mergem tot în Austria, unde a fost echipa şi în anii trecuţi". Stoica a dus tot în Scoţia şi Urziceniul, după ce trupa din Bărăgan cîştigase campionatul.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (211)
florinch
florinch  •  26 Mai 2012, 11:01

MiMi are zilele numarate la Steaua.In afara de Reghe s-a intors si Teia Sponte,cel ce plecase tocmai din cauza "celui mai mare manager din lume".Cat credeti ca-l vor mai suporta acestia pe impostorul MiMi?Asta l-a rugat in genunchi pe Jiji sa nu-l dea afara pentru ca nu mai are bani nici de cutia de carton in care promisese ca va dormi decat sa vina la Steaua.ce-mi place cand vad aceasta capuse a fotbalului romanesc cu se umileste pentru a-si pastra postul la Steaua.

dreamer123
dreamer123  •  26 Mai 2012, 04:38

o sa i ceara iertare in genunchi si ii trece :)) e doar trecut prin "d astea" ;))

playmaker
playmaker  •  26 Mai 2012, 00:57

Mari transferuri ce a facut si o sa faca reghe si mare antrenor ce e, nu prinde returu pe banca

Vezi toate comentariile (211)
Comentează