FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Reghecampf e convins că va avea continuitate pe banca Craiovei: "Ajunge cu demiterile!"

Reghecampf a susţinut ieri prezentarea oficială la Universitatea, apoi a condus primul antrenament din noul lui mandat în Bănie
Reghecampf a susţinut ieri prezentarea oficială la Universitatea, apoi a condus primul antrenament din noul lui mandat în Bănie

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2011 20:58

Noul antrenor al Craiovei, Laurenţiu Reghecampf, e sigur că nu va avea soarta din acest sezon a lui Ţicleanu, Piţurcă şi Napoli

Laurenţiu Reghecampf a semnat pînă la vară cu Universitatea un contract care se va prelungi automat cu doi ani în cazul în care va salva gruparea alb-albastră de la retrogradare.

Avertizat de ritmul galopant în care se schimbă antrenorii în Bănie, înlocuitorul lui Nicolo Napoli a început să-şi consolideze postul încă din prima zi ca "principal" al Ştiinţei printr-un mesaj indirect lui Adrian Mititelu. "Gata, nu cred că mai e cazul să se schimbe antrenorul. Echipa asta a avut parte de prea multe schimbări în acest sezon. Eu sînt dispus să rămîn şi în Liga a 2-a, dar staţi liniştiţi, echipa nu va retrograda", a anunţat tehnicianul. "Nu vreau să jignesc pe nimeni, nu vreau să vorbesc de munca fostului antrenor, totul este istorie. Vă promit că din etapa următoare veţi vedea o schimbare radicală de atitudine din partea jucătorilor", a promis Reghe în vederea duelului cu Pandurii, de joi. Pentru că el nu are licenţa PRO, Sandu Tăbîrcă va fi trecut la meciuri ca antrenor principal.
Va fi «Cioroianu 2»?

Ultima oară cînd Universitatea a mai trecut printr-o serie aşa de neagră, cu cel puţin 10 meciuri fără victorie, s-a întîmplat în sezonul 2006-2007. Mititelu l-a demis atunci pe Ştefan Stoica după ce echipa nu mai cîştigase de 11 jocuri şi l-a instalat pe Florin Cioroianu. Iar în cele 7 runde cu noul tehnician, Craiova a renăscut spectaculos: 6 victorii şi o remiză!

Reacţiile suporterilor olteni pe GSP.ro:

vanny
"Mititelule, parcă ar fi jucat Napoli pe teren... Vai de capul tău, îţi baţi joc de o ţară întreagă. Sînt rapidist, dar sînt oltean, mă doare să vad ce face brutarul ăsta la Craiova"

p.rares
"Nu antrenorii sînt de vină, ci domnul Mititelu"

energydrik
"Săracu' Reghe, nu înţeleg cum a fost atît de «inteligent» să accepte. Se bat să scape de retrogradare numai echipe bune, închegate, U Cluj, Brasov, Pandurii, Tîrgu Mureş, cu antrenori experimentaţi şi nu văd nici o posibilitate ca Reghe să fie în stare să facă rocada cu una din echipele astea. Sincer, mai bine îl lăsa pe Napoli"


Napoli l-a refuzat pe Mititelu
Adrian Mititelu a încercat să-l păstreze pe Nicolo Napoli în club la cîteva ore după ce îl anunţase că l-a demis şi i-a propus italianului o colaborare cu Reghecampf din funcţia de director tehnic. "A rămas că mă mai gîndesc preţ de cîteva ore şi o să-i dau un răspuns. Eu nu sînt însă director tehnic, director sportiv sau manager, eu sînt antrenor! Îmi pare rău că s-a ajuns aici, viaţa antrenorilor cu patronii din România e extrem de scurtă! Suporterii să ştie că nu eu am renunţat, ci am fost dat afară", a declarat Napoli pentru Gazetă. Antrenorul din "Cizmă" a mers ieri în cantonamentul echipei pentru a-şi lua "La revedere" de la jucători. "Trebuie să-mi primesc doar banii pentru cele două luni şi jumătate cît am muncit la echipă", a mai spus Napoli.

Inbox:
»» Napoli: "N-am avut nici un fel de problemă cu fraţii Costea. Dacă era aşa, ei nu mai jucau din primul minut cu Sportul".
»» Mihai Costea riscă să fie trecut pe banca de rezerve cu Pandurii. "Nu e într-o formă prea bună şi ştie şi el asta", a spus Reghecampf.
»» Fiscul, pe urmele Ştiinţei. "Nu am recuperat niciun ban de la club şi nici LPF-ul n-a dorit să colaboreze cu noi, deşi aşa ar fi fost legal. Eu nu ştiu să se fi semnat documente vizavi de transferul lui Mihai Costea la Steaua. El se poate transfera doar cu acordul nostru. Nu ştiu cum şi dacă Steaua a virat banii. Dacă i-a virat, atunci a făcut o greşeală. Steaua poate nu ştia, dar Liga, da, ar fi trebuit să le comunice steliştilor că jucătorul nu poate fi cumpărat", a precizat în ziarul Gazeta de Sud directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj, Eugen Călinoiu.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  05 Aprilie 2011, 20:13

dumy, esti pe dinafara prietene, n-are legatura treaba aia cu asta

dumy4
dumy4  •  05 Aprilie 2011, 16:08

Futu-va fiscu in gura...dar cand s-au transferat cei doi fugari la Cainii NU v-ati sesizat ba...haidicapatilor??!!!

fibra
fibra  •  05 Aprilie 2011, 12:35

O misiune extrem de grea,a unui antrenor fara realizari,dar doresc Universitatea Craiova in Liga I in continuare. Din pacate Mititelu a distrus treptat echipa cu amestecul sau in treburile antrenorilor, la fel cum face si oierul cu Steaua.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează