FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, AZI, 19:00, DOLCE1, DIGI1, LOOK, GSP.RO

Reghecampf e pregătit să câștige duelul cu Astra: "Nu avem nicio poliță de plătit"

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 00:00

Laurențiu Reghecampf a uitat meciul din sezonul trecut, când a pierdut titlul, și e pregătit să câștige duelul cu Astra din această seară.

- Domnule Reghecampf, a venit timpul revanșei la Giurgiu, după ce v-au luat titlul sezonul trecut?
- Eu nu văd așa acest meci, iar ce s-a întâmplat în sezonul trecut nu cred că mai contează. Este un meci foarte important între două echipe care au jucat în grupele Europa League, și îi felicit pe cei de la Astra că s-au calificat în primăvară. Sper să avem condiții bune la Giurgiu, pentru că o să fie un meci frumos, pe care vom încerca să-l câștigăm.

- Dar nu sunt orgolii înaintea unei astfel de partide?
- Pentru noi, nu. E doar un meci important, mai ales că jucăm cu echipa campioană. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte și să păstrăm distanța față de echipele din spatele nostru. Nu avem nicio poliță de plătit, nu avem nimic de împărțit cu cei de la Astra.

- Steaua e pe primul loc, Astra abia pe 9...
- Nu are nicio importanță. Nu putem să spunem că vom avea un meci ușor. O să fim foarte bine pregătiți mental fiindcă ne așteaptă un meci de luptă, iar cei de la Astra își doresc foarte mult să câștige.

- Credeți că o să fie Marius Șumudică pe bancă?
- Nu mă interesează. Cine o să fie pe bancă cu siguranță își va dori să câștige cu Steaua. Șumi a demonstrat că este un antrenor bun și dacă va pleca, o va face la mai bine.

- Va juca Astra cu sau fără Alibec?
- Întrebați-l pe Denis. Eu am promis ceva și mă țin de cuvânt. Eu nu voi vorbi cu și despre Alibec decât în ianuarie, atunci când o să se prezinte la reunirea echipei. Până atunci, eu păstrez distanță.

- S-a speculat că Șumudică le-ar fi cerut jucătorilor să boicoteze acest meci cu Steaua!
- Terminați-vă cu prostiile! Nu există așa ceva. Niciodată un antrenor nu o să facă acest lucru, mai ales Șumudică într-un meci cu Steaua.

- Vă deranjează că au apărut deja nume care să vă înlocuiască?
- Discuții o să existe mereu.

- Edward Iordănescu a spus că ar vrea să antreneze Steaua.
- Nu mă deranjează absolut deloc. Edi și nea Puiu sunt oameni care iubesc această echipă. Dacă Edi vrea să vină la Steaua, îl aștept cu drag lângă mine. Dacă eu o să plec și o să vină în locul meu asta trebuie să-l întrebați pe patron. Nu mă deranjează că spune că vine la Steaua. Dacă își dorește asta, să aștepte la cotitură.

"E cazul să înceteze speculaţiile"

Edi Iordănescu a recunoscut în ultima perioadă că s-a întâlnit cu Gigi Becali și chiar a spus că ar accepta să vină la Steaua. Totuși, fostul antrenor al Pandurilor a revenit ieri cu precizări: "Nu merg la Steaua. E cazul să înceteze speculaţiile. Nu se pune problema că eu să ajung acum acolo. Steaua are un antrenor de care chiar dacă nu mă leagă o relaţie de prietenie, există la mijloc una de respect. Steaua are un grup de jucători extrem de buni pentru nivelul competiţiei noastre şi antrenorul care poate produce performanţă cu aceşti jucători".

Un nou mesaj pentru Tudorie

Reghecampf a dorit să facă unele precizări după declarațiile sale de acum o săptămână care-l vizau pe Tudorie: "Eu nu l-am criticat absolut deloc pe Tudorie și nici n-am făcut glume. Voi mergeți și întrebați anumiți oameni și rupeți declarații din context, din tot ceea ce spunem noi, și o țineți langa zece zile. Se trezesc tot felul de oameni să comenteze, dar asta nu e problema mea. Tudorie trebuie să învețe un singur lucru, că trebuie să profite de fiecare ocazie pe care o are și o va avea. În rest, nu are nimeni nimic cu el".

"Ce transferuri? Vreți să vorbesc povești? Ce vă miră că o să fie schimbări? Tot timpul s-a întâmplat asta, dar dacă nu facem transferuri ne critică imediat lumea"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Citește și:

Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (15)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Decembrie 2016, 13:40

nici o sansa pentru steaua!

1025138504184136
Constantin Valentin  •  11 Decembrie 2016, 13:20

Papagalul dinamovist este blatistu 49....bineinteles !!!

1025138504184136
Constantin Valentin  •  11 Decembrie 2016, 13:18

Bai papagalule dinamovist, Villareal este pe locul 4 in Primera division si au ceamai buna aparare, fraiere ! Steaua s-a descurcat onorabil fiind la un pas de calificare (vezi ratarile lui De Amorim si Golubovici), a strans 6 puncte, a incasat o suma frumusica din grupe, numai vorbesc de cati bani a castigat la total pt. participarea in cupele europene. Voi unde palaria mea jucati in Europa, ce sume si puncte ati incasat , *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează