FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

Reghecampf îi avertizează pe roş-albaştri: ”Am bătut CFR. Voi bate Steaua!”

Reghecampf crede că Steaua va avea viaţă grea cu Chiajna.
Reghecampf crede că Steaua va avea viaţă grea cu Chiajna.

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 21:45

Antrenorul revelaţiei din 2012 nu neagă că ar putea ajunge în Ghencea, dar spune că în nici un caz nu va apleca urechea la "sfaturile" lui Gigi Becali.

Laurenţiu Reghecampf este antrenorul momentului în Liga 1. Duminică, Chiajna a mai detonat o "bombă" în Liga 1, cîştigînd cu 4-2 pe terenul celor de la CFR Cluj, şi se află pe locul 1, cu 19 puncte, la egalitate cu FC Vaslui, într-un clasament întocmit pe baza meciurilor disputate în 2012.

Ieri la prînz, după ce a sărbătorit victoria surprinzătoare din Gruia cu elevii săi, la baza proprie, cu un grătar stropit cu bere şi vin roşu, "Reghe" a acordat un interviu pentru cititorii GSP.

- Atmosferă frumoasă la Chiajna, grătare, bere, vin, jucători veseli.
- Atmosfera a fost tot timpul bună la noi. Acest grătar, considerat ca un team-building, este o şmecherie a mea pentru ca jucătorii să nu bea pe stomacul gol, după refacere, cîte o bere sau un pahar de vin roşu.

- Cum ai reuşit să învingi CFR atît de categoric?
- La pregătirea meciului am exersat foarte mult jocul pe benzi, ştiind că Andone trebuie să improvizeze pentru că avea suspendaţi ambii fundaşi laterali, Lionn, respectiv Camora. Cred că acolo am cîştigat meciul. În fotbalul modern e foarte important să deţii informaţii şi să pregăteşti jocul pe slăbiciunile adversarului, iar echipa ta să stea foarte bine fizic.

- Te-ai gîndit vreo clipă ce-ar fi spus iarăşi despre tine cei care te suspectează de legături cu pariurile dacă CFR ar fi întors rezultatul şi ar fi cîştigat după ce aţi condus cu 4-1?
- Nu. Pe mine nu mă intersează acest subiect, nu joc la pariuri şi nici nu fac jocurile altora. La pauză, le-am zis jucătorilor mei că trebuie să jucăm ca la 0-0. Le-am amintit ce s-a întîmplat în ultimele 10 minute ale meciului nostru de la Ploieşti, cînd am cîştigat cu 4-3 după ce am fost conduşi cu 1-3.

"N-am nici o treabă cu Steaua"

- Urmează şi Steaua la rînd?
- Urmează Sibiul, Mioveniul, apoi vine şi rîndul Stelei. Oamenii de la Steaua, Gigi Becali şi Teia Sponte, mă cunosc foarte bine. Ştiu că sînt un om foarte corect şi că îmi fac meseria cît mai bine pentru ca echipa mea să cîştige. N-am nici o treabă cu Steaua, decît că m-a adus în fotbalul mare, dar şi eu mi-am făcut datoria faţă de Steaua ca jucător. Aşa că voi încerca să o înving acum cu echipa mea, Chiajna.

- Gigi Becali te laudă şi spune că poţi fi o soluţie pentru a antrena Steaua din vară. Ce zici?
- Nu pot decît să-i mulţumesc pentru aprecieri, dar mai multe nu comentez. Vorbim după meci.

- Patronul Stelei a început să-ţi facă echipa prin ziare, spunînd că nu-l va lăsa pe Filip să joace contra Stelei, că şi-ar dori să-l bagi şi cu el pe Mihalcea aşa cum ai făcut-o cu Dinamo.
- Filip e jucătorul Concordiei, împrumutat de la Steaua pînă la vară, iar dacă nu vrea să joace contra Stelei sau nu se va implica sută la sută nu va mai evolua la Chiajna. Îmi arog meritul pentru formarea lui Filip, pe care l-am reprofilat mijlocaş la închidere din fundaş lateral. Nu cred că vor fi probleme, fiindcă Filip are un caracter curat şi îşi va face datoria pînă la capăt pentru Chiajna.

"Cred că echipele din fruntea clasamentului pierd cu formaţiile mici fiindcă nu le iau în serios şi nu se pregătesc adecvat să cîştige campionatul sau pentru a face faţă în cupele europene" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Concordia Chiajna)

"Nu cred că Steaua are nevoie de ajutorul Chiajnei şi nu mă interesează cine iese campioană. Le urez mult noroc tuturor echipelor care se luptă la titlu!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Concordia Chiajna)

"Jucătorii Chiajnei nu au primă de victorie, ci doar de obiectiv, dacă se salvează de la retrogradare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Concordia Chiajna)

"Aş fi vrut să o bat şi pe Dinamo, mai ales că în 2010 am fost demis de la Bistriţa după o înfrîngere cu Dinamo" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Concordia Chiajna)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (33)
leroiv72
leroiv72  •  24 Aprilie 2012, 15:55

sa te auda Dumnezeu, reghe! si, apropo..nu veni la steaua, frate! decat sa bifezi 2-3 etape si apoi sa pleci din cauza "imparatului" mai bine vezi'ti de drumul tau si fa'ti meseria acolo unde esti lasat.

detyy
detyy  •  24 Aprilie 2012, 14:05
Postat de nicco pe 24 Aprilie 2012, 12:37

Daca spune, de pe acum, ca va bate si pe Steaua, e clar ca va fi invers!

pariu ca o face varza pe Steoaia...ce vrei sa spui ca Seaua are Echipa...in primul rind nu aveti si voi macar un atacant central...in schimb...aveti prea multe vedete nokturne in lot gen M.Costea si frate ...

detyy
detyy  •  24 Aprilie 2012, 13:59
Postat de craz1est pe 24 Aprilie 2012, 09:51

Reghe daca vine in ghencea, zboara MM-ul :)) Dar parerea mea si sfatul pentru Reghe ar fi sa nu se complaca si sa ramana la Chiajna, echipa cu care isi poate atinge obiectivul, iar sezonul urmator poate face din Concordia o echipa mai puternica decat Steaua. Reghe poate face Concordia o echipa campetitiva si care sa se identifice cu numele lui, la fel cum a fost si Dan Petrescu sau Dorinel Munteanu, care n-au reusit la granzii Rapid si Steaua, dar au dat lovitura cu echipe din provincie. Sunt sigur ca visul lui Reghe este ca intr-o zi sa antreneze in Bundesliga, chiar daca sunt dinamovist m-am indragostit de stilul de joc dezinvolt al echipei care da multe goluri pe meci. Succes Reghe !

Exact..si eu cred ca vrea sa revina ca antrenor in Germania...ori in 1 sau a 2 a Bundesliga...unul care si-a petrecut o mare parte din viata in Germania vrea sa mearga inapoi...si atunci Steaua nu e de el..cu alt patron la Steaua era altceva dar asa va ramine la Concordia si va incerca sa faca acelasi lucru pe care l-au facut si D.Petrescu si D.Munteanu....sa cistige Campionatul sezonul viitor sau cel putin sa se califice internationa....

Vezi toate comentariile (33)
Comentează