FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf îl vrea cu orice preţ şi pe mijlocaşul de la Vaslui: "Îl aştept şi pe Sînmărtean"

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 21:30

Reghecampf anunţă că steliştii au pus mîna pe Keşeru şi confirmă că mijlocaşul vasluian a devenit în acest moment ţinta numărul unu.

Roş-albaştrii lucrează intens la transferuri în aceste zile, încercînd să definitiveze lotul pînă duminică, atunci cînd e programată plecarea în primul stagiu de pregătire din această iarnă.

Aseară, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a anunţat la DigiSport: "Putem spune că Keşeru e fotbalistul nostru! Nu ne vom opri aici, însă! Să vedem ce vom face cu Sînmărtean, încercăm să-l luăm pînă vom pleca în primul cantonament, deşi timpul ne presează". În numărul de ieri, Gazeta a anunţat că Steaua forţează la Sînmărtean, încercînd iarăşi să-l aducă în această pauză de iarnă.

Mijlocaşul Vasluiului e jucătorul pentru care Gigi Becali insistă să-l vadă în tricoul roş-albastru. Fotbalistul de 33 de ani are însă un salariu foarte mare, 360.000 de euro pe an, şi, dacă va accepta să vină în Ghencea, va trebui să fie de acord cu o diminuare a cîştigului. În schimb, Gigi ar putea să-i ofere o sumă importantă la semnătură!

"Sîntem foarte aproape de a cumpăra doi jucători de mare valoare. Discutăm cu doi fotbalişti, unul la cererea patronului nostru, şi unul foarte bun, venit la propunerea noastră, care a fost acceptată de Gigi" ( Mihai Stoica, manager Steaua, pe 18 decembrie)

"Toate echipele din fruntea clasamentului se întăresc, sînt sigur că va fi un retur de campionat extrem de spectaculos" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
drdr3
drdr3  •  07 Ianuarie 2014, 19:29

nu avem nevoie de jucatorul asta cu vedetisme in cap. avem nevoie sa ii crestem pe stanciu si iancu.

bigbelly
bigbelly  •  07 Ianuarie 2014, 13:37

Aiurea, e o declaratie de complezenta, Sanmartean daca ajunge in Ghencea o sa fie doar ca i se faca damblaua ciobanului, care e suficient de tolomac incat sa se lase imbrobodit de Porumboiu si de Mitica. Adevarul e ca Porumboiu nu stie cum sa scoata ceva banuti pe un jucator care mai are un pic si iese la pensie, cu un salariu pe care nu l-a justificat niciodata. Stie ca ciobanul are un fix cu el si, impreuna cu lipitoarea aia de Mitica (intre noi fie vorba, Mitica niciodata nu deschide gura pe gratis...), ii tot baga fitile prostului. Ce antrenor intreg la cap ar schimba complet sistemul de joc, trecand pe linie moarta doi pusti foarte talentati, pentru unul pe care-l cauta pensia p-acasa?!

speedy73
speedy73  •  07 Ianuarie 2014, 09:55
Postat de alexbibirica1 pe 07 Ianuarie 2014, 09:34

genu de printzi d'astia ... cristea , sanmartean ... poate o veni ,doar cei de la Steaua stiu exact situatia !

steaua nu are nevoie de sanmartean si nici sanmartean de steaua. altfel stateau lucrurile acum 4-5 ani. atunci ar fi trebuit adus

Vezi toate comentariile (5)
Comentează