FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

Reghecampf şi-a apărat propriul portar: "Nu înţeleg ce aveţi cu Tătăruşanu!"

Tătăruşanu a jucat 5 meciuri în acest sezon pentru Steaua şi a încasat 5 goluri // Foto: Jurnalul
Tătăruşanu a jucat 5 meciuri în acest sezon pentru Steaua şi a încasat 5 goluri // Foto: Jurnalul

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 00:53

Reghecampf a fost iritat de întrebările care vizau golul încasat de portarul său, căruia i-a luat apărarea şi a prezentat ca argument convocarea la echipa naţională.

Antrenorul Stelei a venit destins la conferinţa de presă de după meci, însă s-a enervat repede. A fost întrebat, iar ziariştii din sală chiar au insistat, despre eroarea lui Ciprian Tătăruşanu, de la golul lui Viglianti.

"Nu a fost vina lui Ciprian la gol deoarece execuţia lui Viglianti a fost magnifică. Chiar nu înţeleg de unde această presiune pe Tătăruşanu?! Fanii trebuie să priceapă că n-are rost să tensionăm inutil atmosfera. E important că am cîştigat, că am luat cele 3 puncte, că sîntem pe un drum bun şi că Steaua e acolo, sus, în clasament, ce treabă are Tătăruşanu?! În plus, mă bucur foarte mult pentru el că a fost chemat la echipa naţională, spune şi acest lucru multe despre el şi despre valoarea lui", a spus Reghecampf.

În schimb, "Tătă" nici măcar nu s-a referit la golul încasat, dar a comentat prestaţia Stelei din repriza secundă, cînd a făcut 45 de minute modeste. "Mă întrebaţi de repriza secundă. Ei bine, tactica a fost cea corectă, cîştigătoare după cum s-a văzut la final. Oţelul mi s-a părut o echipă agresivă, care a stat bine pe teren", a spus goalkeeper-ul Stelei.

Popa şi Rusescu, surprizele lui Piţi
Pe lîngă Tătăruşanu, pe care selecţionerul nu l-a ocolit la convocările pentru meciurile cu Estonia şi Andorra, mai sînt alţi 6 jucători de la Steaua în lotul primei reprezentative. Dintre aceştia, două nume apar în premieră şi constituie surprize mari: Rusescu şi Adi Popa. Ceilalţi 4 sînt Chiricheş, Pintilii, Bourceanu şi Tănase. În schimb, Chipciu a fost, din nou, ca şi la amicalul cu Slovenia, lăsat pe dinafară.

4,60 e media notelor GSP ale lui Tătăruşanu pentru prestaţiile din acest sezon

"E bine că am cîştigat, ar fi fost şi mai bine să nu cîştige Pandurii deoarece eu cred că e un adversar redutabil în lupta pentru cîştigarea campionatului" (Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua)

"După ce am făcut 2-0, n-am mai reuşit să avem aceeaşi posesie, asta şi pentru că am întîlnit un adversar foarte bun. O să vedeţi că multe echipe vor avea probleme mari să ia puncte Oţelului! Eu mă mulţumesc cu 2-1, punctele contează" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Sîntem mai liniştiţi după această victorie, mai ales că urmează pauza pentru meciurile echipei naţionale, de unde sper să mă întorc după două succese" (Vlad Chiricheş, fundaş Steaua)

"Pandurii e o echipă frumoasă, însă chiar şi pentru mine e o surpriză că se află pe primul loc după 7 etape, cu 19 puncte" (Vlad Chiricheş, fundaş Steaua)

"Am fi meritat un punct în această seară, însă dacă faci două erori în primele 8 minute, e cam greu să mai speri la ceva" (Viglianti, mijlocaş Oţelul)

ADVERSARI EUROPA LEAGUE

Stuttgart, măcelărită pe Allianz Arena
Prima echipă cu care Steaua va juca în grupe va fi Stuttgart, care ieri a fost spulberată în Bundesliga de Bayern Munchen. A fost 6-1 pentru trupa lui Heynckes, după ce oaspeţii au condus 1-0 prin reuşita lui Harnik. Au marcat apoi Muller, "dublă", Kroos, Gustavo, Mandzukici şi Schweinsteiger, iar Stuttgart a terminat în 10, Ibisevici fiind eliminat în minutul 74. Labbadia a început meciul în formula: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevici. După două etape, Stuttgart n-are nici un punct!

Egal la Odense pentru fotoliul de lider
FC Copenhaga a avut meci în deplasare aseară, la Odense, în etapa a 8-a a primei ligi daneze. S-a terminat 2-2, pentru adversara Stelei marcînd Cornelius (6) şi Jorgensen (64). Antrenorul lui Copenhaga, belgianul Ariel Jacobs, a început cu: Wiland - Jacobsen, Ottesen, Sigurdsson, Bengtsson - Bolanos, Kristensen, Claudemir, Jorgensen - Santin, Cornelius. Egalul o păstrează pe Copenhaga pe primul loc, la un punct peste Aalborg, dar îi asigură şi invincibilitatea, fiind singura echipă din campionat ce n-a cunoscut înfrîngerea.

Umilinţă cu Brann
După 3 victorii consecutive în campionat şi o calificare en fanfare în faţa lui Heerenveen în Europa League, Molde a pierdut aseară, în etapa a 21-a în Norvegia. A făcut-o în deplasarea de la Brann Bergen, scor 1-4, deşi a condus cu 1-0 prin reuşita lui Angan, din minutul 27. Ole Gunnar Solskjaer a trimis în teren următorul "11": Pettersen - Simonsen, Vatshaug, Forren, Rindaroy - Eikrem, E. Hussain, Hoseth - Gatt, Angan, Pape Diouf. Eşecul i-a fost fatal lui Molde, care a pierdut primul loc, la golaveraj, în faţa lui Stromsgodset.

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (14)
florinetgl
florinetgl  •  06 Septembrie 2012, 17:06

RAMAN LA PAREREA CA TATARUSANU E UN PORTAR BUN

nicolaiec
nicolaiec  •  03 Septembrie 2012, 18:18
Postat de forza_banat_si_transilvania pe 03 Septembrie 2012, 16:36

Ce avem cu tatarusine asta , simplu , nu are valoare si ii foarte slab!!!

Si restul colegilor lui sunt foarte buni, nu ? Te pomenesti ca o fi ca Valdes la Barcelona ? De ce atunci cand se iau goluri se da vina pe portar, si nu pe cei care au pierdut atacantul din marcaj ? Ce vina are un portar daca apararea e sita ?

forza_banat_si_transilvania
forza_banat_si_transilvania  •  03 Septembrie 2012, 16:36

Ce avem cu tatarusine asta , simplu , nu are valoare si ii foarte slab!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează