FOTBAL  »  Superliga  »  

Rubins de jumătate de milion

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Pentru a semna cu Rapid, internaţionalul leton solicită aproape 500.000 de euro

Transferul lui Andrejs Rubins la Rapid are şanse mici să se realizeze. Motivul îl reprezintă salariul cerut de jucător, considerat mult prea mare de către oficialii giuleşteni. Mijlocaşul de 29 de ani vrea 240.000 de euro pe sezon şi o primă de instalare de 250.000 de euro! Dacă giuleştenii vor accepta pretenţiile salariale ale letonului, acesta ar deveni cel mai bine plătit jucător rapidist. Lider în clasametul salariilor în acest moment este Pierre Boya cu 200.000 de euro, urmat de Cesinha (190.000 de euro) şi Ranko Despotovici (180.000 de euro).
Giuleştenii s-au orientat spre jucătorul leton, după ce CFR Cluj a blocat transferul gălăţeanului Janos Szekely la o altă echipă din ţară. Rednic are nevoie de un mijlocaş dreapta pentru a-i crea concurenţă lui Emil Dică, iar Andrejs reprezintă o soluţie, mai ales că poate evolua atît în banda dreaptă, cît şi pe stînga. Rubins, care vine din postura de jucător liber de contract după ce şi-a încheiat angajamentul cu Spartak Moscova, a evoluat de 91 de ori în echipa naţională a ţării sale, reuşind să înscrie 8 goluri.

"Rubins posedă tehnică în regim de viteză, îmi place de el. O să-l mai văd la lucru în următoarele două meciuri amicale, apoi decid dacă rămîne" Mircea Rednic

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
 •  12 Februarie 2008, 12:42

rubins e un super jucator, el a calificat aproape singur nationala letona la EURO 2004 ... dar si dak ii place lui rednic de el, nu o sa plaeasca copos bani astia;))

 •  12 Februarie 2008, 05:43

F tare titlu. Oricum asta e un dobitoc. Nu vede el banii astia de la Copos.

 •  12 Februarie 2008, 02:47

Hai valea bai Rubins!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează