FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rugămintea lui Copos către Lucescu Jr.: "Scapă-mă de Surdu şi Mucles!"

Doi jucători au fost anunțați să nu se prezinte la reunire pe 14 iunie
Doi jucători au fost anunțați să nu se prezinte la reunire pe 14 iunie

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 08 iunie 2012 19:41

Copos a venit cu o propunere inedită pentru Răzvan Lucescu, fiind de acord să-l lase să plece în Qatar, fără a mai achita cei 500.000 de euro.

George Copos vrea să încheie cît mai repede conturile cu Răzvan Lucescu pentru a-l putea prezenta oficial pe Ovidiu Sabău. Patronul i-a transmis fostului selecţioner că e dispus să renunţe la clauza pe care Răzvan ar fi trebuit să o achite pentru a pleca în Qatar, dacă îl scapă de Romeo Surdu (28 de ani) şi de Iulian Apostol (31 de ani)!

Suma salariilor celor doi pe un an se apropie de jumătate de milion, adică exact banii pe care Lucescu junior ar trebui să-i plătească pentru a-şi rezilia contractul cu Rapid.

Interzişi la Pro Rapid
Surse autorizate susţin că cei doi au venit numai la insistenţele lui Răzvan Lucescu, Copos nefiind de acord cu transferurile lor, iar acum patronul nu ştie cum să scape de ei mai repede. " Mucles" a fost trimis la echipa a doua încă din iarnă, dar Surdu, finul antrenorului, a primit credit pînă la finalul sezonului. Acum, amîndurora li s-a interzis prezenţa în baza de pregătire şi au fost anunţaţi că sînt liberi să plece!

5 goluri a marcat Surdu pentru Rapid în cele 37 de partide în care a fost utilizat. Apostol a prins 16 meciuri şi a înscris de 3 ori

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

A plecat şi Vîtcă
Pe lîngă Deac, Creţu şi Ioniţă, ale căror împrumuturi au expirat, giuleştenii s-au mai despărţit în mod oficial de încă un jucător: Cosmin Vîtcă (30 de ani). Contractul portarului a expirat, iar şefii din Giuleşti l-au anunţat că nu intenţionează să i-l prelungească. În locul său, Sabău doreşte să-l aducă pe Dragoş Balauru (22 de ani), de la Tîrgu-Mureş. "Am venit cu inima deschisă în Giuleşti, dar, din păcate, nu a depins doar de mine să continuu la Rapid, deşi mi-aş fi dorit", a spus Vîtcă.

Inbox
- Ovidiu Sabău se află de două zile în Brazilia, unde caută doi atacanţi pentru a-i aduce la Rapid. Tehnicianul e însoţit de Marian Rada, cel care va face parte din staff-ul tehnic.
- Mircea Lucescu: "Răzvan a ales să plece de la Rapid pentru că şi-a dat seama că e imposibil să ai rezultate în Giuleşti. Această echipă e cea mai dezavantajată din întreaga istorie a fotbalului românesc".
- Conform Cancan, mijlocaşul Dan Alexa a fost dat în judecată de un deţinut care susţine că i-a împrumutat maşina în 2010 şi fotbalistul nu i-a returnat-o nici pînă în ziua de azi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (17)
scorpionul1923
scorpionul1923  •  16 Iunie 2012, 12:03
Postat de ovidiu717 pe 09 Iunie 2012, 22:39

DACA RAPIDUL E CEA MAI DEZAVANTAJATA ECHIPA DIN ROMANIA...AATUNCI DE UNIVERSITATEA CRAIOVA CE MAI PUTEM SA ZICEM?

Universitatea Craiova nici nu fusese infiintata cand in contul Rapidului se acumulasera "dezavantaje" nenumarate. In timpul comunismului nu e cazul sa spun ce a patimit Rapidul ("U" Craiova desi a fost furata pe finalul anilor `80 de multi jucatori tot l-a avut pe St. Andrei care a creat Craiova Maxima, iar St Andrei nu era altceva decat tot un pol de putere in PCR, nimic mai mult). Acum v-a mancat mititelul, ca n3m3rnicul de dragomir v-a sprijinit cat a putut pana la mititel. Eu stiu ca voi va credeti buricul pamantului dar mai puneti si voi mana si cititi daca tot va place atat de mult sa scrieti.

scorpionul1923
scorpionul1923  •  16 Iunie 2012, 11:48
Postat de lollol pe 10 Iunie 2012, 16:33

la voi e vorba de prostia tziganeasca..cine va pune sa aruncati tortele in teren daca va tot suspenda astia?

Daca nu erau tortele era altceva...nu ii face pe altii prosti daca nu stii despre ce e vorba. Inainte de `89 ii saltau inainte de derbyuri pe rapidisti pentru cele mai fanteziste motive. Daca un fost dinamovist spune cu subiect si predicat un adevar despre RAPID ar trebui sa taceti si sa ascultati. Ma rog...asta intr-o tara normala in care bunul simt ar conta...

biancorossi
biancorossi  •  10 Iunie 2012, 18:08
Postat de ovidiu717 pe 09 Iunie 2012, 22:39

DACA RAPIDUL E CEA MAI DEZAVANTAJATA ECHIPA DIN ROMANIA...AATUNCI DE UNIVERSITATEA CRAIOVA CE MAI PUTEM SA ZICEM?

doar un singur lucru: este dezafiliata, adica nu mai exista,] cel putin deocamdata.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează