FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCM TG. MUREŞ, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rui Duarte îl critică pe Dragomir: "Mitică, fotbalul e al fanilor, nu al tău!"

Rui Duarte crede că Dragomir a vrut să se răzbune pe Rapid
Rui Duarte crede că Dragomir a vrut să se răzbune pe Rapid

Articol de , - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 05 mai 2012 20:37

Rui Duarte crede că în spatele suspendării terenului se află răzbunarea lui Dragomir.

Giuleştenii vor juca diseară cu Tîrgu-Mureş în faţa unei asistenţe formate numai din copii şi femei. Alb-vişiniii s-au ales cu terenul suspendat pentru o etapă după ce la derby-ul cu Steaua fanii rapidişti au aprins cîteva torţe în tribune.

Fundaşul Rui Duarte e sigur că Dumitru Dragomir se află în spatele acestei decizii: "E aberant! Fotbalul e frumos pentru că e al fanilor, fără ei n-ar mai exista! Cu Vaslui, s-a supărat Dragomir pentru acel banner cu păsărica, dar nu a putut să ne suspende. Acum, a prins ocazia şi s-a răzbunat".

Apoi, lusitanul a prefaţat întîlnirea din această seară. "Sîntem obligaţi să cîştigăm! Acum toate echipele din fruntea clasamentului au şanse egale la titlu! Eu, recunosc, am făcut un calcul şi cred că, dacă vom bate în următoarele două meciuri, vom avea 80 la sută şanse!".

"Se vede că lumea a început să se teamă de noi! Acum o lună, două, nimeni nu ne dădea vreo şansă, însă e clar că le e frică să nu luăm titlul" (Rui Duarte, fundaş Rapid)

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (13)
sandycelt
sandycelt  •  06 Mai 2012, 19:01

Bravo Rui Duarte, asa este ! mitica asta este disperat cu amenzile astea si cu suspendarile ,dar de ce nimeni nu il intreaba ce a facut cu banii luati pe amenzi? unde s-au dus banii ,mitica? Poti sa ne spui si noua in ce ai investit acei bani ca pana la urma acei bani trebuie sa se intoarca in fotbal nu in buzunarul tau, in terenurile tale sau in restaurantele si hotelurile patronate de tine, doar asa ai putut sa ai tot ce ai, mitica! Pe viitor sa nu se mai dea suspendari de genul acesta pt. ca fotbalul fara fani este zero, doar pt. suporteri este fotbalul alfel jucati-l intr-o sala si gata! Daca si noi boicotam meciurile? dar cind tragi la titlu si nu poti beneficia de fani ESTE NASPA!

villy69
villy69  •  06 Mai 2012, 16:51

Il doare in pana pe Mitica de noi, de voi ... de toata lumea. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i raspundem la fel ! Dupa mine ar trebui ignorat ... Oricum, de vina sunt si patronii echipelor noastre, intrucat cand nu le convine ceva ies si striga dar l-au votat in permanenta la conducerea Ligii, desi este acelasi personaj libidinos si controversat ca si inainte de `89 ! Si nu e vorba numai de Mitica. Pana cand nu vor fi schimbati "in masa" cei care conduc fotbalul si care considera acest sport ca si proprietatea lor - in afara legii (sau mai degraba deasupra legii), nu va fi deloc mai bine iar abuzurile si intrerpretarile discretionare asupra unor lucruri smilare vor continua.

cristim13
cristim13  •  06 Mai 2012, 15:46

Tribune Goale???Degeaba 2 comentatori pavel-popescu pe aceeasi prostie...Goale??? Daca intra copiii, femeile si animalele de companie tot goale se cheama??? Normal era fara spectatori LA TIGANIA CARE E IN GIULESTi...Sa zica mersi dar oricum pierd...Motu e nervos!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează