FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a lovit singurul fundaş dreapta! » Georgievski s-a accidentat şi ar putea rata meciurile din Ligă

Georgievski, 25 de ani, încă nu știe exact cît va lipsi de pe teren
Georgievski, 25 de ani, încă nu știe exact cît va lipsi de pe teren

Articol de - Publicat duminica, 08 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2013 21:16

Georgievski, unicul lateral dreapta de pe lista pe care Steaua a înregistrat-o la UEFA, s-a accidentat în Macedonia-Ţara Galilor şi a fost schimbat cu un sfert de oră înaintea finalului.

Steaua chiar a riscat cînd l-a lăsat pe Rîpă în afara listei de Champions League. Nici măcar n-a apucat să joace vreun meci de cînd a trimis lista, şi formaţia roş-albastră deja tremură din cauza singurului post fără dublură din întreg lotul.

Mai are două "jumătăţi" de fundaşi
Daniel Georgievski a jucat vineri în Macedonia - Ţara Galilor 2-1, din preliminariile CM, dar n-a rezistat pe teren pînă la sfîrşit. Macedoneanul crescut în Australia s-a accidentat şi a fost înlocuit cu un sfert de oră înaintea finalului. "O accidentare la picior" e constatarea macedonenilor.

Georgievski ar putea lipsit din următoarea partidă a reprezentativei sale, contra Scoţiei, marţi, şi va ajunge la dispoziţia medicului Stelei, Paligora, la mijlocul săptămînii următoare.

Dacă problema medicală a lui Daniel se va dovedi serioasă, situaţia ar fi alarmantă pentru "militari". Rîpă n-a prins lotul de Champions din pricina prestaţiilor nesatisfăcătoare pe care le-a avut de la transferul său în Ghencea şi altă soluţie naturală pentru acest post nu mai există.

Reghecampf şi-a luat totuşi măsuri minime de siguranţă atunci cînd a alcătuit formula europeană.

În lot se găsesc mijlocaşul central Prepeliţă şi extrema Chipciu, ambii capabili să acopere poziţia de fundaş dreapta în caz de urgenţă. Dar Chipciu ar deveni o variantă la îndemînă cam tîrziu, după cel puţin trei etape din totalul de şase programate în grupa cu Schalke, cu Chelsea şi cu Basel.

Doar l-a văzut pe Bale
Schimbat din cauza accidentării, Georgievski a bifat o contribuţie importantă contra Ţării Galilor, meci cîştigat cu 2-1, a doua surpriză a ex-iugoslavilor după ce au mai trecut şi de Serbia, cu 1-0, în actualele preliminarii.

Stelistul n-a jucat grozav! DailyMail l-a notat cu 6, deşi a notat două acţiuni importante în atac, una în care a produs o ocazie importantă ratată de către Pandev, apoi alta pentru Kostovski, vîrful pe care Dinamo a încercat să-l achiziţioneze în vara asta şi l-a ratat în favoarea belgienilor de la Leuven.

Nici una dintre situaţii nu a generat vreun gol. Georgievski a ratat ocazia de a juca împotriva lui Gareth Bale. Noul fotbalist al lui Real Madrid a fost convocat pentru partida din Macedonia, dar a rămas pe bancă.

16 meciuri are Georgievski pentru Macedonia. "Naţionala" lui e pe locul 4 în grupa de calificare, peste Ţara Galilor şi Scoţia, dar fără şanse să prindă primele două poziţii, ocupate de Belgia şi de Croaţia

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Du-te, bă, de aici!” » Ce-l entuziasmează pe Gigi Becali: „Se adeverește ce am prevăzut eu”
Europa League
„Du-te, bă, de aici!” » Ce-l entuziasmează pe Gigi Becali: „Se adeverește ce am prevăzut eu”
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (30)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  08 Septembrie 2013, 22:43

joaca sigur !

anrazvan
anrazvan  •  08 Septembrie 2013, 19:29

o idioțenie! nu se poate să nu ai dublate posturile din apărare, mai ales că Georgievski a fost ezitant cu Legia. Chiar nu înțeleg decizia asta!

terminatorul2
terminatorul2  •  08 Septembrie 2013, 13:11

Minciuni ! Georgievski nu este accidentat !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează