FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. S-a păcălit Bălgrădean când a semnat cu CFR? Anunț clar făcut de clujeni

Cristi Bălgrădean va fi jucătorul lui CFR Cluj din sezonul viitor +6   FOTO
Cristi Bălgrădean va fi jucătorul lui CFR Cluj din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 11:22

Cristi Bălgrădean (32 de ani) va fi din sezonul viitor jucătorul lui CFR Cluj, după ce a semnat la începutul lunii martie cu echipa campioană.

Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, a vorbit despre situația portarilor de la CFR Cluj, afirmând că antrenorul Dan Petrescu îl vrea în continuare pe lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani) și că se negociază prelungirea contractului care expiră la finalul sezonului. Astfel, Bălgrădean ar putea fi într-o situație incomodă și ar ajunge rezervă la CFR Cluj, din titular la FCSB.

„Arlauskis e cel mai bun portar!”

„L-am adus înapoi în România pe Arlauskis. E un jucător pe care ni-l dorim foarte mult și vrem să continue la noi. E cel mai bun portar! E un jucător de mare valoare, iar eu țin la el foarte mult. Nu va fi nici problemă când va veni Bălgrădean. Vom avea multe meciuri și vom avea nevoie de un lot numeros și valoros. Vom avea doi portari valoroși.

Totul depinde de antrenor. Arlauskis are o anumită experiență și valoare. Atât timp cât va fi bine și va fi sănătos, el e prima opțiune pentru noi! Aici e competiție. Cine e serios și cine va fi mai bine pregătit va juca!”, a declarat Bogdan Mara la Prosport.

„Contractul lui Bălgrădean a fost înregistrat”

Mara a confirmat că Bălgrădean se va alătura echipei de pe 30 iunie, contractul său fiind deja înregistrat: „Vrem ca Bălgrădean să vină la noi. Sperăm că în această perioadă să se pregătească bine și să fie în regulă din punct de vedere fizic. Da, am înregistrat contractul lui Bălgrădean! E jucătorul nostru și așteptăm să ne spună Federația de când avem voie să-l folosim. De pe 30 iunie poate intra în programul nostru, când îi expiră contractul cu FCSB. Acum să vedem când îl putem folosi. Sperăm să vină cât mai repede în echipă”.

După ce a semnat cu CFR Cluj, Bălgrădean a intrat în dizgrația lui Gigi Becali și a fost exclus din lot. Portarul e în șomaj tehnic și nu se antrenează sub comanda lui Bogdan Vintilă.

64 de meciuria adunat Bălgrădean, 32 de ani, la FCSB. El a fost adus în 2018, de la Chiajna, cu 50.000 de euro. Cu CFR a semnat din postura unui jucător liber, deci cu transfer gratuit

VIDEO. Cozmin Gușă despre ascensiunea CFR-ului în vremea lui Paszkany

FOTO / FCSB a efectuat vizita medicală

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Bălgrădean concurează și cu FCSB, și cu CFR! » Situații stranii la repornirea Ligii 1

Un stelist în război cu suporterii Rapidului: „Băi, nu m-ați adus aici să înjur!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
remarque
remarque  •  26 Mai 2020, 13:09

daca CFR castiga campionatul si daca isi doreste si reuseste sa intre in grupele EL, probabil va folosi iar doua echipe si atunci e esential sa ai doi portari si in general posturi dublate cu jucatori pe care te poti baza. Franarii sunt pragmatici, au reguli si se tin de ele. Plus ca Petrescu e omul care decide. Au prima sansa sa castige din nou titlul. Ce inseamna organizarea. Sau mai degraba dezorganizarea celorlalti.

sandi
sandi  •  26 Mai 2020, 14:04

Nu am citit articolul se înțelege din titlu ca este partinitor articolul. Poate nu stie cine a scris articolul ca cfr a jucat cu 2 echipe distincte anul acesta. 1 in cupele europene si cealalta in campionat. Asa ca titlul si articolul sunt inutile si rau intentionate. Asa ca luati va meseria in serios ca nu o sa mai citesca nimeni gazeta asta de 2 bani.

189254898748309
Claude SH  •  26 Mai 2020, 13:19

Nu s-a păcălit! Ajunge într-un mediu în care va fi respectat din toate punctele de vedere. La Fcsb avea maxim 5000 euro salariu, la CFR va lua 15.000 pe luna. Orașul Cluj Napoca îl va primi bine. În cei trei ani poate mai mulți, se va bucura de viata!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează