FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - FCSB 0-4

Sancțiuni pentru xenofobie » FCSB și Sepsi, pedepsite din cauza fanilor de Comisia de Disciplină

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 14:40

Comisia de Discipină din cadrul FRF a anunțat astăzi decizia în cazul meciului Sepsi - FCSB, 0-4.

Astfel, ambele cluburi au primit o amendă de 5.000 de lei după ce fanii au avut scandări xenofobe pe întreaga durată a meciului. În plus, clubul din Sfântu Gheorghe a primit și un avertisment din partea Comisiei de Disciplină.

"ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe vs FCSB – Incidente – În baza art. 82.2. și 3 lit.b, coroborat cu art. 83.2.c, cu aplicarea art. 54.2. și 6 și art. 43.9 din RD, se sancționează clubul FCSB cu penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 83.7 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 din RD, se sancționează clubul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu “Avertisment” și o penalitate sportivă de 5.000 lei"site-ul LPF

Vezi AICI detalii despre incidentele de la meciul Sepsi - FCSB și ce bannere au afișat fanii

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
nebraska
nebraska  •  11 Octombrie 2017, 15:18

fcsb-istii trebuiesc amendati pentru ca folosesc numele Steaua desi sunt o clona no name.

arsenie_b
arsenie_b  •  11 Octombrie 2017, 15:03

Unde e xenofobia? Singurii care intrec limita sunt ungurii! Astia au o echipa in campionatul Romaniei, dar vin cu steagul ungariei la meciuri si scandeaza in ungureste!

observator_federal
observator_federal  •  11 Octombrie 2017, 15:42

Dar când cei de la Sfântu Gheorghe o sa pună în funcţiune noul stadion şi vor demara spectacole de sunet şi lumină în gen Cenaclul Flacăra varinta în limba maghiară, ce o să mai facă Comisia de Disciplină? Avea dreptate preşedintele Iohannis când le-a spus secuilor, "aveţi voci bune şi puternice"... dar versurile cântecelor şi scandărilor ca şi drapelele arborate le sunt străine - în cel mai bun caz - românilor dacă nu cumva ostile şi jignitoare... De ce oare or transmite televiziuni ungare meciurile de acasă ale lui Sepsi?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează