FOTBAL  »  Superliga  »  GICĂ POPESCU L-A ÎNLOCUIT PE LUPESCU

Sandu îl pregăteşte pe Gică Popescu să-i lase locul la şefia FRF » Îl şcoleşte la UEFA

Preşedintele Federaţiei a dat-o la pace cu fostul său contracandidat din 2005 şi l-a introdus în structurile forului fotbalistic european
Preşedintele Federaţiei a dat-o la pace cu fostul său contracandidat din 2005 şi l-a introdus în structurile forului fotbalistic european

Articol de , - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 08:14

Preşedintele Federaţiei a dat-o la pace cu fostul său contracandidat din 2005 şi l-a introdus în structurile forului fotbalistic european: la Comisia de disciplină, în locul lui Lupescu, şi observator de jocuri. Sandu s-a aliat, astfel, din nou cu fraţii Becali


Mircea Sandu şi-a reconsiderat radical strategia după ce s-a debarasat de Ionuţ Lupescu şi de sindicaliştii lui intraţi cu forţa în structurile FRF, în 2005. Preşedintele Federaţiei a făcut o nouă mişcare surprinzătoare. L-a convins pe principalul său rival, Gică Popescu, să vină lîngă el şi să şi-i facă astfel din nou aliaţi pe fraţii Becali.

"Baciul" a acceptat, iar "Naşul" l-a propulsat prin influenţa pe care o are ca membru al Comitetului Executiv UEFA în Comisia de disciplină a organismului european. Locul era vacant după demisia de la FRF a fostului director general, Ionuţ Lupescu, devenit funcţionar al forului de la Nyon. În plus, Popescu a fost introdus şi pe lista observatorilor UEFA.


"Probabil că Mircea Sandu îi dă lui Gică Popescu o răsplată pentru nedreptatea care i s-a făcut la alegerile din 2005. Cred că s-a gîndit că peste 3-4 ani să aibă un urmaş şi l-a ales pe Gică Popescu"
Ioan Becali, fost impresar

"Nu pregătesc pentru nimeni postul de preşedinte. Nu e dinastie la FRF. Eu sînt actualul şi viitorul preşedinte. Cînd mă voi retrage, să cîştige cine va fi ales!"
Mircea Sandu, preşedintele FRF

"Naşul" a uitat că "Baciul" e cercetat penal
Relaţiile dintre Mircea Sandu şi Gică Popescu au fost deosebit de tensionate în ultimii 6 ani. "Nu accept sfaturi deocamdată de la persoane care sînt cercetate penal", l-a atacat dur preşedintele FRF, în 2009, pe fostul căpitan al Barcelonei. Popescu este cercetat în "Dosarul transferurilor", pentru cazul Bratu-Galatasaray.

De acest lucru se leagă şi Florin Prunea, suspendat de Mircea Sandu din structurile FRF fiindcă e implicat în "Dosarul Penescu-CCA": "Eu îi doresc succes lui Gică Popescu. Întrebaţi-l însă pe Mircea Sandu de ce pe mine m-a suspendat, iar pe Gică Popescu l-a propus la UEFA!". Sandu a reacţionat surprins: "Aaa, am uitat de asta. Dacă se va sesiza UEFA este o altă problemă. M-aţi făcut să-mi aduc aminte că sînt român. Bravo, români, sînteţi tari! Alţii vor să vă ajute, dar voi distrugeţi-vă între voi! Pe cine naiba să fi pus?!".

"Dacă vrea să vină în locul lui Mircea Sandu, preşedinte la Federaţie, Gică Popescu trebuie să înveţe meserie 3-4 ani. Are ocazia la UEFA. Nu mai contează că s-au mai «înţepat» între ei în ultimii ani"
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF


Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
petrusm
petrusm  •  04 Octombrie 2011, 10:33

GICA NU TE DA CU NASU SI CU GIOBANY CA NU TE MAI IARTA PE VECI SUPORTERII CRAIOVEI...DE LA IUBIRE LA AVERSIUNE ESTE UN SINGUR PAS...FII DESTEPT SI NU TE LASA ,,INDRUMAT ,, SI ,,SCOLARIZAT ,, DE ,, ORACOLI ,, ,,NASI ,, SI ,,GIAMBASI DE JUCATORI,, .. GIOBANY SE APROPIE DE POTOU.. CU CAROIAJE...

petrusm
petrusm  •  04 Octombrie 2011, 10:27

Pentru a doua oara GICA POPESCU cade in capcana fostului impresar GIOBANY...Dupa ce acesta l-a terminat ca antrenor pe Hagi , BAGANDU-I PE GAT JUCATORI VARZA , ACUM VREA SA IL FACA PRAF SI PE GICA POPESCU ..BACIUL PROMOVAT DE SANDU SI GIOBANY , NU ARE LEGATURA CU ATITUDINEA PE CARE O AVEA CAND ERA CAPITAN LA STIINTA CRAIOVA, BARCELONA SI LA NATIONALA...EU CRED CA POPESCU ESTE DESTUL DE INTELIGENT PENTRU A NU MAI LUA O NOUA PLASA...DE DATA ASTA POATE FI O LOVITURA DE GRATIE...

cata_buc
cata_buc  •  23 Septembrie 2011, 09:17

sluga fidela a clanului becali , cand aia erau certati cu gunoiul frf-ist , GP era marele justitiar , acum ,cand cosa nostra a facut pace GP-ul e si el pe la uefa si de mare perspectiva la sefia cammorei.............. sictir "baciule"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează