FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şantaj în Giuleşti! » Dinu Gheorghe ameninţă cu demisia dacă Copos nu achită datoria către CS Rapid

Dinu Gheorghe s-a săturat de scandalul dintre Copos şi CS Rapid
Dinu Gheorghe s-a săturat de scandalul dintre Copos şi CS Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 19:28

Dinu Gheorghe s-a săturat de scandalul cu CS Rapid şi l-a ameninţat pe Copos că demisionează dacă nu rezolvă definitiv problema pentru ca alb-vişiniii să poată evolua iar pe "Valentin Stănescu".

Presat de Răzvan Lucescu, dar şi de jucători, Dinu Gheorghe joacă tare pentru a-l face pe George Copos să pună punct tergiversărilor privind stadionul din Giuleşti. Astfel, "Vamă" l-a avertizat pe patron că va demisiona, dacă nu se finalizează negocierile cu CS Rapid în cel mai scurt timp. Preşedintele executiv a procedat aşa şi fiindcă Răzvan i s-a plîns că echipa e obosită din cauza deplasărilor, iar toată această incertitudinea îi nelinişteşte pe fotbalişti.

Vali Caciureac, preşedintele CS Rapid, a anunţat la Radio GSP care sînt cerinţele clubului sportiv pentru ca echipa de fotbal să revină în Grant. "S-a achitat o parte din datorii şi urmează să încheiem un contract pentru fiecare meci pe care Rapidul îl va juca acasă, cu eşalonarea plăţilor restante. Mai exact, la fiecare partidă, trebuie să plătească 1.000 de euro pentru chirie. În plus, trebuie să achite utilităţile conform calculelor inginerului, dar şi o parte din datoria restantă. Asta în maximum 48 de ore de la fluierul final".

Pentru a nu-şi pune fanii în cap, dar şi pentru a-l împăca pe Răzvan, Copos va merge mîine la Ministerul Transporturilor ca să semneze contractul de închiriere cu CS Rapid.

"Nu se pune problema ca eu să plec de la Rapid. Ştiu că domnul Dinu Gheorghe şi domnul Copos au vorbit mult pe tema stadionului, dar sper că discuţiile au fost constructive" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Ultima oară cînd am vorbit cu Dinu Gheorghe mi s-a plîns că s-a săturat de toate aceste discuţii, că se simte obosit şi că abia aşteaptă ca totul să se termine cît mai repede" (Vali Caciureac, preşedinte CS Rapid)

120.000 de euro e datoria pe care o mai are Rapidul de achitat către clubul sportiv

q Precedent în 2010
Deşi s-a întors în Grant în urmă cu un an şi două luni, e a doua oară cînd Dinu Gheorghe l-a ameninţat cu demisia pe Copos. Prima oară s-a întîmplat în septembrie anul trecut, cînd, fiind nemulţumit că salariile erau neplătite de două luni, i-a transmis patronului că va pleca dacă lefurile nu vor fi plătite în două zile. Pentru a arăta că vorbeşte serios, preşedintele a lipsit atunci de la partida cu Brăneşti (7-1). La o zi după, Copos a achitat salariile pe o lună.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (15)
masterrapid
masterrapid  •  25 August 2011, 15:29

nu o spus dinu asa ceva!!!is inventate de gsp muisti!!!nu vedeti ca ne vor raul?>????nu le mai da nimeni gsptv si nu mai stiu ce sa spuna!nici daca il baga rds in grila nu o sa ma uit gsptv=otv

sylar_1923
sylar_1923  •  25 August 2011, 14:50

TOTI stelistii SI GHESEPISTII IAU M UIE DE LA TOTI RAPIDISTII SI POLISTII !!!

sylar_1923
sylar_1923  •  25 August 2011, 14:49

ce fel de rasa sunteti ba mancavas ?? adica lansati atacuri 3 zile la rand inainte de meci, din ziarul lebertatea si din "sursele voastre" cum zic si aia de la can-can, apoi la emisiunea lui saMUIAla (parca are un nume predestinat :| ) il sunati pe dinu vama sa-l intrebati despre zvonurile pe care le-ati auzit din... "sursele ghesepeului" ??? voi sunteti normali la cap ??? nu pot sa trag decat o singura concluzie dupa seria de articole-atacuri la adresa Rapidului din ultimele zile: voi doriti raul Rapidului. fratilor decat sa citesc mizeriile astea scrieti in P L M despre becaliotii vostri si gata, ca oricum si daca se califica sau nu steaua, tot despre ei scrieti si vo

Vezi toate comentariile (15)
Comentează