FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, MÎINE, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Săptămîna Tshabalala » De luni, Piţi se va ocupa de transferul sud-africanului!

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Siphiwe Tshabalala va fi achiziţionat contra sumei de 500.000 de euro.

Steaua va debuta mîine în noul campionat, însă nu a încheiat campania fulminantă de transferuri pe care a avut-o cu Piţurcă în această vară. Săptămîna care urmează, Piţurcă se va ocupa de finalizarea afacerii Tshabalala, mijlocaş stînga din Africa de Sud pe care şi-l doreşte foarte tare.

La întoarcerea de la Alba Iulia, Piţi va da OK-ul conducerii pentru a vira o jumătate de milion de euro clubului de care aparţine Siphiwe Tshabalala, Kaiser Chiefs (Africa de Sud), după care va solicita urgentarea formalităţilor de obţinere a vizei pentru cel care va fi al 13-lea transfer al Stelei.

Tshabalala (24 de ani) are peste 50 de meciuri în "naţionala" Africii de Sud şi care a fost titular în toate cele 3 meciuri ale reprezentativei "Bafana-Bafana" la Campionatul Mondial, marcînd şi un gol. Piţi îl vede ca fiind soluţia perfectă pentru a-i face concurenţă lui Tănase în banda stîngă.

Sud-africanii rîd de România :(
Revista "KickOff" din Africa de Sud a scris ieri despre iminentul transfer al lui Tshabalala la Steaua. Unii dintre cititorii săi, în comentariile pe care le-au lăsat pe forum, au ironizat viitoarea destinaţie a vedetei "naţionalei" lor:

"România? Poate autorul a vrut să scrie Roma! Nu poate fi România o destinaţie pentru un jucător de calibrul lui Shabba!" (Jonathan)

"România? Ce naiba! Siphiwe are un impresar foarte prost, se pare" (Kagiso R)

"Poate după asta, Tshabalala o să fie dorit în India, Taiwan ori Afganistan?" (SIBUSISO)

"Zimbabweanul Tinashe Nengomasha a fost vîndut pentru 1,5 milioane de euro, iar primul marcator de la Mondial pentru doar 500.000? Şi unde, tocmai în România?" (KidKudu7)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (21)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 Iulie 2010, 22:43

voi, cei de la "u"schiti, cand ati revenit? trebuie sa modificati "ABBA" cam asa ABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBA! ar trebui sa-ti vezi barna si lungul nasului, uschitule!

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  24 Iulie 2010, 20:20

esti asa de disperat ca era nevoie sa iti faci 2 conturi sa il injuri pe ala ?

benny_hill
benny_hill  •  24 Iulie 2010, 19:52

nu inteleg de ce-l tin astia pe MINCINOSUL asta de udrea la GSP !!!???....udrea asta e un bolnav de cap care ar trebui tratat la Balaceanca !!!...daca se mai poate trata ceva la el....un EXXPIRAT si un DISSTRUS !!!...care produce numai SILA !!!....cat va mai scrie mizeria asta de udrea in GSP eu nu mai cumpar GSP`ul !!!!......DISPARI !!!!.....PLEACA !!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close