FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Scapă Gazul de depunctare? Oficialii medieșeni amenință FRF cu tribunalul

Pustai a dus Gazul până pe locul 1
Pustai a dus Gazul până pe locul 1

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2016 00:00

Oficialii medieșeni amenință FRF cu tribunalul dacă îi vor penaliza cu 3 puncte în cazul ghanezului Goedfred Bekoe.

Fiecare campionat din România se decide la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple și în acest an.

Departamentul de licențiere din FRF a monitorizat formațiile din prima ligă și trei cluburi vor pierde puncte din cauza datoriilor: Gaz Metan, Pandurii și ASA Tg. Mureș.

Dacă în privința ultimelor două echipe nu există contestații, cei din Mediaș fac scandal și amenință Federația cu un proces la TAS și daune de 3 milioane de euro.

"Unde să-l găsim pe Bekoe?"

Ioan Mărginean, președintele de pe malurile Târnavei Mari, este așteptat în această dimineață la sediul FRF de către Viorel Duru cu noi documente în cazul jucătorului ghanez Goedfred Bekoe, legitimat la Mediaș în toamna anului 2014 și care a evoluat doar în șase partide în tricoul alb-negru.

"Trebuia să primim o notificare din partea celor de la Cernomoreț în care să fie specificat unde trebuie făcută plata. Nu am primit așa ceva nici în ziua de azi! N-am putut să-l găsim nici pe Bekoe în această perioadă. Am declanşat un proces pe civil cu jucătorul, l-am dat în judecată!", spune Mărginean.

"Se întrece măsură!"

Neînvinși de 13 etape în Liga 1, șefii Gazului nu vor rămâne impasibili în cazul unei penalizări de trei puncte. "Voi fi obligat, după ce se termină procesul pe plan sportiv, să dau în judecată FRF, în solidar cu domnul Duru", a mai spus șeful Gazului.

Și antrenorul Cristi Pustai a vorbit pe marginea acestui subiect: "N-ai la cine să plătești niște bani dacă n-ai un cont, n-ai o factură. Unde să faci plata? Dacă vom fi penalizați, acest proces va continua și în civil și cu siguranță vom merge și la TAS! Am încercat în toată această perioadă să-mi țin jucătorii departe de această problemă, dar cred că deja se întrece măsură cu această depunctare".

"Gaz Metan n-a cerut motivarea în litigiul Bekoe-Cernomoreț și de aceea decizia a devenit definitivă"
sursa a Gazetei de la FRF

90.000 €este suma pe care Gaz Metan trebuie să o plătească în solidar cu Goedfred Bekoe clubului Cernomoreț Burgas

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistul luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistul luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Decembrie 2016, 14:22

Acum inteleg de ce a inceput CFR-ul sa o lase mai * moale*. Pe vremea cand batea pe oricine ,oriunde a fost amenintata din nou cu depunctarea. Glumesc.... ,dar mai stii?

balauru48
balauru48  •  12 Decembrie 2016, 13:22
Postat de sakamoto pe 12 Decembrie 2016, 11:56

Gaz Metan Medias, trebuie depunctata cit mai drastic-precum Poli Timisoara-ca si-a cam luat nasul la purtare. Sa invingi dinamu cu 4-0 este o obraznicie intolerabila. Pe ei si pe mama lor, durule! Da pina cind? Unde se trezesc amarastenii aia de gazari? In liga a 5-a cu dinsii! Curutzenie!

cu fcsb ce-au facut astia de la medias? degeaba tot rumegi pufuleti pe aici...

booboolina
booboolina  •  12 Decembrie 2016, 12:44

""Trebuia să primim o notificare din partea celor de la Cernomoreț în care să fie specificat unde trebuie făcută plata. Nu am primit așa ceva nici în ziua de azi! ". Pai cand stii ca asta o sa te coste nu astepti, te duci si ii tragi de maneca. Mi se pare o scuza penibila.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează