FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Schimb aprins de replici între Tudorel Stoica și Nicolae Dică: "Steaua la care tu pretinzi că ai jucat a fost preluată neregulamentar"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 22:54

Tudorel Stoica, susținător al proiectului Clubului Sportiv al Armatei, și Nicolae Dică, fost jucător la FCSB, au avut un schimb aprins de replici pe tema identității echipei roș-albastre.

"Marca Steaua nu s-a depreciat și nu se va deprecia niciodată. A fost câștigată prin muncă și transpirație", a spus Tudorel Stoica.

Aflat în studio, Nicolae Dică a intrat în dialog cu Tudorel Stoica, spunându-i că el simte în continuare că a jucat la Steaua.

Tudorel Stoica: "Ai jucat la FCSB"

Nicolae Dică: "Am scos oamenii în stradă. Să știți că suferă acei oameni care nu mai au numele Steaua în prima ligă"

Tudorel Stoica: "Steaua la care Dică susține că a jucat a fost preluată într-un mod neregulamentar", a fost concluzia fostului jucător din anii '80 al Stelei, Dică evitând să mai continue dialogul.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (95)
roscageorgemarian
roscageorgemarian  •  13 Aprilie 2017, 19:58

*** pervers si eu nu halesc oameni perversi ca el care daca gigi iar fi dat si lui un salariu de 2000 euroi il sustinea sus si tare si nu mai halesc nici suporteri *** din peluza sud care sunt niste *** daia il sustin pe tudorica *** a fost glorie da a disparut ca o amintire

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mvradulescu
mvradulescu  •  12 Aprilie 2017, 19:34

Nu exclud ca dl. Tudorel Stoica să sușțină corect că Steaua să fi fost incorect trecută din patrimoniul armatei în curtea unui particular care nu este pe placul multora, chiar și dintre steliștii care au la inimă această echipă ! Îmi permit însă să-l întreb de ce nu se repede la jugulara celor care au dat-o incorect că doar Becali nu a furat într-o sacoșă de plastic o echipă supergalonată, pe care Ministerul Apărării nu mai avea dreptul să o finanțeze. Dacă e așa hotărât să dărâme acest simbol sportiv, să lovească în cei careau pus umărul la efectuarea acestui transfer nefericit ! Unul dinei e și partenerul dumnealui de „tam-tam”, purtând numele de Victor Pițurcă, iar altul care-și arăta mușchii în vremea aceea e un fost fotbalist voiajor pe la mai toate echipele bucureștene și anume „speranța veșnică” Pușcaș. D-le Stoica , vă plătește ministerul pentru spectacolul ăsta penibil, ori dl. Talpan din „surse proprii” ?

917354354952688
Marian Andrei  •  12 Aprilie 2017, 13:16

EI SUNT SUPORTERI DE BASCHET SAU DE FOTBAL? POI DACA ESTI SUPORTER DE FOTBAL CE CAUTATI LA BASCHET? DUCETIVA BA DACA VRETI STEAUA LA MINISTER SI SPUNETI STEAUA NU VREAU SA AJUNGA CUM AU AJUNS TOATE FABRICILE DIN ROMANIA VRETI SA NU MAI FI-E SUNTETI NEBUNI ..

Vezi toate comentariile (95)
Comentează