FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Se întețește războiul Dinu - Negoiță! „A dus Dinamo la morgă”

Cornel Dinu (stânga) și Ionuț Negoiță
Cornel Dinu (stânga) și Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat luni, 17 august 2020 18:20 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:42

Plecarea lui Ionuț Negoiță de la Dinamo nu a liniștit apele la clubul din Ștefan cel Mare. Cornel Dinu, legenda „câinilor”, acum în vârstă de 72 de ani, a avut un discurs contondent la adresa fostului acționar majoritar. Tăios, nu a avut milă.

„Momentan, cea mai mare reușită a lui Dinamo este că a scăpat de Nevoiță! Hoțul ăsta a avut curajul să atace legendele lui Dinamo. El nu avea voie să rostească numele lor, mai ales după ce a căpușat clubul. Negoiță și ai lui - o haită de lăcuste devastatoare pentru club. Eu înțeleg că Negoiță și-a bătut joc în ultimul hal de suporteri, de DDB, ca un derbedeu, astfel că așteptam altceva de la noul patronat”, a declarat Mister pentru Gazeta Sporturilor ieri dimineață.

Ionuț Negoiță: „Poate îi joacă vârsta feste!”

Astăzi, Ionuț Negoiță a replicat pe un ton acid. „Probabil vârsta e de vină. El zice că sunt hoț, dar poate mă confundă cu alții care au fost confirmați și nu oricum. Dar să spunem că vârsta a fost o justificare. Poate îi joacă feste. Mie în față mi-a zis că dacă nu veneam se alegea praful, că ceilalți erau cum erau, dar nu mai intru în detalii. 

Nu pot decât să îl compătimesc. Mi se pare trist să ajungi la o vârstă și să rămâi tot… adică degeaba. Caracterul, din păcate, nu ți-l poate da nimeni dacă nu îl ai”, a spus Ionuț Negoiță pentru ProSport.

Replica lui Dinu: „Dinamo e la morgă acum!”

„Procurorul” nu s-a lăsat mai prejos și i-a mai servit o replică dură fostului acționar. „Da, domnule, bine că a luat Dinamo, era într-o situație dificilă. Nu mai zic că m-a dat deoparte la vremea respectivă că așa i s-a susurat la ureche, că nu trebuie să plătească trecutul. Dar să nu uite că a luat Dinamo și a dus clubul în insolvență, a rezolvat acolo la tribunal, unde e implicat pentru falsă rezolvare a insolvenței. 

Iar acum Dinamo e la morgă! Bine, problema mea cea mare este că eu cred în oameni, așa sunt eu construit. Și înainte de 1989, când încă mai existau niște reguli, și acum când a venit ochiul dracului, banul atothotărâtor, am numai decepții. Nici nu pot să-i număr pe cei ce m-au descumpănit”, a declarat Dinu.

Mai multe știri despre Dinamo:

Fanii lui Dinamo vor bani mulți de la Cortacero! Cerere clară: „Să investești minimum 3,6 milioane de euro pe an”

Foc și pară: Contra s-a supărat pe spaniolii lui Dinamo! Una vorbiseră si alta se petrece acum

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
vic_tor
vic_tor  •  18 August 2020, 08:35

stati linistiti, lui dinu nu ii pasa nici acum prea mult de dinamo. e doar in campanie electorala, de asta apare non stop peste tot

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2020, 07:50

Avem placerea de a va informa ca FC DInamo 1948 Bucuresti este foarte bine, mersi. Marele club de futbol din estul Europei, printre putinele care detin in palmares o dubla semifinala in doua cupe europene diferite, o multipla campioana a Romaniei, etc etc, si-a schimbat complet directia de mers, si urmeaza sa redevina campioana a Romaniei in 10 luni de acum inainte. De asemenea, avem marea placere de a va informa ca in urmatorii 10 ani, FC DInamo 1948 va fi campioana Romaniei de 11 ori. Suntem convinsi ca sunteti cu totii dinamovisti fiindca, nu-i asa, de ce sa scrieti si sa comentati despre DInamo daca nu ati fi mari suporteri ai minunatului nostru club ?? Sanatate, ca altceva nu va trebuie.

zorrozabal
zorrozabal  •  18 August 2020, 06:38
Postat de Geo Stan pe 18 August 2020, 00:02

ZORROZABAL-despre ce vorbesti tu? il confunzi pe Dinu cu Adrian Paunescu? cum adica tatal lui era din Basarabia? tatal lui Dinu era din Barlad jud Vaslui.Era sondor la Schela Petroliera Viforata ,la 15 km de Targoviste.Mama lui ,nascuta Radulovici,nu era din Pitesti cum aberezi tu,era dintr un sat de linga Targoviste populat de etnici sarbi care se ocupau cu legumicultura.Avea taraba in piata centrala din Targoviste ,acolo unde acum se afla Prefectura si magazinul Mondial.Eu sunt targovistean din nastere,imi vorbesti tu de Dinu? il cunosc din anul unu de liceu.Poate te referi la unchiul lui Dinu (fratele mamei lui Dinu)care era un doctor cunoscut in Targoviste ,doctorul Radulovici ,al carui fiu era de aceiasi virsta cu Dinu.Noi n am stiut multa vreme ca Dinu n are nicio legatura cu Targovistea,(nu stiam ca e din fiu moldovean si mama sarboaica),am aflat mai tarziu.La meciul cu Portugalia lui Eusebio (Oct 1969) pt calificarea la Mondialul din Mexic 70,un grup de vreo 200 de targovisteni eram in tribuna cu o uriasa pancarta :"Dinule,targovistenii sunt alaturi de tine".Cauta imagini si vei gasi.Daca nu stii ,macar ai decenta si nu mai abera.Eu niciodata n-o sa vorbesc despre un subiect pe care nu -l cunosc(spre deosebire de tine).

Tatal lui Dinu a fost avocat si era venit din Basarabia!Adrian Paunescu s-a nascut la Balti in Basarabia, din tata oltean(Birca,judetul Dolj)-invatator in Basarabia-si mama modoveanca(un gazetar din Israel sustine ca era evreica) si ea invatatoare!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează