FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Se întorc în Ghencea? » MApN cheamă Steaua înapoi!

Steaua nu a mai jucat în Ghencea din sezonul trecut
Steaua nu a mai jucat în Ghencea din sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 09:57

Continuă campania electorală a lui Gabriel Oprea: ministrul i-a transmis prin intermediari lui Gigi Becali că e dispus să reprimească echipa în Ghencea.

Steaua înapoi în Ghencea! Asta ar putea fi mutarea-surpriză a toamnei! Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali prin intermediul lui Marin Condescu, în care lasă clar să se înţeleagă că vrea o nouă înţelegere cu Steaua, în urma căreia echipa să joace din nou în Ghencea.

" Gabi Oprea mi-a transmis că după ce plătesc datoriile restante, de circa 250.000 de euro, e gata pentru orice fel de negociere a contractului de închiriere a stadionului. Dacă primesc arena, vreau să investesc acolo şi să fac un stadion modern. Vom vedea ce va fi!", a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

În sferele politice există informaţii că Gabriel Oprea, prin intermediul partidului pe care îl controlează, UNPR, a început campania electorală pentru alegerile din 2012, iar prietenul său, Anghel Iordănescu, l-ar fi sfătuit că fotbalul ar putea fi un domeniu prin care ar putea atrage multe voturi. Dacă Steaua chiar ar reveni în Ghencea, iar el şi-ar asuma această schimbare spectaculoasă, şi-ar crea o imagine pozitivă în rîndul suporterilor Stelei.

Oprea, interesat şi de Craiova
Gazeta Sporturilor a scris ieri şi despre intenţia ministrului Apărării de a se ocupa din umbră şi de preluarea Universităţii Craiova sau a altei echipe care să evolueze în Bănie. Gabi Oprea, care e preşedintele executiv al UNPR, un partid aflat în sfera de influenţă şi de susţinere a PDL-ului şi a lui Traian Băsescu, şi-ar dori să pozeze astfel în salvatorul fotbalului craiovean şi să dea o lovitură de imagine într-unul dintre fief-urile USL-ului.

52 la sută dintre cei care au participat în toamna lui 2009 la un sondaj de opinie, realizat de Institutul Român de Evaluare şi Strategie, au specificat că sînt suporteri ai Stelei (44%) şi ai Universităţii Craiova (8%)

Unde e acum Steaua acasă
Steaua - Dacia Mioveni - campionat - (Constanţa)
Steaua - U Cluj - campionat - (Ploieşti)
Steaua - adversar nestabilit în Europa League (Cluj)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (81)
fcfarul
fcfarul  •  05 August 2011, 09:47

Fac ceva pe voturile lor !!!Ideea e sa sa obtinem ceea ce ne dorim si dupa aceea Dumnezeu cu mila !!Casa Stelei e GHENCEA si asa trebuie sa ramana !!!!!!!!

maciuca77
maciuca77  •  05 August 2011, 07:42

Pe stadionul Ghencea s-au dat mii de goluri care au facut fericiti milioane de romani. Tot aici venit echipe mari ca Real Madrid, Liverpool, Olimpique Lyon Bayer Munchen sau As Roma. Asta ca sa nu mai punem la socoteala ca in Ghencea au incaltat ghetele de jucatori profesionsti unii dintre cei mai talentati fotbalisti romani. Becali la cati bani a luat din smecheriile facute de el cu terenuri,din transferurile jucatorilor,chiar si din biletele vandute nu are bani sa plateasca chiria? Aa da uitasem de drepturile de televizare.

paraschiv29
paraschiv29  •  05 August 2011, 07:17

La Steaua chiria e chiar mica avand in vedere amploarea bazei sportive , terenuri , anexe , birouri , cantonament . Ganditi-va cat plateste un om chirie pentru o casa si face-ti o comparatie . Problema este ca Becali nu mai are bani si oricum cred ca mai mult traieste el de pe urma stelei decat steaua de pe urma lui.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează