FOTBAL  »  Superliga  »  ŞEFII RAPIDULUI ÎL AVERTIZEAZĂ PE COMAN

“Semnezi sau pleci!”

Articol de - Publicat marti, 24 iunie 2008 00:00

Giuleştenii au mandatat mai mulţi impresari să-i caute echipă lui Coman dacă portarul nu va accepta prelungirea contractului.

Conducerea rapidistă nu con­ce­pe să-l păstreze pe Dani Co­man încă un an de zile, dacă portarul nu semnează prelungirea contractului. Alb-vişiniii se tem că la anul, cînd îi expiră an­ga­ja­mentul, Coman ar pleca gratis din Grant. Aşa că au discutat cu mai mulţi im­pre­sari, cărora le-au cerut să gă­sească o formaţie interesată de portarul de 29 de ani.

Dar, conform unor surse din in­te­riorul clubului, şansele de a-l vin-de sînt destul de mici. Unul din­tre impresarii implicaţi în si­tu­a­ţie a explicat motivul: “Nu este cel mai bun moment pentru a vinde un portar. Vara aceasta nu faci afaceri cu goalkeeperi. Este greu să găseşti o formaţie care să achite preţul cerut de oficialii rapidişti. De ce? Pentru că sînt mai mulţi portari liberi de contract, iar cluburile au de unde să aleagă. Dacă nu vor scădea din suma cerută, nu cred că vor reuşi să-l dea”, a declarat agentul FIFA. Surse din cadrul clubului din Grant au dezvăluit că Fathi Taher şi George Copos speră să obţină 2,5 milioane de pe urma tranzacţiei.

De partea cealaltă, Coman spune că nu gîndeşte la o des­păr­ţire de Rapid şi vrea să-şi ducă la final înţelegerea: “Eu vreau să ră­mîn pentru a cuceri titlul”.

250.000 de dolari au plătit giuleştenii pentru transferul lui Coman de la FC Argeş în 2004

Nu Merge În ElveŢia?

Dani Coman este în pericol de a nu face deplasarea cu echipa în canto­namentul din Elveţia (1-15 iulie). “Noi nu dăm nimănui ultima­tumuri. Ce pot să spun este că în stagiul de pregătire din Elveţia vor pleca doar jucătorii care au contrac­tul semnat cu Rapid. I-am prezentat lui Dani Coman o ofertă corectă şi îl aşteptăm să se decidă”, a declarat George Copos pentru Fanatik. În afara lui Coman, alţi trei jucători rapidişti ar putea pierde cantona­mentul, Emil Dică, Lucian Burdujan şi Nicolae Grigore, ale căror anga­jamente expiră vara următoare.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
 •  24 Iunie 2008, 10:29

Borcea & CO. daca astia in Giulesti nu'l mai vor nu fiti fraieri si facetii lu' Coman o oferta de nerefuzat ca in perspectiva in care Lobont pleaca,,,,Dolha nu'i portar ;)

 •  24 Iunie 2008, 10:23

nu fiti PROST prelungiti contractu e cel mai bun portar pe care la avut rapidu vreo data

 •  24 Iunie 2008, 10:21

la cate a facut Danutz pentru noi nu cred ca poate fii tratat asa ! si stankovici era la lazio in ultimul an de contract si precontract semnat cu Inter , dar nimeni nu la dat afara din contra era titular ! mi se pare o porcarie si se pare ca de fapt Dl. Taher este doar de gura lumii majoritar ! tot acest maestru George Copos e nr 1 !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează