FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Ce i-a cerut Liviu Ciobotariu patronului de la Sepsi după 2-0 cu CSKA Sofia

Liviu Ciobotariu // foto: Imago Images
Liviu Ciobotariu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 18:37 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 18:49

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a început mandatul de antrenor pe banca lui Sepsi OSK în mare stil, cu 4 victorii în primele 5 partide, inclusiv un 2-0 cu CSKA Sofia în Conference League. După acel meci, „principalul” de la Sfântu Gheorghe a cerut un fundaș central. 

După 2-0 la Sofia săptămâna trecută, Sepsi OSK are șanse importante să ajungă în turul 3 preliminar al Conference League. Manșa retur va avea loc joi seara, la ora 20:00. 

În urma succesului de la Sofia, antrenorul Liviu Ciobotariu a făcut o solicitare conducerii, ca lotul să fie întărit cu un fundaș central, mai ales că Sepsi l-a pierdut de curând pe Mark Tamas, cumpărat de Neftchi Baku cu 200.000 de euro. 

Decizie surprinzătoare la FCSB pentru returul cu CSKA 1948: încă un titular menajat, pe lângă Chiricheș!
FCSB - CSKA 1948
Decizie surprinzătoare la FCSB pentru returul cu CSKA 1948: încă un titular menajat, pe lângă Chiricheș!

Liviu Ciobotariu a cerut un fundaș central după CSKA Sofia - Sepsi 0-2

„Din păcate, nu avem forța financiară să aducem jucători ieșiți din comun. Ne-ar trebui neapărat un fundaș, dar cred că lotul, în mare parte, va fi ceea ce avem în momentul de față.

Am vorbit cu antrenorul, a zis că mai are nevoie de un fundaș central și atât”, a dezvăluit Dioszegi, patronul lui Sepsi, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Dacă Debeljuh revine, o să-l mai avem și pe el. Din păcate, s-a accidentat Mario Rondon, mâine nu vom putea conta pe el.

Liviu Ciobotariu era în cărțile noastre de mai mult timp. Este singurul cu care am discutat, am fost foarte încântați că a acceptat oferta.

- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Sepsi stă în 3 fundași centrali

Cu Tamas „furat” de Neftchi, Sepsi a rămas cu numai 3 stoperi experimentați: Mihai Bălașa (28 de ani), Denis Ciobotariu (25) și Branislav Ninaj (29).

În turul cu CSKA Sofia, Ciobotariu și Bălașa au făcut pereche în centrul defensivei. În cel mai recent meci, 3-0 cu Dinamo, stoperii aleși au fost Bălașa și Ninaj.

Mai multe știri de actualitate: 

Charalambous anunță o revenire la FCSB: „E 100% apt”

13 cu noroc? Transfer în Superliga: vine din Suedia

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează