FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ, AZI, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Severinul nu e pe placul fostelor glorii ale Craiovei: "Mai bine la TV"

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Ilie Balaci spune că va urmări derby-ul cu CFR la Bucureşti, în faţa televizorului.

Printre numeroşii fani care au renunţat să vină la partidele Universităţii, de cînd echipa s-a mutat la Severin, se numără şi liderul Craiovei Maxima, Ilie Balaci! "Minunea blondă" spune că îi e practic imposibil să mai ajungă în tribune la meciurile de acasă ale Ştiinţei. "Sînt la Bucureşti, de ce să mă duc la jocul cu CFR?! Nu se televizează?! Pentru ce să fac eu 400 de kilometri dus şi încă 400 la întoarcere?! Nu, mulţumesc! Telecomanda îmi este mult mai la îndemînă", a spus Balaci.

Fosta glorie a Craiovei vrea să aştepte primele etape înainte de a-şi da cu părerea despre evoluţia echipei în acest sezon: "N-am văzut nici o partidă a lor, nici la amicalul cu Gaz Metan CFR n-am fost. N-am de unde să ştiu ce pot să realizeze în acest campionat. Eu îmi doresc să termine cît mai sus, vom vedea după primele etape dacă e posibil asta. Două dorinţe am în viaţa asta: să mai apuc ziua în care va veni încă un titlu în Bănie şi Ştiinţa să revină acasă". În afara lui Balaci, şi alţi foşti mari fotbalişti olteni s-au pronunţat împotriva mutării echipei la Severin, cei mai vehemenţi fiind Cîrţu şi Cămătaru.

"E urît că se prelungeşte această migraţie! Ştiinţa o să revină în Craiova peste 3-4 ani şi atunci nu vor mai fi fanii. Lumea se va obişnui cu ideea că oraşul nu are echipă"
Ilie Balaci

"Nu sîntem la sută la sută din potenţial, dar putem compensa asta prin entuziasm şi determinare. O victorie ne-ar situa în plutonul fruntaş şi ar fi o motivaţie suplimentară"
Aurel Ţicleanu, antrenor Craiova

"În pregătiri clujenii au primit mereu cel puţin două goluri, doar cu Anderlecht nu a fost aşa. Eu am încredere că vom marca, trebuie să fim atenţi în defensivă"
Aurel Ţicleanu, antrenor Craiova

Jucătorii plîng după nocturnă
Partida de azi se va juca la ora 18:00, iar meteorologii susţin că la ora meciului temperatura va fi de peste 30 de grade Celsius. Elevii lui Ţicleanu regretă că mutarea la Severin i-a privat de posibilitatea de a disputa partidele de acasă la lumina reflectoarelor. "Din păcate, o să ne lovim de nişte temperaturi foarte ridicate la Severin, o să fie insuportabil pe teren!", a spus Ştefan Bărboianu.

"Îmi e dor de fotbal"
Florin Costea s-a aflat săptămîna aceasta la Craiova, iar luni va pleca înapoi în Olanda, la recuperare. Atacantul Ştiinţei a încercat noile echipamente la şedinţa foto de pe stadionul "Ion Oblemenco" şi spune că abia aşteaptă să revină pe teren: "M-am simţit extraordinar să îmbrac din nou un echipament de fotbal. Îmi e dor de fotbal, de antrenamente, să intru pe teren alături de colegi. Echipa arată foarte bine cu noile întăriri".

Din nou probleme cu licenţa
Societatea Euro Expo SRL din Tîrgu Mureş, printr-o firmă de avocaţi, a făcut ieri memoriu către FRF şi LPF prin care susţine că Universitatea nu trebuia să primească licenţa pentru a evolua în Liga I, deoarece clubul se află în procedura insolvenţei încă din 31 ianuarie 2007. De asemenea, societatea a cerut Federaţiei şi Ligii să notifice orice transfer de jucători sau alte operaţiuni şi evenimente care ar genera sume de încasat de către olteni.

La mulţi ani, "Negoro"!
Fost mare fotbalist al Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă a împlinit ieri 56 de ani. Autorul golului din partida cu Kaiserslautern (1-0), ce a calificat Ştiinţa în semifinalele Cupei UEFA din 1983, a trecut prin momente neplăcute în luna mai, cînd a fost internat la Spitalul Judeţean Craiova cu diagnosticul de tromboembolism pulmonar. "Acum mă simt bine. Nu am făcut mare petrecere. Mi-am serbat ziua alături de copii şi de cîteva rude", a spus Negrilă pentru ediţie.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
zipinel
zipinel  •  24 Iulie 2010, 13:18

stati linistiti oameni buni, in curand va fi si nocturna la severin.......

gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  24 Iulie 2010, 13:17

sa se duca mititelu si familia lui l-a severin !!! acum impreuna cu netoiu si staicu formeaza tripleta care au distrus Craiova ;), unu i-a furat jucatorii, altu a retrogradat-o, iar celalalt a mutat`o din oras

horhe_7002
horhe_7002  •  24 Iulie 2010, 12:59

tare comentariu lui eunescu09, dar totusi Camataru alerga azi dimineata pe la 10 in Parcul Romanescu... poate nea Ilie...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează