FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situații SF în interiorul lui Dinamo » Kopic nu mai înțelege nimic: „Un caz la zeci de mii! Dacă era luptător MMA sau de la box...”

FOTO: Facebook @DinamoBucurestiOfficial
FOTO: Facebook @DinamoBucurestiOfficial

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 11:16 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 11:46

Dinamoviștii au fost șocați de accidentările lui Darko Velkovski și Astrit Selmani, care reprezintă pierderi foarte importante pentru etapa de duminică, de la ora 21:30, cu UTA. Detaliile sunt ieșite din comun pentru fotbal.

Dinamoviștii sunt de părere că au fost loviți de un adevărat blestem. Jucătorii lui Zeljko Kopic s-au accidentat unul câte unul în ultima perioadă și au picat tocmai în momentele în care era mai mare nevoie de toți.

Dinamo a vrut să înregistreze URGENT un fotbalist, dar nu-i mai permite regulamentul
DINAMO - UTA
Dinamo a vrut să înregistreze URGENT un fotbalist, dar nu-i mai permite regulamentul

Ultima problemă, accidentarea lui Darko Velkovski, 28 de ani, l-a șocat practic pe antrenorul croat. Tehnicianul va dialoga mâine cu presa, înaintea partidei de duminică, de la ora 21:30, cu UTA. Internaționalul nord-macedonean a dat peste cap planul tactic al defensivei contra formației lui Mircea Rednic. Tocmai împotriva celei mai bune ofensive din Liga 1, cu aproape două goluri marcate pe meci!

Darko Velkovski i-a șocat pe toți de la Dinamo

În ceea ce-l privește pe Velkovski, el s-a accidentat la un duel normal pentru minge la miuța de miercuri de la Săftica, așa cum au transmis oficialii echipei.

„O lovitură în zona stomacului, aveam să aflăm ulterior că la mușchiul oblic. S-a prăbușit și n-a mai putut sta pe picioare. I-a dat doctorul niște medicamente și a părut că va fi OK.

Totuși, durerile au persistat, au devenit tot mai mari. A făcut un control amănunțit, la un cabinet specializat. Specialiștii au spus că dacă ar fi fost un luptător de MMA sau de box, atunci ar fi înțeles situația. Dar că un astfel de caz, la fotbal, apare unul la nu știu câte zeci de mii!

De necrezut după control: i s-a spus că 2-3 săptămâni să nu mai facă antrenamente sau să joace fotbal. A fost un șoc”, au explicat dinamoviștii pentru GSP.ro.

16 meciuriși un gol a adunat Velkovski pentru dinamoviști

Astrit Selmani s-a accidentat la încălzire, după mișcări banale

„Cazul Velkovski” vine la scurt timp după un altul, care i-a uluit pe Kopic și compania. Cel al atacantului Astrit Selmani, 26 de ani, care tocmai începuse să devină titular și eficient pentru "haită".

„Nici măcar la antrenament, ci la stretching, la încălzire. Făcea mișcări simple, în față, nici măcar laterale, ca să zici că ar fi fost obligat să facă mișcări mai complicate. Menisc! Înainte nu simțise nicio durere. Este o nebunie tot ceea ce se întâmplă. Astrit devenise important în vestiar, începuse să se impună, să-i încurajeze pe coechipieri", au mai transmis dinamoviștii.

Selmani nu va juca nici în cazul miraculos în care Dinamo ar prinde o eventuală dublă de baraj, sezonul este încheiat pentru el.

10 meciuriși un gol a adunat Astrit Selmani pentru Dinamo

VIDEO. Grigore Sichitiu numește motivele pentru care Dinamo a ajuns în situația actuală: ,,Ar fi păcat să retrogradeze un asemenea brand"

Citește și alte știri din Superligă:

10 lucruri pe care să le urmărim în etapa din weekend » Show şi record pe Arenă vs 5 superdueluri în lupta pentru salvarea de la retrogradare
PREVIEW ETAPA #9
10 lucruri pe care să le urmărim în etapa din weekend » Show şi record pe Arenă vs 5 superdueluri în lupta pentru salvarea de la retrogradare
Mihai Stoica a numit antrenorul ideal pentru Rapid: „Mă așteptam să fie numit”
RAPID
Mihai Stoica a numit antrenorul ideal pentru Rapid: „Mă așteptam să fie numit”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
mirstelistu
mirstelistu  •  14 Mai 2024, 07:01
Postat de blackknight pe 13 Mai 2024, 13:51

vb sustinatoru stelei.. singura echipa din romania care a renuntat la un trofeu petnru ca era furat in asa hal incat si lor le-a fost rusine...

Nu dom'le vorbesc in calitate de observator de pe margine care vede cum mizeria tepara a tepuit fotbalisti, antrenori angajati si statul roman in 10 ani de 2 ori cu 26 de milioane de euro, doar despre asta e vorba, acest gen de de echipe nu au ce cauta in fotbalul profesionist deoarece nu esre fair play fata de restul competitoarelor, numai in Romania exista asa ceva ca o echipa in insolventa sa activeze in fotbalul profesionist, de duci jos si daca vrei revii curat

blackknight
blackknight  •  13 Mai 2024, 13:53

da accidentarile se intampla... si asa e in fotbal... cititi si voi ca nu va omoara si o sa aflati lucruri noi... mai ales cand pregatirea fizica nu e chiar ok (probabil si motivu pt care s-au pierdut vreo 10 puncte in ultimele 2 minute de joc). dar na articol sa se masturbeze sustinatorii stelei cu gandu ca retrogradeaza dinamo... ca atat va duce mintea sa va uitati in ograda celorlalti... oamenii mici si fara minte se bucura de raul altora, pentru ca altfel v-ati vedea de viata voastra si de realizarile voastre

blackknight
blackknight  •  13 Mai 2024, 13:51
Postat de mirstelistu pe 10 Mai 2024, 21:54

Nu e nimic SF sunt doar blestemele si bataia hăluia de sunt pentru toate tepele date de mizeria asta de echipa in ultimii 10 ani asa xa sa nu se mai mire ce se intampla

vb sustinatoru stelei.. singura echipa din romania care a renuntat la un trofeu petnru ca era furat in asa hal incat si lor le-a fost rusine...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează