FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - LITEX 1-0

Soare cu dinţi » CFR Cluj a obţinut prima victorie din 2012

Cadu (stînga) a marcat golul victoriei, dar a oferit siguranţă şi în defensivă
Cadu (stînga) a marcat golul victoriei, dar a oferit siguranţă şi în defensivă

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 februarie 2012 22:28

După 3 insuccese consecutive, ardelenii au obţinut ieri prima victorie din 2012, învingînd la limită pe Litexul lui Stoicikov.

La CFR se resimte gena lusitană, nu degeaba, în prima oră, s-a vorbit aproape numai portugheză pe gazon. Calitate, virtuozitate, viteză, totul ca un vin tawny de Porto. În exces însă, dăunează grav eficienţei. Şi ieri, cu bulgarii marelui Hristo Stoicikov, s-au pierdut multe baloane utile în ultimii 20-25 de metri. Totuşi, marinăreşte, elevii lui Costa au ştiut cînd să omoare acţiunile ofensive ale lui Litex, astfel încît să ofere doar faulturi în zone moarte.

Nota bene: Cadu are precizie de killer în serie la executarea penalty-urilor. Rui Pedro (centrare la lovitura de la 11 metri scoasă de Sougou), Bastos, Sougou şi Weldon sînt armăsari de rasă, mai trebuie să formeze şi o echipă. În ultima jumătate de oră, Mureşan şi ai lui au ştiut să-i ţină în frîu pe rapizii bulgari, ţinînd cu dinţii de rezultatul pozitiv.

CFR Cluj - Litex Loveci (Bulgaria, I) 1-0
A marcat: Cadu (17-pen)

CFR: Beto - Lionn, Cadu, Piccolo, Camora - Celestino, Godemeche - Sougou, Rui Pedro, Bastos - Weldon.
CFR (din minutul 60): Mincă - Panin, Nuno Diogo, Maftei, Nicoară - G. Mureşan, Bakari Sare - De Zerbi, Peralta, Ronny - Hora. Antrenor Jorge Costa.

Inbox
- Ultimul sosit la CFR, Stojan Vranjes, ex-Pandurii, a fost ieri simplu spectator, urmărind de pe marginea prestaţia noilor săi colegi. "De-abia aştept să joc la cea mai importantă echipă din România din ultimii 5 ani", a zis mijlocaşul ofensiv.
- Grecul Kapetanos s-a antrenat pe marginea gazonului în pauză, făcînd doar alergări uşoare.
- La meci au asistat şi reprezentanţi ai lui ŢSKA Sofia, rivalii lui Litex din campionat, aceştia vorbind laudativ despre Rui Pedro, foarte bun în prima parte.
- La faza penalty-ului, Sougou s-a lovit în zona gîtului şi a omoplatului drept, speriindu-i pe colegi. După o scurtă intervenţie medicală, atacantul şi-a continuat prestaţia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
woober
woober  •  06 Februarie 2012, 21:42
Postat de elsopotyi pe 05 Februarie 2012, 10:10

DA.CAND VOR FI O ECHIPA, CUM VAD IN CANPIONAT GERMA, INDIFERENT DE POZITIE IN CLASAMENT, VOR LUA CANPIONATUL.HAI CFR, HAI TATA CA SE POATE.RESTUL DE ECHIPE MA INTERESEAZA NUMAI DIN PROVINCIE.SA AUZI TOATA ZIUA DE O SINGURA ECHIPA DIN BUCURESTI LUNI DE ZILE, E CA SI PICATURA CHINEZEASCA CA SI TORTURA.E PENIBIL.

OFERTA: grup de bo^zg^ori(femei,barbati)din galeria playback cfr merdaBudapesta ne ardem in "bocca e culo"de ziua noastra nationala 15 martie.Doritorii sunt asteptati in fata statuii lui Iancu la ora 20.Avem si un grup de zoo^fili cu noi asa ca va asteptam si cu animalele.

woober
woober  •  06 Februarie 2012, 21:36
Postat de woober pe 05 Februarie 2012, 15:19

PFIUUU CE ANALBABET ESTI !!! AI IGNORAT SCOLILE ROMANESTI B>O>Z>GOR PROST CE ESTI. . PARCA VAD CA NU STII NICI LIMBA MAGHIARA. ,BINE......DECI P>>U>>LA CETATENIE....PATE STII SA DAI LIMBI IN C>U>R. . PI SH TOTI UNGURII CARE TIN CU CFR BUDAPESTA

Sunt cfr-ist si sunt mu^is^t,ma ard in dos si ma p^i^s pe tara mea de bastina MERDA HUNgaria.Imi este rusine cu rasa mea spur^ca^ta de bo^z^go^r.Nu stiu de unde ma trag,de aceea dorec sa mi se faca ADN-ul ca de altfel la toti conationali mei mongoli.

woober
woober  •  05 Februarie 2012, 15:21
Postat de dan76cj pe 05 Februarie 2012, 11:35

ceea ce ma ingrijoreaza e ca mai nou cand CFR reuseste sa inscrie e mai mult o intamplare fericita decat stiinta..... aproape ca meritam un premiu Fair-play pentru modul in care nu ne atacam adversarii.....

Asta e valoarea probabil. Las ca va mai ajuta arbitrii si o scoateti voi la capat

Vezi toate comentariile (10)
Comentează