FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Revine Mitriță la Craiova? » Cârțu le dă speranțe fanilor: „Orice e posibil!”

Alexandru Mitriță/ foto: Imago Images
Alexandru Mitriță/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 12:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 12:18

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele Universității Craiova, a vorbit într-o intervenție telefonică la Pro Arena despre transferuri și despre pregătirea din vară a „alb-albaștrilor”.

Fostul mare atacant al „Craiovei Maxima” a fost întrebat și despre un posibil trensfer al lui Mitriță, jucător care se va despărți de PAOK în această vară. Internaționalului român i-a expirat împrumutul la echipa lui Răzvan Lucescu. Mijlocașul stânga aparține echipei New York City FC, din MLS.

Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1
Dinamo
Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1

Sorin Cârțu, despre posibilul transfer al lui Mitriță la Craiova

„Oricând se pot face discuții. Mitriță e jucătorul lui New York City. Noi și acum avem bani de primit de la New York. El mereu a fost dat împrumut. Poate are oferte de la echipe mai bogate. Orice este posibil. Nu știi cum pot să alunece discuțiile, în ce sens”, a spus Sorin Cârțu, la Pro Arena.

Președintele Craiovei a vorbit și despre situația jucătorilor din lot și admite că echipa are nevoie de întâriri pentru calificarea în grupele Conference League: „Nu am primit nimic scris (n.r. - oferte) la club pentru fotbaliști. În rest, sunt dicuții pe care să le poarte antenorul cu Marian Copilu (n.r. - directorul sportiv). 

Marius Constantin și Mateiu termină contractul, restul sunt sub contract. Depinde de ce doleanțe au antrenorul și directorul sportiv pentru sezonul viitor. Au mai fost discuții, dar nu au fost așa rezultate. Dacă ne gândim la calificarea în Conference League, trebuie să fortificăm lotul”.

Sorin Cârțu: „E nevoie de un program mai lung”

Președintele Universității a fost întrebat și despre situația lui Reghecampf și a ținut să precizeze că nu se pune problema ca antrenorul să fie schimbat: „Sunt comentarii, de ce trebuie să discutăm? A făcut programul pentru pregătirea de vară. Pe 12-13 iunie se reunește lotul. Pe 15 se pleacă Innsbruck.

E o pregătire de vreo 3 săptămâni, până pe 7 iulie. 3 săptămâni se stă acolo. E nevoie de o încărcătură mai mare și de un program mai lung. În iarnă nu am avut pregătire din cauza Covid. E o periodă care trebuie exploatată. Mai sunt jucători care vin de la tineret. Cei de la națională nu au vacanță. Ei o să vină pe 22. Apoi sunt cei de la tineret, care sunt angrenați până pe 7-8 iunie, ei de atunci încep vacanța”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Răzvan Lucescu, avertisment pentru Rapid: „Face o mare greșeală. E exagerat!”

Primele mutări realizate de Rapid pentru sezonul viitor » Daniel Niculae: „Continuăm construirea acestei echipe puternice”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  10 Iunie 2022, 20:00
Postat de george.br pe 03 Iunie 2022, 15:00

Du-te, ba, Ciuri-buri si fa-ti scoala, baaa!!

istoria mai putin stiuta a fostului club boovean Fotbal Club U Craiova, infiintat in 2002 de Dinel Staicu si falimentat in 2014 de catre Mititelu, arata ca aceasta fosta societate sportiva detine de fapt palmaresul clubului CSM Resita - cu care a si fuzionat de altfel.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  05 Iunie 2022, 22:27
Postat de kuba_ pe 02 Iunie 2022, 13:49

Amuzament maxim la Clona Mogosoaia :))))

Buba sau kuku.. tu vorbesti ca in b

prazberg
prazberg  •  04 Iunie 2022, 20:09
Postat de kuba_ pe 02 Iunie 2022, 13:49

Amuzament maxim la Clona Mogosoaia :))))

Aceleasi texte obositoare, scrise de niste minti foarte simple. V-ati gasit 3 prostalai fara viata sociala sa trollati in continuu si va mai si dati like-uri unu' la altu' =)) credeti ca prostiti lumea? Mie mi-ar fi rusine sa comentez dupa sezonul care l-ati avut. Amuzament maxim e la *** ***. N-ati terminat pe podium nici in play-out, n-ati avut un sut pe poarta cu noi in 180 de minute, manelistilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează