FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a luat 4 jucători şi va mai lua cel puţin 3. Cine ai mai vrea să vină şi să plece?

Wesley
Wesley

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 14:08

Steaua este de-abia la început în ceea ce priveşte campania de achiziţii, mai ales că, vară de vară, a făcut permutări masive, unele spectaculoase, în cadrul lotului. I-a luat deja pe fundaşul dreapta Dumitraş (Ceahlăul), mijlocaşii Filip (Chiajna) şi Pintilii (Pandurii), atacantul Rocha (Chiajna), pe lîngă faptul că va începe sezonul cu un nou antrenor principal, Laurenţiu Reghencampf.

Cine ar mai veni: Moraes; Hamza sau Wesley
Şefii echipei vor să mai aducă un atacant de clasă, care să devină un golgeter veritabil al Ligii 1. Cei din Ghencea au 4 nume clare pe foaie, dar negocierile sînt foarte dure, întrucît fiecare costă cel puţin un milion de euro, adică suma de transfer, bonus la semnătură şi salariu pe primul sezon.

Astfel, cei 4 sînt Wesley (Vaslui, golgeterul Ligii 1), Hamza (Petrolul, unul dintre jucătorii de marcă în 2012 în campionat), Junior Moraes (ŢSKA Sofia, 16 goluri în 24 de meciuri, fotbalist pe care Steaua îl vrea de aproape 3 ani, de cînd juca la Bistriţa) şi Grozav (Petrolul, adus acum de la U Cluj, proaspăt convocat la prima reprezentativă).

Pe lista lărgită ar mai fi Goga (Timişoara), dar care e dorit insistent şi de CFR Cluj, ardelenii avînd un avantaj în a-l aduce pe vîrf, dar şi Nemec (Kaiserslautern). Iar în afara atacanţilor, în funcţie de cine va mai pleca, roş-albaştrii se vor orienta şi către fundaşi şi mijlocaşi.

9 sînt în pericol de divorţ
Din diverse motive, nouă fotbalişti ai Stelei se pregătesc să lase Ghencea. Răduţ are bagajele făcute spre a merge la Pandurii, în contul transferului lui Pintilii. Geraldo ar putea să părăsească şi el echipa, deşi este foarte apreciat de către fani. Dănănae nu s-a adaptat şi nu se ştie dacă va mai fi răbdare pentru el. Tot la fel Machado, lovit şi de o accidentare.

Tibi Bălan şi Florin Costea sînt şi ei în aceeaşi situaţie, deşi au avut mai multe şanse. Lui Nikolici îi expiră împrumutul, nu e clar că va fi reţinut. Bicfalvi n-a fost niciodată prea plăcut de către patron, care a încercat şi în iarnă să scape de el. Martinovici este iubit, însă ar putea fi şi el transferat.

Tu ce crezi, de cine ar avea nevoie Steaua? Şi cine ar trebui să plece?

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (31)
biancorossi
biancorossi  •  04 Iunie 2012, 03:39
Postat de alpin pe 30 Mai 2012, 18:22

Fotbalistii nu vin gratis!!! Si au si prostul obicei de a cere salarii decente!!!

iar te bagi ca musca-n lapte.. nu e treaba ta, nu ti-a cerut tie bani steaua. oricum n-ar avea de la cine...)))

mvradulescu
mvradulescu  •  03 Iunie 2012, 09:03
Postat de haideusicfr pe 02 Iunie 2012, 08:43

Sa *plece* Becali si meme.Si sa *vina * Paskany si Muresan.Si atunci ati castiga campionatul. Cu sau fara Wesley....

Nu vad care ar fi afacerea: sa scapi de Michiduta si sa te procopsesti cu parintii sai ... E drept ca manevrarea antrenorilor ar crea unele avantaje, dar s-ar impune schimbarea numelui echipei cu unul portughez, si avem prea multe nume autohtone in cartea de aur a fotbalului national ca sa le manjim imaginea !

fast
fast  •  02 Iunie 2012, 22:12

La Steaua, de ani buni de zile, problema reala este cine trebuie sa plece, nu cine trebuie sa vina. Raspunsul e clar: Gigi.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează