FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua&Rocha, dragoste cu sila! » Transferul atacantului brazilian la Pandurii a picat

Rocha (27 de ani) a fost titular într-un singur meci din ultimele 9 oficiale jucate de Steaua în finalul lui 2012
Rocha (27 de ani) a fost titular într-un singur meci din ultimele 9 oficiale jucate de Steaua în finalul lui 2012

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 ianuarie 2013 09:21

Gigi Becali şi Condescu bătuseră palma pentru 30.000 de euro, însă jucătorul a refuzat să meargă la Tg. Jiu şi a anunţat că vrea să-şi respecte contractul cu Steaua pînă la 30 iunie.

Steaua nu poate scăpa de Adi Rocha, deşi acesta nu mai e dorit la echipă de patron şi chiar şi Reghecampf l-a trecut pe lista neagră, reproşîndu-i modul în care s-a prezentat în cantonamentul din Spania. Sîmbătă, Gigi Becali şi Marin Condescu căzuseră de acord privind trecerea atacantului la Tg. Jiu în schimbul sumei de 30.000 de euro.

Rocha însă s-a opus şi i-a anunţat pe şefii Stelei că nu vrea să plece. "E dorinţa lui, mai are contract cu Steaua pînă în iunie, va rămîne aici", a anunţat oficial managerul Mihai Stoica. Brazilianul a plecat ieri în stagiul din Antalya, alături de Reghecampf şi de ceilalţi stelişti, şi va încerca să-şi cîştige un post de titular în faţa celorlalţi atacanţi din lot: Rusescu, Nikolici, Mihai Costea şi Tatu.

Cifrele lui Rocha pe prima jumătate de sezon la Steaua n-au fost foarte slabe, dimpotrivă. Are nu mai puţin de 10 goluri marcate în 21 de partide oficiale în care a evoluat. Mai mult, în medie, a înscris la fiecare 113 minute, fiind în acest top în imediata apropiere a golgeterului Rusescu, care are un gol marcat la fiecare 94 de minute.

1 gol a marcat Rocha pentru Steaua în ultimele 4 luni şi jumătate, în partida Chiajna - Steaua 0-6

250 de mii de euro a investit Steaua în Rocha pînă în acest moment: 150.000 de euro primă de instalare, 80.000 de euro salariul pe 8 luni, 20.000 de euro prime

18 goluri a marcat Rocha în tot anul 2012 pentru două echipe din România, Chiajna şi Steaua, în tricoul cărora a bifat 36 de meciuri în 3 competiţii diferite

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Ioniţă îl vrea pe Nilă
Rapidistul Alexandru Ioniţă îl cunoaşte pe Mihai Costea de la meciurile echipei naţionale de tineret şi crede că ar fi un transfer foarte bun pentru alb-vişinii: "Este foarte talentat, îl ştiu foarte bine. Cred că are nevoie de cineva care să ştie cum să-l motiveze, asta îi lipseşte. Să vină la Rapid? Ar fi foarte bine pentru noi". Gigi Becali a anunţat în repetate rînduri că vrea să scape de Mihai Costea, chiar dacă a plătit 1,4 milioane pentru transferul atacantului.

Avertisment pentru Steaua
Fostă glorie stelistă, Liţă Dumitru îi avertizează pe Reghecampf şi compania în vederea "dublei" cu Ajax de pe 14 şi 21 februarie. "Steaua are o atitudine de prea mare încredere. Ajax face parte dintre marile formaţii ale Europei, nu sîntem atît de departe încît să spunem că o batem pe Ajax. Nu trebuie să meargă cu nasul pe sus acolo, se poate repeta meciul cu Stuttgart, să ia 3 sau 4-0. Ar fi păcat pentru Steaua", a spus Liţă la DolceSport.

"Steaua ajunge în Ligă!"
Junior Moraes a fost la un pas să vină în Ghencea în 2011, însă transferul acestuia nu s-a mai realizat. Acum, atacantul joacă la Metalurg Doneţk şi a vorbit pentru Gazetă despre Steaua. "Nici acum nu înţeleg de ce nu am ajuns la Steaua? Era dorinţa mea, sînt sigur că şi a lui Gigi Becali. Nu ştiu sigur, dar bănuiesc că a existat cineva între mine şi Gigi. Steaua are şansa să meargă în Liga Campionilor, ăsta e un alt motiv pentru care regret că nu joc acolo. Dar n-a fost să fie! Şi Ucraina a devenit însă un campionat cu vizibilitate în Vest", a spus Moraes.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează