FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Steaua se poate desprinde decisiv în lupta pentru titlu în următoarele patru etape » Programul e de partea echipei lui Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 18:31

Steaua traversează cea mai grea perioadă din ultimele 3 sezoane. Campioana României nu mai practică jocul solid cu care a obişnuit în ultimii ani, părînd destul de fragilă.

Chiar şi aşa, echipa lui Costel Gâlcă are 7 puncte peste ocupantele locurilor 2 şi 3, Petrolul şi ASA Tîrgu Mureş, iar în următoarele 4 etape se poate desprinde decisiv pentru titlu.

Roş-albaştrii au cel puţin la prima vedere cel mai facil program şi îşi pot mări considerabil avansul.

Etapa 22

Steaua întîlneşte Ceahlăul, o echipă care nu pare a avea forţa să se salveze de la retrogradare. Campioana porneşte ca mare favorită şi îşi poate reface moralul împotriva nemţenilor.

În această etapă Petrolul are un meci de foc pe teren propriu, acolo unde primeşte vizita celor de la CS U Craiova, echipă care n-a mai pierdut de 15 meciuri.

ASA nu va avea un meci deloc uşor acasă, cu Braşov, echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, care în tur s-a impus în faţa mureşenilor.

ASA Tîrgu Mureş - Braşov 
Ceahlăul - Steaua 
Petrolul - CS U Craiova 

Etapa 23

În etapa următoare Steaua joacă pe teren propriu cu Viitorul lui Hagi, o echipă cu evoluţii oscilante, care este însă mult sub Steaua ca valoare.

În aceeaşi etapă ASA Tîrgu Mureş va juca la Botoşani, o echipă extrem de solidă pe teren propriu, care are însă probleme cu echipele din fruntea clasamentului.

Petrolul se deplasează la Cluj, unde va da peste CFR, o altă echipă cu evoluţii oscilante. Deşi au pierdut cu Viitorul, clujenii au demonstrat în deplasare cu Steaua că pot controla un joc chiar şi în faţa unei formaţii de top.

FC Botoşani - ASA Tîrgu Mureş 
Steaua - Viitorul 
CFR Cluj - Petrolul  

Legendă:  - meci uşor  - meci de dificultate medie - meci foarte dificil

Etapa 24

În această etapă, singura echipă care va avea un meci dificil va fi Petrolul. Ploişetenii întîlnesc una dintre cele mai în formă formaţii din Liga 1, Pandurii, echipă care într-o săptămînă a bătut Steaua şi Dinamo.

Steaua şi Tîrgu Mureş vor avea şi ele parte de meciuri împotriva unor echipe incomode cum sînt Gaz Metan şi CSMS Iaşi. Cel puţin la prima vedere pentru campioana României va fi mai uşor dacă stăm să privim forma pe care o traversează CSMS Iaşi. Moldovenii au 4 victorii în tot atîtea meciuri în 2015, deşi au întîlnit echipe dificile.

Gaz Metan - Steaua 
Petrolul - Pandurii 
Tîrgu Mureş - CSMS Iaşi

Etapa 25

În etapa cu numărul 25, Steaua va întîlni pe teren propriu Petrolul, echipă în faţa căreia n-a mai pierut în campionat din 1999.

În aceeaşi etapă, Tîrgu Mureş va juca în deplasare cu Rapid, formaţie care este mult mai organizată decît în turul campionatului, fiind o adevărată fortăreaţă pe teren propriu.

Steaua - Petrolul 
Rapid - Tîrgu Mureş 

Bilanţ:

Steaua: 
ASA Tîrgu Mureş: 
Petrolul: 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (26)
wishmaster
wishmaster  •  17 Martie 2015, 09:02
Postat de ortega pe 16 Martie 2015, 21:34

Alt dobytok ... Sigla aia e a Armatei , limbricule , a voastră e o căcăstoare de la Poarta Albă , gunnoyule ... Și vouă vă e scârbă de rahatul wecesebist , d-apoi nouă ... Ne ckhăckhăm pe oy , și pe stupizii lor așa-zis suporteri ... Să ți-o trag la mufarină , prostule , ești pe același calapod cu porkul grohăitor Ckackhadam ... 2 proști cu patalama ...

diavol visin, cumva? :))

wishmaster
wishmaster  •  17 Martie 2015, 09:00
Postat de forza.stiinta pe 17 Martie 2015, 07:35

fcsb! echipa se numeste fcsb! fcsb! echipa se numeste fcsb!

acel zaibar de k.kt si efectele lui devastatoare ...

forza.stiinta
forza.stiinta  •  17 Martie 2015, 07:35

fcsb! echipa se numeste fcsb! fcsb! echipa se numeste fcsb!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează