FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, AZI , ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua umple Cluj Arena » 27.000 de oameni sînt aşteptaţi în tribune la derby-ul etapei a 20-a

Cluj Arena va fi plin la meciul cu Steaua.
Cluj Arena va fi plin la meciul cu Steaua.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 20:50

Astăzi se vor vinde şi ultimele 1.000 de bilete pe care organizatorii le-au pus în vînzare.

Meciul de astăzi, dintre Universitatea şi Steaua, va bate recordul de asistenţă pe Cluj Arena. În tribune vor fi aproximativ 27.000 de spectatori, capacitatea maximă a arenei dacă se scad locurile păstrate libere din motive de securitate. Tot din motive de securitate, casele de bilete vor fi deschise astăzi doar între orele 9:00 şi 15:00, timp suficient pentru a se epuiza şi ultimele 1.000 de tichete.

Meciul de inaugurare a stadionului de 5 stele, U - Kuban (0-4), disputat pe 11 octombrie 2011, a strîns în tribune 25.000 de spectatori. De atunci, doar partida de campionat a "şepcilor roşii" cu Dinamo (0-0), din etapa a 12-a, a mai stîrnit un interes foarte ridicat, 21.300 de oameni fiind prezenţi la acel meci.

Terenul protejat
De ieri, de la prînz, la Cluj s-a pornit o ninsoare abundentă care i-a alarmat pe organizatorii partidei de astăzi. Aceştia şi-au luat toate măsurile ca suprafaţa de joc să nu fie afectată şi să se prezinte în condiţii bune la ora de start. "Am acţionat imediat ce a început să ningă. Tot gazonul a fost acoperit cu o prelată specială şi va rămîne aşa pînă la ora meciului dacă ninsoarea persistă. Instalaţia de încălzire funcţionează şi ea la capacitate maximă şi asigură o temperatură de 12-14 grade la nivelul solului. Gliile nu se rup din gazon, cum am văzut că s-a întîmplat pe Naţional Arena. Terenul va arăta foarte bine", a dat asigurări Radu Raţiu, directorul societăţii care administrează Cluj Arena.

41.432 spectatori este recordul de asistenţă în acest sezon al Ligii 1, înregistrat la meciul Steaua - Rapid (0-0), din etapa a 11-a, disputat pe Naţional Arena

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

Nu va ninge la ora meciului
Conform prognozei meteorologice, astăzi, la ora 19:00, vor fi cel mult 2 grade Celsius la Cluj. Din fericire nu se anunţă precipitaţii, deşi ieri după-amiază a nins abundent în oraşul de sub Feleac. Altfel, spectatorii sînt aşteptaţi la stadion începînd cu ora 16:00. Printr-un comunicat postat pe site-ul ucluj.ro, asociaţia suporterilor Universităţii, "Şepcile roşii 1919", a făcut un apel la toţi fanii formaţiei clujene să vină la meci îmbrăcaţi în alb sau negru.

Mendy a fost recuperat
Senegalezul Gaston Mendy s-a recuperat complet după ruptura musculară la gambă suferită în primul stagiu de pregătire din Antalya. Chiar dacă s-a antrenat normal doar de 5 zile, tehnicianul Ionuţ Badea a decis să-l reţină pe fundaşul stînga în lotul pentru meciul cu Steaua. Antrenorul Universităţii a întîmpinat dificultăţi în alcătuirea lotului de 18, ţinînd cont că Pele şi Abrudan sînt suspendaţi, iar Grecu e în continuare accidentat.

Big Brother în tribune
Măsurile de securitate la partida "U" - Steaua vor fi sporite ţinînd cont că meciul este considerat unul de risc maxim. "Cluj Arena" e dotat cu 102 camere de supraveghere. "Un lucru îmbucurător este faptul că pînă acum nu am avut nici un scaun rupt pe stadion şi sper că aşa va rămîne şi după partida cu Steaua", a explicat Radu Raţiu.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (26)
feli26
feli26  •  12 Martie 2012, 21:04

sa plece dracului si badea si walter si sa-l ieie si pa handicapatu de niculescu cu ei ca numa tine un loc ocupat in echipa.se vede de la o posta ca walter ii prieten cu ciobanu,ca de cand o venit la cluj i-a dat lui tate punctele din meciurile directe.

george207
george207  •  12 Martie 2012, 17:21

dute la meci jerme:))

mega2005
mega2005  •  12 Martie 2012, 16:12

Vrem un meci frumos pe un stadion modern..., cerem prea mult??? Steaua nu este nicidecum favorita iar U are cateva individualitati care pot da sare si piper jocului. Daca baietii din ambele echipe pun botul la un egal....s-a dus totul!! Om trai si om vedea.....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează