FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vrea cele mai mari gambe din România!

Laszlo Sepsi mai poate evolua și ca mijlocaș la închidere, dar și ca mijlocaș de bandă
Laszlo Sepsi mai poate evolua și ca mijlocaș la închidere, dar și ca mijlocaș de bandă

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 23:58

Steliştii îl doresc pe Laszlo Sepsi, fotbalist despre care colegii şi adversarii săi spun: ”Ne-a speriat cu ce picioare are!”.

Roş-albaştrii au făcut deja 11 transferuri în această vară, dar nu vor să se oprească aici. În aşteptarea lui Junior Moraes şi a lui Bogdan Stancu, Gigi Becali are o nouă ţintă: pe Laszlo Sepsi de la Poli Timişoara. Fundaşul stînga de 25 de ani este văzut de patronul Stelei ca un fotbalist care s-ar plia perfect stilului echipei.

Săndoi: "Musculatură fantastică!"
Unul dintre tehnicienii care l-au pregătit pe Sepsi în carieră, selecţionerul de la tineret, Emil Săndoi, nu a uitat nici acum prima întîlnire cu apărătorul. "Are nişte picioare fantastice şi o musculatură foarte bine dezvoltată. Cred că este primul la acest capitol în România. Picioarele lui sînt foarte groase şi foarte bine definite!", spune Săndoi. "Îl moştenesc pe tatăl meu, el are picioare puternice. Recunosc însă că le-am şi lucrat, îmi place să muncesc la sală!", a mărturisit şi fotbalistul.

Trei campionate mari bifate
Pînă la 25 de ani, Sepsi a evoluat deja în trei competiţii importante din afara României. Prima dată, el a ajuns la Rennes, la 19 ani, la insistenţele lui Ladislau Boloni. El nu a stat decît un sezon în Franţa, iar apoi a revenit la Bistriţa, de unde, în 2008, a fost transferat la Benfica pentru 1,8 milioane de euro. Nici în Portugalia nu a evoluat foarte mult, fiind împrumutat pentru un sezon la Racing Santander, în Primera Division. În Spania l-a avut adversar chiar şi pe cel mai bun fotbalist al lumii, argentinianul Lionel Messi.

L-au dorit Mainz şi Dinamo
Sepsi este unul dintre mai curtaţi fotbalişti rămaşi la Poli. Dinamo a fost prima care a intrat în discuţii cu fundaşul stînga, dar s-a retras repede după ce a aflat ce pretenţii financiare are acesta. De curînd, echipa eliminată de Mediaş în Europa League, Mainz, locul 5 sezonul trecut în Bundesliga, s-a arătat interesată de Sepsi, dar totul a rămas la stagiul de tatonări între cluburi.

Vrea salariu mare
Un impediment în realizarea transferului este salariul pe care Sepsi îl are acum la Timişoara. El cîştigă pe Bega în jur de 25.000 de euro pe lună, fiind unul dintre cel mai bine plătiţi fotbalişti. El ar fi de acord cu o trecere în Ghencea numai în cazul în care pretenţiile sale financiare ar fi acceptate de club. Gigi Becali este nemulţumit şi de preţul cerut de timişoreni, care vor un milion de euro în schimbul fundaşului.

"Gambele sale sînt, probabil, cele mai mari şi cel mai bine lucrate din România. Asta îl ajută enorm în joc!" (Pompiliu Popescu, medic echipa naţională)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (6)
jumega
jumega  •  09 August 2011, 12:27
Postat de forumeer pe 09 August 2011, 05:04

Copilul asta, renan, cica tine cu dinamo, dar numai la articolele Stelei comenteaza! Urmatoarele bine-cunoscute versuri explica de ce: Petnru ca universul vostru se invarte in jurul nostru, Pentru ca traiti pt noi si nu pentru echipa voastra, Pentru ca fara noi ati fi mereu tristi, Pentru ca zilele voastre fericite ni se datoreaza, Pentru ca v-am invatat sa multumiti in engleza, INVIDIOSILOR, sa strigam impreuna: MULTUMIM STEAUA CA EXISTI!!!!!

bine zis moshule cu tristetea, dispare pe moment cand deschizi aici si citesti foiletinul "sa radem de jiji, cu jiji si ciracii"

andrei_129
andrei_129  •  09 August 2011, 10:39

Penibil. Nu stiu cum va mai suportati scriind asemenea dejectii...

saviola2_8
saviola2_8  •  09 August 2011, 09:18

aceiasi tristi dar se pare ca unii din ei au cate 2-3 sau mai multe conturi sa para mai multi:)) jenibili!.Iar despre sepsi ce sa zic e bun daca vine va fi util dar nu poti spune ca e un jucator la care sa nu renunti sau pe care sa dai 1 milion de euro fara sa clipesti.Vom vedea ce se intampla.Sepsi e tanar si mai are destule de demonstrat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează